FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

midzuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la midzuka » 19 maj 2019, 00:55

Ovaj lijepi dan, ova sedmica, ovaj mjesec i ova godina veceras mi je upotpunjena slikom sa najvećom trenerskom legendom našeg kluba.
Šefe, želim ti da u ostatku zivota svaki dan osjetis makar dijelic ove srece koji si priredio meni(nama).
JURIŠ

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 19 maj 2019, 00:55

Jel Adukor dobio medalju
Amer Dupovac!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 maj 2019, 01:00

Jest izlizan fazon više s onim gurbetom i čuvenom pressom konferencijom. Hajde dobra zajebancija na početku, sad više i nije nešto smiješno.

I dalje ne kontam to neko spominjanje tamo njih, nigdje veze, zaostaju likovi 20 bodova i opet se spominju. Glupost, barem meni.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 maj 2019, 01:08

Mene je posebno super bio defile igrača Sarajeva koji su već ranije bili prvaci, svaka čast za ideju i realizaciju. Osječaj nevjerovatan iako mi je već treća titula koju slavim. Međutim svaki puta jedna stvar nekako pokvari potpun ugođaj, ono ulijetanje u teren prije kraja tekme te ono čerupanje igrača (Lazić leži a ovi trgaju sa njega šta stignu, skida lik komad zavoja i trči raduje se (mislim koji k. će ti zavoj). Zar ne bi bilo ljepše kada bi igrače sa tribina pozdravili pa tek onda lagano ušli u teren i slikali se sa igračima dok imaju opremu na sebi. Glupo se slikati sa igračem koji je u boksericama.
Također, totalno nepotrebno spominjanje malih plavih i na proslavi kupa i večeras :?:
Al hajd, aBd i dogodine ova proslava bude pa se poboljšamo i u ovom segmentu.
Sve ostalo top!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 maj 2019, 01:09

AlfredNobel je napisao/la:Jest izlizan fazon više s onim gurbetom i čuvenom pressom konferencijom. Hajde dobra zajebancija na početku, sad više i nije nešto smiješno.

I dalje ne kontam to neko spominjanje tamo njih, nigdje veze, zaostaju likovi 20 bodova i opet se spominju. Glupost, barem meni.
U jednu ruku je i meni glupost, baš kompleksaški izgleda. Slaviš svoju duplu, oduvao si taj klub skroz, i opet ga spominješ non stop. Al s druge strane, baš onaj muflon s pressice je zaslužio da ih prozivamo. Zamisli, imaš sjednicu svog kluba, ti ustaneš i najaviš da ti je glavni cilj da komšijama zezneš titulu. I svi te ono burno podrže. Da se ne lažemo, i nama je bilo drago kad smo im izbili titulu prije 2 sezone al smo to suptilnije odradili, bez ikakvih prozivki iz kluba. Ovako su debili zaslužili da ih mezimo do naredne sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 19 maj 2019, 01:10

skoroalen je napisao/la:Tek došao kući. Iskihat ću ovu kišu al yebe mi se kad bih na podhrastovima završio.
Prvo, svaka čast za tekst @Pantelija. :bow: U čitanke.
Srce k'o Trebević, ma kakav Trebević, k'o Kilimandžaro. Miloš na sjeveru, bakljada, pjesme, onaj megašpalir na kraju tekme, Lazić brat koji je pola sata nakon tekme ostao da se slika s rajom, bukvalno nema navijača koji se nije s njim uslikao. Brazilac na nečijim ramenima, slika neopisivo liči na onu kad je Pele sa 17 godina srušio Švede u finalu SPa, pa ga na ramenima nosili. Proslavu i vječnu ne vrijedi ni spominjat.

Nekoliko stvari mi je malčice pokvarilo cjelokupnu sliku, iskreno. Ulijetanje na teren i prije zadnjeg zvižduka, i potpisujem sve što je vođa na sjeveru rekao za takve. Zatim, u toku minute šutnje za Kelija, par seljačina sa istoka i zapada se dovikivalo, baš se čulo ono da neko urla. Sra.nje. I po meni, previše prozivanja jednog malog kluba koji je ostao na -20 iza nas. Što su nam važni da ih spominjemo na ovakvoj proslavi, moglo se tako pjevat i "Biće Tuzla qrac šampion".

Dupla Šerif Mubarek Olsun svima braćo! :bih: :bih: :bih:
Zapad je samo i dobacivao, s istoka niko

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 maj 2019, 01:12

tm01hzne je napisao/la:
Zapad je samo i dobacivao, s istoka niko
Onda je drugi papak bio s jugozapada, ja sam bio na ovoj sjevernoj strani. Kako god, jako jako ružno, posebno zato što se radi o Keliju. Nije to neka revijalna minuta šutnje, nego za nekog ko je branio i tebe i mene a igrao za ovaj klub, najveća legenda poslije Haseta (barem meni je tako).

@LegendKiller pa dobro, tek se uhodavamo u ove proslave, naredne godine će bit bolje. :kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2019, 01:14

Sjeveroistok je nesto dobacivao nekom malcu na terenu,i taj malac gore mase.....tacno prekoputa sam bio na zapadu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 maj 2019, 01:15

Svaka vam cast braco volim vas sve. Nakon Krupe Goska Slobode... svih onih rasprava prepirki kritikovanja sikirancije zivaca neprospavanih noci... i mi smo sretni sto je kraj i sto smo sezonu zavrsili u stilu. Da samo znaju koliko su nam srece priredili ovih dana :tokralju:

Sto se tice malih plavih... treba maximalno da uživamo ali ih treba maximalno mezit na svakom koraku.
Znam ja sta sam prozivljavao u njihov period dominacije i kakve su im izjave bile.
Naravno da cemo ih mezit, jedan je grad a dva kluba. Najveci rivali u drzavi i jedni od najvecih na Balkanu. Jedan slavi duplu, drugi se gusi u svojim lazima i dugovanjima.
Kad se samo sjetim izreke "bolje Zrinjski nego CIGANI".
Tvoja raja iz tvog grada te ciganom naziva... fuj.
Na svakom koraku ih treba, ugasili se da Bog da do jutra, gledajuci sampionsko slavlje.

HVALA TI BOŽE ŠTO SAM PITAR !!!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 19 maj 2019, 01:22

Da ne bude da smo mi neki divljaci sa ulaskom u teren prije kraja utakmice evo frišak primjer kod proslave titule AIK-a u Švedskoj.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 maj 2019, 01:23

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Jest izlizan fazon više s onim gurbetom i čuvenom pressom konferencijom. Hajde dobra zajebancija na početku, sad više i nije nešto smiješno.

U jednu ruku je i meni glupost, baš kompleksaški izgleda. Slaviš svoju duplu, oduvao si taj klub skroz, i opet ga spominješ non stop. Al s druge strane, baš onaj muflon s pressice je zaslužio da ih prozivamo. Zamisli, imaš sjednicu svog kluba, ti ustaneš i najaviš da ti je glavni cilj da komšijama zezneš titulu. I svi te ono burno podrže. Da se ne lažemo, i nama je bilo drago kad smo im izbili titulu prije 2 sezone al smo to suptilnije odradili, bez ikakvih prozivki iz kluba. Ovako su debili zaslužili da ih mezimo do naredne sezone.
Taj muflon je zasluzio prozivanje dok je ziv jer bas onako jadno bez imalo mozga u onoj kvisko glavi na sjednici svog kluba razmisljao o tome kako da shebe komsije, pa jos dobacise epitet, cigane. Treba sve one slike na kojima se nasao na fb isprintati i obljepiti grad sa njima. Ma samo ih treba meziti!!!!!!
U novi boj ...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 19 maj 2019, 01:24

Uh braco moja mila. Cestitam vam svima duplu krunu. Uzivajte. :kralj:

Sta god krenem da napisem nekako mi je tanko za ono sto osjecam.

Sto se tice komsija, karikatura becho je samo personifikacija njih i njihovog mentalnog sklopa. U svim **** u kojima se nalaze njima je dusmanluk prema nama na prvom mjestu. "Bolje Zrinjski nego cigani..." Zato zasluzuje da bude ismijan on tj oni.

Kakve emocije danas kod raje. Kakva sreca. Kakav dernek. Da nije ramazan i da se raja maksimalno ne suzdrzava ovo bi veceras bila cjelonocna ludnica turbo razmjera...

VOLIM TE SARAJ'VO!!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 maj 2019, 01:27

skoroalen je napisao/la:

Ma vidi, ispao je mrtvi debil i neka ga je raja furala i treba. Ali, treba imati i granicu. Također, slažem se za rivalitet, treba postojati, vazda su jedni druge zezali i zezaće sve dok postoje ova dva kluba, ali meni to neko spominjanje njih, pjevanje pjesma i bilo kakvo spominjanje njihovog imena je nigdje veze. Treba se izdići iznad i pokazati da nidu bitni, pogotovo u ovoj sezoni gdje zaostaju ebenih 20 bodova. Ovako će samo ispasti da imaš komplekse neke, nigdje veze.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 19 maj 2019, 01:33

Ali najgluplja konstatacija mi je "Jak Željo, jako Sarajevo" ili obrnuto. Nikad gluplje nešto nisam čuo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 19 maj 2019, 01:45

Tek sad na snimku vidim koliko je daleko otišlo ovo potkopavanje lopte Hebibovića :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 maj 2019, 01:46

Neko je na zapadu imao bijelu majicu s Husrefovim likom i natpisom "šta je - tu je". Garant forumaš neki, to "šta je tu je" je bolo oči samo na forumu, nije se spominjalo po društvenim mrežama. :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2019, 01:46

Meni bas mocno bilo navijanje na atletskoj stazi to je spontano i to je bilo 2006, 2016 i danas nikakav to cirkus nije. Slavi raja treba uzivat.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 19 maj 2019, 01:48

Kad je Merso imao dva puta priliku da zabije go i golman odbrani, dere se neko sa istoka " pa majmune šta mu braniš, pustiiiii " :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 maj 2019, 01:53

Ja bih mersu strpao i protiv goska, da prestigne onog gurbeta
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 19 maj 2019, 01:56

AngelDiMaria je napisao/la:Ja bih mersu strpao i protiv goska, da prestigne onog gurbeta
Ma dati mu i kornere nek izvodi, pa nek šuta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, PeppermintSA i 51 gost.