don_burza je napisao/la:Ova tema je potrebna koliko i prodavnica zamrzivaca na Sibiru
Burza kralj

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
don_burza je napisao/la:Ova tema je potrebna koliko i prodavnica zamrzivaca na Sibiru
Postao/la Jimmy from the hood dana 18 okt 2011, 17:43
Zabac je napisao/la:kako je lijepo imati Arene Sport
Imam i ja KEVSER TV pa se ne kurrčim.
Ilahije sa tajtlovima 24 / 7.
NK/RK Krivaja je napisao/la:sheringham je napisao/la:Ma, i trebas se suzdrzati. Sta te briga sta neko tvrdi. Ti i onako imas zivot izvan ovog foruma.![]()
![]()
po'marke je napisao/la:treba otvoriti posebnu temu za ove sto prose za wwin...
MaGiCa je napisao/la:Malo je par GSa. On je u sebi imao potencijal 1 Ivana Lendla - Ivo The Terrible.Armaaa je napisao/la: Jeste, ali zbog bekenda. Jbg, da su Ivini roditelji mali para on bi osvojio par GS-ova, a ovako mu je TOP 15 bio maksimum.
Steta sto mu se zvezde nisu poklopile.
Jimmy from the hood je napisao/la:Fabregas se vrlo brzo prilagodio Barci.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Fabregas se vrlo brzo prilagodio Barci.![]()
![]()
hahahadon_burza je napisao/la:Nisam vidio nervoznije likove od ovih navijaca barce jos od kad me brat i momak od jedne trebe uhvatili na vikedici sa njom u akciji
harishp je napisao/la:Sve cestitke Barci na zasluzenom bodu.
Edin TM87 je napisao/la:hahahadon_burza je napisao/la:Nisam vidio nervoznije likove od ovih navijaca barce jos od kad me brat i momak od jedne trebe uhvatili na vikedici sa njom u akciji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OplakahhhDylan Dog je napisao/la:U mene najviše u kanalizaciji završilo znam se suzdržatJimmy from the hood je napisao/la:E kol'ko ja djece po ćilimu imam... Po tastaturi isto, ali manje.
tyler durden je napisao/la:postavili su i na redtube.comZabac je napisao/la:http://www.xnxx.com" onclick="window.open(this.href);return false;harebianconero je napisao/la:Gdje mogu vidjet golove ?
Tema: ViceviHZ_ilidzaa je napisao/la:Na ovu temu treba cenzurisat rijec Mostar i svaku njegovu izvedbenicu.
Postao/la BIHfan dana 23 okt 2011, 22:07
Monolog je napisao/la:Ibišević, Džeko, Lulić. Je l' još neko pogodio u ovom kolu?
Dao Adilovic het-trick
Monolog je napisao/la:7,32 m dužine i 2,44 m visine. Gol se sastoji od dvije stative povezane prečkom, na kojoj je pričvršćena mreža. Stative i prečka su okruglog (ranije kvadratnog) presjeka, odnosno prečnika 12 cm.Megamon je napisao/la:Opis gola.