Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

JohnLennon
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la JohnLennon » 21 apr 2013, 22:59

Elvire, ka'em ti ja. Nema Medela, nema kartona. Crvenih. :mrgreen:

I jel' stvarno moguce da se ovo mucko djubre od Coste svaki put nalazi u rubrici "polemica". Zao mi je sto ce zbog suspenzije propustit derbi, da ga Pepe i brat Ramo nauce pameti. To treba udarat ko vola u kupusu.

Eto juzni sad. Za derbi ce se nasi stediti zbog utakmice sa Borussijom (koja je prioritet). Ukoliko ovo sada ne iskoristite i ne uzmete barem jedan bod, onda fakat... :mrgreen:
Makar svi znamo da ce Apolon biti (po ko zna koji put) nemilosrdan :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 22 apr 2013, 10:48

Atletico definitivno nije najpozeljniji klub ove sezone u Sevilli,totalna dominacija protiv ova Sevillska kluba:D.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 apr 2013, 20:56

Sinoc dosta vazna pobjeda s kojom je definitivno i potvrdjen direktan plasman u LP. Teska i dosta nervozna utakmica,pogotovo od strane Cerdillinih igraca koji su ocito Imali nekih nedovrsenih poslica s nama jos od onog dvomeca u Cupu . Costa kao i obicno dosta izudaran i provociran,a kada on napravi najobicniji start na loptu to protivnicki igraci odglume tako da ispada pet puta gore nego sto ustvari jeste . U jednu ruku sam je Diego kriv za to ... Takodje mi je jako zao sto nece igrati protiv Reala . No Colo ima dobre zamjene u vodu Adriana i Cebolle koji igra sve bolje .Valjda i Arda zaigra . Nadam se da ce ih Borussia posteno istrositi ,kao sto rece Portillo,njima je ta utakmica vaznija ,stoga je to idealna prilika da se razbije taj maler pred utakmicu sezone u okviru finala Copa . 8-) .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 apr 2013, 22:22

JohnLennon je napisao/la:Elvire, ka'em ti ja. Nema Medela, nema kartona. Crvenih. :mrgreen:

I jel' stvarno moguce da se ovo mucko djubre od Coste svaki put nalazi u rubrici "polemica". Zao mi je sto ce zbog suspenzije propustit derbi, da ga Pepe i brat Ramo nauce pameti. To treba udarat ko vola u kupusu.

Eto juzni sad. Za derbi ce se nasi stediti zbog utakmice sa Borussijom (koja je prioritet). Ukoliko ovo sada ne iskoristite i ne uzmete barem jedan bod, onda fakat... :mrgreen:
Makar svi znamo da ce Apolon biti (po ko zna koji put) nemilosrdan :D
Zahebo si se za jedno slovo. :D

Malo je falilo jbga, a bilo je i materijala za crvene.

Inace ja mislim da je Costa najomrzeniji fudbaler na pirinejima.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 apr 2013, 15:44

Kaze Gazzeta da ce Atletico ponuditi 28 miliona za napadaca Udinesea Muriela . Samo 28 milki :lol: :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 apr 2013, 19:41

juznjak> je napisao/la:Kaze Gazzeta da ce Atletico ponuditi 28 miliona za napadaca Udinesea Muriela . Samo 28 milki :lol: :roll:
Jos jedan Kolumbijac, cim su oni u pitanju tu su neke opasne radnje. :D
A hebote kad pogledas kakav ljudi imaju napad perverzija, radovan, james, jackson i taj Muriel ima solidne brojke.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 apr 2013, 20:37

L_blancos je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Kaze Gazzeta da ce Atletico ponuditi 28 miliona za napadaca Udinesea Muriela . Samo 28 milki :lol: :roll:
Jos jedan Kolumbijac, cim su oni u pitanju tu su neke opasne radnje. :D
A hebote kad pogledas kakav ljudi imaju napad perverzija, radovan, james, jackson i taj Muriel ima solidne brojke.
Ne zaboravi i Pabona iz Betisa. Odlican napadac,nesto citam da Betis nema para da ga otkupi od Parme.
Steta :cry: .

Inace,ne vjerujem da je bas istinita ova vijest iz razloga sto ovaj lik ne moze biti zamjena za Falcaa. Dobar je igrac koji dosta obecava , od njega tek dolazi ono najbolje, dosta podsjeca na Aguera ali kao sto napisah ne moze u nadomjestiti Falcu posto Muriel vise igra iza najisturenijeg napadaca, igrac je koji moze garantovati 12-15 golova po sezoni ,ali nije igrac koji moze biti prvi strijelac kao sto je Agüero bio. Mozda i moze . No cisto sumnjam . Treba ici po Suareza pa sta bude . Ako ne on ,ima Levandovski ili Negredo koji je,onako ,napadac po mom nekom ukusu .To su neki igraci koji mogu zabiberiti 20i plus golova u sezoni . A Negredo bi u Atleticu zabio po 40 golova po sezoni . 8-)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 apr 2013, 01:40

Uh kakav je samo igrac Muriel.Munja nebeska.Odlican bi to posao bio.Momak je jos uvijek ulicni fudbaler sa nerealnom vjestinom.Za njega je Di natale rekao da je jedini igrac na Svijetu koji ga podsjeca na Ronalda 9.

Volio bih ga vidjeti na krilu u Pateticu.Ako je vec neophodno da Radovan napusti ekipu neka obraduju svoje navijace sa Murielom i Negredom :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 apr 2013, 11:34

http://www.elconfidencial.com/deportes/ ... id-119451/

Nekakav Peter Lim bi mogao rijesiti vecinu ekonomskih problema . Samo da je istina .

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 24 apr 2013, 15:50

Puno je 28 miliona za Muriela,njega realna cijena je nekih 15 milki ne vise.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 apr 2013, 10:45

Discpilinska komisija je uvazila Atleticovu zalbu i tako ponistila Costin karton protiv Seville. Odlicna vijest pred duel sa Realom protiv kojeg zelim gledati 11 ratnika. Svakako da ova vijest nije obradovala Ramosa i Co. 8-)

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 25 apr 2013, 11:15

juznjak> je napisao/la:Discpilinska komisija je uvazila Atleticovu zalbu i tako ponistila Costin karton protiv Seville. Odlicna vijest pred duel sa Realom protiv kojeg zelim gledati 11 ratnika. Svakako da ova vijest nije obradovala Ramosa i Co. 8-)
ako nas sad ne pobjedite necete nikad

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 apr 2013, 18:23

28 milja je puno jos pogotovo kad uzmes u obzir da je Dortmundova ekipa kostala nekih 30-50 miliona eura nisam siguran za cifru.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 apr 2013, 11:19

Rođen je prije 110 godina i danas je najveci klub u svemiru :!: :!:
slika
Atletico slavi 110 godina svoga postojanja . I to u dobrom trenutku . Atletico se nalazi na trecem mjestu tabele , a sutra igra mec s Real Madridom za drugo mjesto. Ono sto je sigurno je da ce prvenstvo zavsiti medju prve tri, ali cilj je pobijediti Madrid i tako donijeti veliku radost svojim navijacima i proslaviti rođendan na najbolji moguci nacin.

Atletico je opet između dvaju velikana Spanskog nogometa ,povratio je mjesto na kojem se nalazio vecinu svog postojanja . Usto se plasirao u finale Cupa tako da sezonu moze zavrsiti sa velikim trofejom . U smislu navijacke podrske klub je jaci nego ikada jer racuna na vise od 61.000 clanova. A ima i 715 registrovana fan klubova, raste svake godine. U narednim godinama klub ima planove da preseli na drugi , novi stadion . Tu je i novi sportski centar. To se neki veliki planovi koji ce omoguciti klubu da raste jos vise .

Bilo je dosta velikih igraca i trenera u Atleticu,no jedno ime se izdvaja a to je Luis Aragones .Aragones je legenda Atletica i kao igrac i kao trener. Kao igrac prvi je klupski strijelac u svim natjecanjima: postigao 173 golova u 370 sluzbenih utakmica. Iako nije bio klasicni napadac. Kao trener osvojio je Ligu,kup tri puta Superkup i Intercontinentalni Cup .

Inace,Ronaldo nece igrati protiv Atletica :D Curto je vjerovatno najsrecniji covjek na svijetu ja mislim . 8-)

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 apr 2013, 11:34

juznjak> je napisao/la:Inace,Ronaldo nece igrati protiv Atletica :D Curto je vjerovatno najsrecniji covjek na svijetu ja mislim . 8-)
Do sad mu je uvalio sedam golova u tri utakmice :mrgreen: I nista se jos ne zna. Mogao bi Apolon igrati prvo poluvrijeme. Da rijesi utakmicu i izadje.

Sretan vam 110 rodjendan. Vidjet cemo sutra kakav cete poklon dobiti :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 26 apr 2013, 14:36

Mediji govore kako Ronaldo sigurno propušta sutrašnji derbi, a možda i Borussiju. Jako bih volio da Atletico dobije i imaju veliku priliku za pobjedu koju treba iskoristiti, ali da se može birati ja bih radije pobjedu u finalu kupa, ipak trofej je trofej. :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 apr 2013, 19:06

Sretan rođendan najgospodskijem španjolskom klubu.slika

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 apr 2013, 19:24

FELICIDADES POR ESOS 110 AÑOS DE HISTORIA A NUESTRO ATLETI!!! ;)

slika 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 26 apr 2013, 21:19

Nadam se pobjedi za 110. rodjendan ovo je jedinstvena sansa jos ako i Ronaldo ne bude igrao pobjeda je imperativ.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 apr 2013, 19:40

Atleti :Courtois Juanfran Miranda Godín Filipe Mario Gabi Koke Raúl.G Costa y Falcao

Trampas -Diego López, Essien, Carvalho, Albiol, Nacho, Pepe, Khedira, Kaká, Di María, Benzema y Morata

Nekako sve govori da je Ateltico favorit. Sve ide nama u korist,cak na kladionici je manja kvota na Atleti :shock: .
Ne svidja mi se to previse . Znam da ce na kraju biti nerijeseno ili pobjeda Reala . Iako se potajno nadam da je bas u ovoj utakmici dosao kraj toj neugodnoj seriji jer ,Atletico je odmoran i ovaj susret docekuej u odlicnoj formi .
Dok Real dolazi u ne bas najboljem trenutku nakon ubjedljivog poraza od Dortmunda.Sigurno da im moral nije bas na vrhuncu . Usto,Ronaldo je povrijeden,kao i jos neki igraci poput Marcela ii Ramosa . A Ozila i Modrica Mou ce cuvati za Dortmund .

Ocekujem najvise od D Coste . Lik je u stanju odigrati najbolje i najgore. Mislim da je Costa kljuc za stvaranje prostora za Falcaa koji ce pokusati uraditi ono sto je Lewandowski prije tri dana. 8-) Nasuprot je Pepe, koji po meni u ovom trenutku ne moze cuvati Diega . Ako ostane hladne glave,bice junak utakmice. Vazna utakmica i sa psihiloskog aspekta,jer dosta je vazna da recimo razbijes taj kompleks pred duel u Cupu . Ako se sada ne pobijedi,onda nece nikada . Idemo po tri boda slika

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.