FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najzanimljivi detalji sa prenosa uz komentar Velida Spahe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Konaćno i ta dupla kruna. Neopisiv osjećaj!
Hvala svim igračima i Husrefu. Meni lično najdraža ekipa Sarajeva. Ovakvo zajedništvo u ekipi dugo nismo imali.
Pozdrav bordo braći iz Krajine!
Hvala svim igračima i Husrefu. Meni lično najdraža ekipa Sarajeva. Ovakvo zajedništvo u ekipi dugo nismo imali.
Pozdrav bordo braći iz Krajine!
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Hvala brate, satrah se oko toga hahaastonHz je napisao/la:Bit ce u narednim danima burazeruBenkara21 je napisao/la:Hoće mi neko avatar uraditi braćo ljubim vas, da mi sredi neko veličinu 100x100 i ne veću od 6kB
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Eno nas klub vam cestita na fb
i treba cestitati ali kad su vam rodjendan kluba cestitali

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zar jesu i rodjendanavenija je napisao/la:Eno nas klub vam cestita na fbi treba cestitati ali kad su vam rodjendan kluba cestitali
![]()
A jes nas "silovao" FRozen
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
jesu, sjebao se citav grad ko to pise za zvanicneZastone je napisao/la:Zar jesu i rodjendanavenija je napisao/la:Eno nas klub vam cestita na fbi treba cestitati ali kad su vam rodjendan kluba cestitali
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
johntravolta123
- Kontakt:
Emocije i samo emocije !
Slavimo braco
Slavimo braco
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Jbg moramo se pazitavenija je napisao/la:jesu, sjebao se citav grad ko to pise za zvanicneZastone je napisao/la:Zar jesu i rodjendanavenija je napisao/la:Eno nas klub vam cestita na fbi treba cestitati ali kad su vam rodjendan kluba cestitali
![]()
Meni drago sto baš s vama imamo prijateljske odnose! Gradska ste raja i to se vidi
Hvala svima na čestitkama
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Bio na istoku pa nisam skonto sta raja prica...jel Milos usao na Sjever...vodio navijanje...moze li neko da napise kad je usao i jel bas vodio navijanje
Sređen potpisZip je napisao/la:Azuriraj potpisemir79 je napisao/la:Aferim brate Pantelija!Pantelija je napisao/la:PONOS! BORBA! LJUBAV! VELIČANSTVENO! ŠMEKERSKI!
SARAJEVSKI!
Kao malo kada u životu veceras se osjetilo ono nesto posebno , zbog cega vrijedi zivjeti i boriti se. Ovaj dan je bio jedan od onih kada u sebi 100 puta kazes "ne bih ovaj osjecaj dao nizasto!". I bas tako, danas se moćno, ponosno i sretno osjecao samo onaj ko voli Sarajevo. Danas nije bilo "ovih" i "onih", danas su svi mogli da vide sta znaci bez mrlje osvojiti titulu, koliko su igraci vezani za klub.
Danas, vidjeli smo koliko znaci podrska ovim momcima, do 14. Min mi smo bili u drcu, a onda vec od 17-18. Min poceli smo da ih meljemo. Jedan za drugim, kao na traci. Koliko volje i borbe u jednom Velkoskom sa 30+ i u jednom Mujakicu sa 20. Koliko pobjednicke zelje da svaka lopta bude nasa, koliko ponosa u meni kada vidim Kovacevica, Mustafica, Resica, Sabanovica, Mujakica na terenu. Koliko emocija kada jedan Miloš Stanojevic sa onakvim okom dodje na sjever, slika se sa djecom na zapadu, kada vidis bivse ograce da su pored svih obaveza na Kosevu. Uz svoj klub. Uz navijace.
Koliko ponosa kada sve tri tribine ustanu i pocnu navijati, kada pogledi igraca lete gore, da vide sta se desava. Koliko ponosa kada isti ti igraci onako iz srca proslave titule sa nama.
Veceras je grad bio bordo. Veceras smo bili divovi. Adrenalin udara kao da je zivot u pitanju,nekako jos uvijek nerealnonda se desilo. Ali jeste. DUPLA KRUNA!
DUPLO NAJBOLJI!
Upravi svaka cast sto se odmakla od mahale i vuce poteze, postali smo gospodaki klub, dobar prema svima, korektan, imamo strasnu akademiju i mlade igrace, imamo strasno agilnog i sjajnog sportakog direktora, Hadzica. Imamo 300 utakmica jakog Husrefa, koji je danas uradio sjajnu stvarnin dao minute momcima da igraju pred ovolikom publikom. Imamo duplu krunu. Imamo najbolje igrace, navijace, klub, upravu. Imamo sve.
SAMO NAM FALI PODRSKA I KADA SE NE SLAVI, KADA JE KISA I LOS PROTIVNIK. JER VIDIMO DA TO OVI MOMCI ZASLUZUJU, DA SE TRUDE I DA ZELE. POGLEDAJTE SUZE U NJIHOVIM OCIMA I PONOS U IGRI I SHVATIT CETE DA I ONI OSJECAJU OVAJ KLUB SVOJIM. NASIM.
ČEATITAM NAM SVIMA, O OVIM STVATIMA SE UNUCIMA I DJECI PRICA!![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jasta je brate,,usao prije početka tekma ako se sjecamado-hz je napisao/la:Bio na istoku pa nisam skonto sta raja prica...jel Milos usao na Sjever...vodio navijanje...moze li neko da napise kad je usao i jel bas vodio navijanje
Bio do jedno 20-30 minute na sjeveru
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 19 maj 2019, 00:13, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bjezi tamo! Ovo samo kod nas ima da svake sezone ide novi peharMortemHz je napisao/la:PRAVI TOMCMXLVI je napisao/la:Koji je ovo racku?!Ja sve avatare spremio a vidim oni promijenili pehar. Jel moguce ovo...
![]()
Evo vam ovi dok ne ispravim
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Tek došao kući. Iskihat ću ovu kišu al yebe mi se kad bih na podhrastovima završio.
Prvo, svaka čast za tekst @Pantelija.
U čitanke.
Srce k'o Trebević, ma kakav Trebević, k'o Kilimandžaro. Miloš na sjeveru, bakljada, pjesme, onaj megašpalir na kraju tekme, Lazić brat koji je pola sata nakon tekme ostao da se slika s rajom, bukvalno nema navijača koji se nije s njim uslikao. Brazilac na nečijim ramenima, slika neopisivo liči na onu kad je Pele sa 17 godina srušio Švede u finalu SPa, pa ga na ramenima nosili. Proslavu i vječnu ne vrijedi ni spominjat.
Nekoliko stvari mi je malčice pokvarilo cjelokupnu sliku, iskreno. Ulijetanje na teren i prije zadnjeg zvižduka, i potpisujem sve što je vođa na sjeveru rekao za takve. Zatim, u toku minute šutnje za Kelija, par seljačina sa istoka i zapada se dovikivalo, baš se čulo ono da neko urla. Sra.nje. I po meni, previše prozivanja jednog malog kluba koji je ostao na -20 iza nas. Što su nam važni da ih spominjemo na ovakvoj proslavi, moglo se tako pjevat i "Biće Tuzla qrac šampion".
Dupla Šerif Mubarek Olsun svima braćo!

Prvo, svaka čast za tekst @Pantelija.
Srce k'o Trebević, ma kakav Trebević, k'o Kilimandžaro. Miloš na sjeveru, bakljada, pjesme, onaj megašpalir na kraju tekme, Lazić brat koji je pola sata nakon tekme ostao da se slika s rajom, bukvalno nema navijača koji se nije s njim uslikao. Brazilac na nečijim ramenima, slika neopisivo liči na onu kad je Pele sa 17 godina srušio Švede u finalu SPa, pa ga na ramenima nosili. Proslavu i vječnu ne vrijedi ni spominjat.
Nekoliko stvari mi je malčice pokvarilo cjelokupnu sliku, iskreno. Ulijetanje na teren i prije zadnjeg zvižduka, i potpisujem sve što je vođa na sjeveru rekao za takve. Zatim, u toku minute šutnje za Kelija, par seljačina sa istoka i zapada se dovikivalo, baš se čulo ono da neko urla. Sra.nje. I po meni, previše prozivanja jednog malog kluba koji je ostao na -20 iza nas. Što su nam važni da ih spominjemo na ovakvoj proslavi, moglo se tako pjevat i "Biće Tuzla qrac šampion".
Dupla Šerif Mubarek Olsun svima braćo!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nego braco,valja pogoditi i sa onih 11 metara 
Kako Milos vodi navijanje pogledajte na njegovom insta profilu
Kako Milos vodi navijanje pogledajte na njegovom insta profilu
FK SARAJEVO.
Nema tituele 14 / 15. na onoj jednoj slici.MCMXLVI je napisao/la:Bjezi tamo! Ovo samo kod nas ima da svake sezone ide novi peharMortemHz je napisao/la:PRAVI TOMCMXLVI je napisao/la:Koji je ovo racku?!Ja sve avatare spremio a vidim oni promijenili pehar. Jel moguce ovo...
![]()
![]()
Evo vam ovi dok ne ispravim
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.