FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2019, 14:35

Svi znamo da svaki selektor uzima pare za pozive nekih igraca. Naprimjer Saric zakaric i mozda jos od jednog plus plata to ti dode preko 500-600k€ godisnje.

Rahmanovic je bolji od sarica i gojka, i trebo je dobit poziv sto se nihada tice sigurno je bolji od zukanovica sunjica i trebo je dobit poziv osim ako nije bio dogovor sanjim da ga ne zovu dok ne preseli u belgiju i da se odmori

Kovu je pozvo jer nije imo izbora, kjosevski nebrani ekipa 4 na tabeli ovaj prvak i branio konstantno, al haj bar ga je pozvo

Cestitam kovi na pozivu

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 20 maj 2019, 14:39

Ako nastavi ovim tempom napredovati do godine će Kova biti prvi golman repke aBd :salut: :bih:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 maj 2019, 14:48

VenamaHrabrih je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:@Samozdravlje.
Sretan rođendan!!!
Hvala prijatelju i za tebe sam navijao . Iskoristio bih priliku i pozdravio Elmira iz Lukavca i da se izvinim sto se nismo druzili . Stvarno je bilo raje iz cijele BiH . Taxi sam dijelio sa nekim momkom iz Doboja , sal poklonio djecaku iz Visokog , eto upoznao i Elmira(mob.) iz Lukavca . Ko zna koliko jos raje iz cijele BiH . Sve mi se cini da nas je najmanje % iz Sarajeva . Valjda je do kise .
Lijep i suncan dan , nasem Sarajevu rodjendan . Zar ne @VenamaHrabrih :bow: :thumbup: :urnebes:
Hvala, buraz. Bio s klincem i jaranom, Slikali se sa Cruzom, Vladanom i Šabanom - prava Bosna :D
Pokiso ko miš, ali je vrijedilo. Zasjeli poslije u gostioni 'Stadion'. Lijepo, brate, obzirom na vrućinu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nesto kao da si pisao da si na poslu(ili me prenijelo) ,ja nasao da me neko zamjeni i sam bio na Kosevu . Cuj sam sa hiljkadama istomisljenika :rol: :rol: Mozda sam i ja mogao popiti kahvu sa u toj tvojoj "raji" . Nejse drugi put . Poz.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2019, 14:55

Pitar6785 je napisao/la:Svi znamo da svaki selektor uzima pare za pozive nekih igraca. Naprimjer Saric zakaric i mozda jos od jednog plus plata to ti dode preko 500-600k€ godisnje.

Rahmanovic je bolji od sarica i gojka, i trebo je dobit poziv sto se nihada tice sigurno je bolji od zukanovica sunjica i trebo je dobit poziv osim ako nije bio dogovor sanjim da ga ne zovu dok ne preseli u belgiju i da se odmori

Kovu je pozvo jer nije imo izbora, kjosevski nebrani ekipa 4 na tabeli ovaj prvak i branio konstantno, al haj bar ga je pozvo

Cestitam kovi na pozivu
Pitar i objektivnost ne ide nikako :rol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 maj 2019, 14:57

Ja sto pitar nalupa gluposti. Frajko vozi trollu 5 godina na temi i niko nista.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2019, 15:02

Ma gigant je ba, samo cesto ga profura euforija ,prije manje od mjesec nas je smjestio u grupu sa Man.Cityem koliko se sjecam.Dobro je biti pozitivan ,al nekad i sam sa sobom treba to profurat nemora u eter sve :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 maj 2019, 15:08

midzuka je napisao/la:Igraci su tu da dodju, ostave neki dojam(kakav god on bio), prodaju se ili budu otjerani(svako po zasluzi). Ipak nadam se da Hadžija, kao dio naseg strucnog stozera, nece otici jos nekoliko godina, nevjerovatni su njegovi potezi i rezonovanja tokom cijele sezone.
Hadžija, vjerujemo ti, povedi nas i naredne godine i uradi kako najbolje smatraš da jeste!
Jeste vala se ispostavilo da je pravi covjek na pravom mjestu . Mozda i najjace pojacanje pred ovo prvenstvo . Kazu mi neka raja da zivi FKS 24 sata , da mu i porodica trpi . Sad koliko tu ima ljubavi , a koliko profesionalizma nebitno . Pruzila mu se sansa , a on pametan , profesinalan i ocito nije gladnih ociju (samo da tako ostane , pare su sejtan). Dosta ga ima u ovoj DUPLOJ KRUNI . Hvala mu , a nek se i on Bogu zahvali sto je dobio priliku da uradi sto je uradio ove sezone u FKS . Hadzija , ako ne moze bolje (a kazu uvijek moze) onda da bar ostanemo na nivou DUPLIH TITULA . Amin .
PS . Mislio sam da je Vukicevic bolje rjesenje , koja sam ja lujka . :rol:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 maj 2019, 15:12

Ma da je dovest 3,4 pojačanja, klupu isto pojačat, ko hoće da ide, ne možeš ga nazor držat, prodat. Siguran sam da Hadžija može opet iskopat igrače poput Rahmana, Aduke ili Lazića. Odigrat jedno ili eventualno dva kola LP, isto tako EL, ali prioritet da bude titula.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 20 maj 2019, 15:19

Ova reprezentacija više liči na pijacu nego na ozbiljan projekat. Čuj Zakaric??? Pa i ono zeljezničarevo mile što ga babo gura...
I Tatar i Hebibovic, a da ne pominjem Rahmana, izmislili loptanje za Zakarica. Prije bi Merso dao ruke na njegovoj poziciji nego Zakaric u tri tekme.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2019, 15:22

Mislim da vec poslje Goska treba neko interviju uraditi s Hadzijom.. tema puno za razgovor Ko ostaje ko ide, status Musemica, planovi za europu, ciljevi za sljedecu sezonu, pojacanjaitd itd.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2019, 15:26

Bice brzo pojacanja a sa eventualnim odlascima ce se odugovlaciti dok traju kvalifikacije za europu.
You are someone else I am still right here

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 20 maj 2019, 15:27

zapad izdominir'o !

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 20 maj 2019, 15:50

Sabinho je napisao/la:Ja sto pitar nalupa gluposti. Frajko vozi trollu 5 godina na temi i niko nista.
Otkad ja to Mortemu govorim.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2019, 16:11

Ma pisaj repku ba ko to jos prati.

Mislim da me ko ne razapne sad ovdje,pogledam ja tekmu nije to problem.Ali neke emocije nesto posebno Bgm slabo.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 20 maj 2019, 16:20

@Samozdravlje. Na poslu sam bio za kup-tekmu.
Zasad, ne radim vikendima, a u radnoj sedmici do 22h.
Morebit da sam i ja sta pogresno napisao nenamjerno.
Kako rekoh, imas trajni nalog za druzenje. Bujrum kad god mozes.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 20 maj 2019, 16:21

Također, vijetnamski Fox Sports je najavio ponovni dolazak vijetnamskih fudbalera u FK Sarajevo budući da su napisali kako imena poput Quang Haija i Cong Phuonga dolaze na stadion Asim Ferhatović Hase kako bi igrali u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 maj 2019, 16:22

simidobar je napisao/la: @Samozdravlje

Sto dobi covjek poklon za rodjendan, dupli. :mrgreen:
Nek je sa srecom, bar jos 50-ak duplih da proslavis i taman. :bih: :bih:

Bas sam sa paznjom procitao 2-3 x onu tvoju raspravu sa @VenamaHrabrih ,kako obojica nekako dodirujete mene str.19723. Ti opisujes kako sam zivio i sprcao 60+ godina , a on kak sam manje trebao igrati za raju i imati taktiku i da sam trebao puno manje ziviti u idolopoklonstvu. Titemi volio sam Titu vise od Tite . Volio sam i Aliju . Ucesnik 10 besplatnih radnih akcija ORA Sava-Zg 1976 , Ora Bg 1989 , ORA Laktasi -vodovod Dodiku 198(3ili5) i tako 10x , nikad clan Partije uvijek kokuz(mislim nisam gladan bio).Znao sam ja kako se suplja prodaje , ali mi se gadilo . Ucestvovao u odrani od agresije od 8.4.92 do 4.4.1996 , ranjen teze (snajper kroz abdomen , tangirao mi stidnu kost)na liniji 19.02.1993 na Stupu-Pijacna (jednom je @Vratnik10 pitao , pa evo to je tad bilio (pogrsno sam napisao jednom da je bio 19.mart). Jedinica 102 Motorizovana - Kinosvra . Neki bi dobili 90% invalidnosti , meni rekli manje od 20% ne pika se . Lazu kurve , ali ko ih yebe , imam ja slobodno rajvoSa i BiH ako Bog da , a dao je . Kakva je takva je nasa je . Jesam levat , al neka sam boli me qrac. Folira moj drug @VenamaHrabrih da je on kao nesto hladan . Ja bih ga pitao otkud onda na Kosevu , jos i sina poveo da se od malena navuce . Volis Ti i Kemu(rahm.-pokojnog nebitno),volis i Bijelo dugme , volis Ti sve sto je sarajevsko .Samo Te povrijedi malogradjanstina i papanluk(uciteljice) . Ma nije haveru @VenamaHrabrih ni ona kriva , ako zarovis znas da je agresija kriva . Ko te pitao za nacionalnost u Sarajevu , pa i BiH 1984 g. KRIVA JE ZIVA LOMACA U VISEGRADU .Znam brate da Ti nije lahko kad Ti sina Pitara pitaju za nacionalnost , ali najmanje je kriva uciteljica . Znam da boli ( jer si branio rajvoSa i BiH ) sto Ti se mjesaju u porodicu jer volis zenu koja se zove kako se zove . Pola familije mi je u tom folu , kumovi su mi u tom zivotu . Nije im lahko kao meni , ali za sve je kriva LOMACA U VISEGRADU.

Svidja mi se ovo sto si pisao @simidobar :
Da, uvijek nam trebaju price o dobrim i losim ljudima, to je neka osnova vaspitanja, zivotni primjeri, iskustva. Zelis svojoj djeci prenijeti bitne momente, oni svojoj djeci...
Ja ne vjerujem u te mantre radi i zaradi, ja sam za dusu i merakanje. Radicu i djaba, sa uzivanjem, a ponekad ni za sve pare svijeta..
Tvrdim da je najljepsa pjesma o nekom gradu, bez konkurencije, svaka cast i Beogradu i Zagrebu, Ljubljani itd ova je za vjecnost iz duse, pa ti misli sta hoces. ;)
- Ovo bordo ja zelim Tebi i mladjima , ne dao Bog da toliko pozivim i da se ne mogu sam do hale dovuci , meni jos jedno 5 DUPLIH PEHARA(nigdje ne vidjeh KRUNE).
- Ovo plavo malo dvosmisleno , no Halal TI bilo . A evo zasto .
- Vidim jednog izuzetno postenog covjeka na tribini u Krupi , u Centralnoj lozi uz fudbalere i Vjetnamca na proslavi ,nisam siguran da li sam ga vidio i u Italiji .E tog zaista cestitog i postenog covjeka da sam pitao prije 10-15 god. da idemo gledati Sarajevo protiv Rudara iz Ugljevika rekao bi mi
" Jesi li lud da u ovim godinama idem na utakmicu " .On jeste posten i dobar covjek , ali sumnjam da kao ja kupio na desetine godisnjih karata FKS .
Volim i postujem tog covjeka , zivot nas odvede tamo gdje nismo ni pomislili da cemo biti . Ja od desete ide na Kosevo , mrzno se i uglavnom plako , samo ponekad likovao . Sve one sto su prosli u spaliru Sampiona sam gledao , ali bas sve . Cak mi se ucinilo da sam vidjeo i mog brata i ratnog druga Mirzu Hadzihasanovica ( mozda grijesim).Pozdrav za njega igrao malo za FKS , al ocjenjen 10 protiv CZ 70 i neke .
ne trebate zahvaljivati na ovako dugom postu , ja to nako iz duse . :bih:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 20 maj 2019, 16:24

Nije sto sam navijac (dobro, jes' malo), ali ja bih Vladana stavio od prve minute sa Fincima. To bi mu bila taman tekma. Ka'ce branit ako sad nece.
Nek se kali i zanat peče. Vlad "The Impaler".

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 maj 2019, 16:29

Pitar6785 je napisao/la:Svi znamo da svaki selektor uzima pare za pozive nekih igraca. Naprimjer Saric zakaric i mozda jos od jednog plus plata to ti dode preko 500-600k€ godisnje.

Cestitam kovi na pozivu
Aj Bog sto ste nerealni preko svake mjere, jest osvojili smo duplu , al dok se ova liga ne izdigne iznad predkola , valitet lige je je upitan u najmanju ruku , Zuti je prepoznao da je Kovacevic jako mlad , siguran i za tako jako mladog golmana poziv znaci jer Kovacevic sta pokazuje ove sezone lako moze bit jedinica u buducnosti, rahmanovic mjesto sarica , pa dajte ljudi ,,,,
Saric je u repci odigrao nekoliko vrhunskih tekmi i mora se vec da je vidljiv skok u njegovoj igri odkako je u Koreji
. Covjek trci ko navijen , ja sam siguran da je bio protiv Grka da bi bolje prosli poslije crvenog. Za Zakrica se slazem i upravo je on dokaz da nasa liga nije tu da mi mozemo racunati na vecu bazu igraca , On je dero u nasoj ligi , dodje u kontakt sa profi igracima iz jacih liga nidje ga , tu je Duljevic izuzetak . On je za mene za Bundeslige igrac i vidi se u repci da on sa boljim igracima se digne na veci nivo.Koga ja smatram da je mogao pomoc iz Savajeva zutom jos je Ahmetovic , ima iskustvo , zna zabit , igro je svagdje i on je mogao mjesto necu imenovat imena ustvari.Kad jedan klub povuce u tu Evropu drugi prate to obicno tako biva , dok ne budemo imali ekipe za to , molim vas ljudi Moldavija, Luxemburg ma da ne nabrajam ko je sve igrao u toj grupnoj fazi. Pretjerujemo , Zuti je pogodio sa Kovacicem koji je za onog Halvasa Kjosevskog doktor i drago mi je sto je Vrancica zovnuo jer je covjek imao sezonu ekstra
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 maj 2019, 16:51

Kako je meni jak stoper Ignjatovic iz Slobode. Da je mladji 3 godine, bez razmisljanja bi ga doveo, nema veze sto je stranac. On i Lazic = perverzija za ove lige...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Galantni, THEC, TheTruth34, Venom i 32 gosta.