Tako da nam fali igrac, spremni smo na pregovore.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Ja i Adnan24 smo tu, citavo ljeto smo sami radili uz podrsku 10 treba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
formula je tu RAČUNAJTE NA NAS 
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
BIHfan je napisao/la:Ja i Adnan24 smo tu, citavo ljeto smo sami radili uz podrsku 10 treba.![]()
Poslije Superkupa mnoge stvari ce biti jasnije
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kupite nekoga.BIHfan je napisao/la:Ja i Adnan24 smo tu, citavo ljeto smo sami radili uz podrsku 10 treba.![]()
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Kriza nas fata, al izgleda moramo odrijesit kesu za nekog vrhunskog spica.CollegeGunner je napisao/la:Kupite nekoga.BIHfan je napisao/la:Ja i Adnan24 smo tu, citavo ljeto smo sami radili uz podrsku 10 treba.![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Moji spremni. Mislish United
Dubioza (c) valjda je on kapiten
Liedson
Zagor
Dubioza (c) valjda je on kapiten
Liedson
Zagor
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Posto ja najvjerovatnije idem na odmor 02.08.i vracam se 09.08 postoji mogucnost da se utakmica superkupa odigra prije prvenstva ali da bude postavljena sa malim zakasnjenjem.Zato kapiteni Delfina(adnan24 ©) i FK Topnici (MaliMemo©) animiraj te svoje igrace navrijeme.I da postavit cu anketu za KUP.Na istoj mogu samo kapiteni odgovarati.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Red Bavarian odradio pripreme i čekaju kao zapete puške početak sezone.
Naš najbolji strijelac Emir_Zenica je učvrsnuo svoje trbušne mišiće svakodnevnim provalama/neugodnostima, pričajući nam kako mu je bilo u drugim ekipama.
Očekujem da nemilosrdno trese mreže i da mu osmijeh ne silazi sa lica. Ti i tamo popićemo koju, ne mogu mu to uskratit', kada mu je to jedna vrsta dopinga.
Što se tiče Riberyja, više sam nego zadovoljan njegovim ostankom. Pošto je poznat po tome da voli da gužva tuđu posteljinu, posl'o sam 2 agenta da ga prate u stopu, dok je na odmoru na Ibizi. Ne volim da mi neko narušava idiličnu atmosferu u ekipi, tako da odsad neću trpiti eskapade ovog tipa.
Ja k'o ja, uvijek odmjeren, standardan, racionalan...jednom rječju, kapitenski.
Poznat sam kao bosanski Briegel, tako da lopte može proći al' igrač nikako.
Ako bude koji penal u sezoni, pokušaću da unesem i golmana i loptu u gol, svojom razornom ljevicom.
I tako se možda koji put upisati u listu strijelaca, jer sam u minuloj sezoni totalno podbacio.
Auf geht's Bavarci, nie mehr zweite liga!
Naš najbolji strijelac Emir_Zenica je učvrsnuo svoje trbušne mišiće svakodnevnim provalama/neugodnostima, pričajući nam kako mu je bilo u drugim ekipama.
Što se tiče Riberyja, više sam nego zadovoljan njegovim ostankom. Pošto je poznat po tome da voli da gužva tuđu posteljinu, posl'o sam 2 agenta da ga prate u stopu, dok je na odmoru na Ibizi. Ne volim da mi neko narušava idiličnu atmosferu u ekipi, tako da odsad neću trpiti eskapade ovog tipa.
Ja k'o ja, uvijek odmjeren, standardan, racionalan...jednom rječju, kapitenski.
Poznat sam kao bosanski Briegel, tako da lopte može proći al' igrač nikako.
I tako se možda koji put upisati u listu strijelaca, jer sam u minuloj sezoni totalno podbacio.
Auf geht's Bavarci, nie mehr zweite liga!
Vom Jäger zum Gejagten
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Za*ebao si Branka Copica
Ja sam se ove sezone odlicno pripremio.Malo mi je tetiva otisla ali to ce do pocetka sezone biti bolje
A nije meni samo piva vrsta dopinga,ali posto je tim u drugoj ligi dobro je pa i ovo imam
..A zar sam ja najbolji strijelac ? ? ?
Nadam se da cemo biti sto redovniji (ovo se odnosi na mene
) i da cemo uci u tu Prvu ligu
Sretno nam !
P.S Jetzt oder nie!
P.S 2 Godi mi ovaj tvoj avatar
Ja sam se ove sezone odlicno pripremio.Malo mi je tetiva otisla ali to ce do pocetka sezone biti bolje
Nadam se da cemo biti sto redovniji (ovo se odnosi na mene
Sretno nam !
P.S Jetzt oder nie!
P.S 2 Godi mi ovaj tvoj avatar
A C A B !
Evo ako nekom treba igrac ja sam na raspolaganju bicu redovan!!!
Zar nisi ti meni javio da hoćeš da igraš u GrizzliesimadrH je napisao/la:Evo ako nekom treba igrac ja sam na raspolaganju bicu redovan!!!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- haris_alibaba
- Kontakt:
bilo bi lijepo kad bi se malo sredio forum i pobrisalo dosta tema koje se ne koriste radi lakse preglednosti
haris_alibaba je napisao/la:bilo bi lijepo kad bi se malo sredio forum i pobrisalo dosta tema koje se ne koriste radi lakse preglednosti
Kao naprimjer??????
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
FK Bilder
aldin-8©
demir44
CoLdpLaY
Bilderi javite se!!
aldin-8©
demir44
CoLdpLaY
Bilderi javite se!!
evo CoLdpLaY ti se javlja samo sa bratovog profila tako da nebrines za men igrat cu redovnoaldin-8 je napisao/la:FK Bilder
aldin-8©
demir44
CoLdpLaY
Bilderi javite se!!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- majestic24
- Kontakt:
Ekipa joint_fc je pocela pripreme za novu sezonu. Uradjene su velike promjene u ekipi. Sjajni napadac majestic24 vratio se u ekipu nakon jednogodisnje stanke. Celnici kluba su ga nagradili sa kapitenskom trakom.
Takodjer doveden je i sjajni ofanzivni igrac Monolog koji ce zamjeniti dino-92. Njegova glavna zadaca je razigravanje svojih napadaca jer su prosle sezone u ovom segmentu igraci joint_fc jako puno podbacili.
Najveci dobitak za klub je ostanak najboljeg napadaca ovog kluba. Miky_hz je odbio mnoge bogate ponude arapskih vlasnika Cityja i ostao u svom voljenom bordo dresu.
Prvi dio priprema vec je odradjen. Igraci su bili na Alpama gdje su trenirali obranu sa velikim strucnjakom Jose Murinhom. „The Special one“ je izjavio da su igraci sjajno napredovali i da ce nastaviti i dalje suradnju s nasim klubom.
Veceras nasi igraci i vodstvo kluba odlazi u Cataloniju,gdje ce svoje guzice malo da ugriju a i da vjezbaju napadacke sposobnosti s ekipom Barcelone i njihovim trenerom Pepeom Guardiolom.
U petak odlazimo u Manchester gdje cemo biti pocasni gosti Sir Alexa Fergusona. Vjerujemo da ce nam i veliki Alex dati nekoliko sjajnih taktickih savjeta.
S postovanjem
Joint_fc
Takodjer doveden je i sjajni ofanzivni igrac Monolog koji ce zamjeniti dino-92. Njegova glavna zadaca je razigravanje svojih napadaca jer su prosle sezone u ovom segmentu igraci joint_fc jako puno podbacili.
Najveci dobitak za klub je ostanak najboljeg napadaca ovog kluba. Miky_hz je odbio mnoge bogate ponude arapskih vlasnika Cityja i ostao u svom voljenom bordo dresu.
Prvi dio priprema vec je odradjen. Igraci su bili na Alpama gdje su trenirali obranu sa velikim strucnjakom Jose Murinhom. „The Special one“ je izjavio da su igraci sjajno napredovali i da ce nastaviti i dalje suradnju s nasim klubom.
Veceras nasi igraci i vodstvo kluba odlazi u Cataloniju,gdje ce svoje guzice malo da ugriju a i da vjezbaju napadacke sposobnosti s ekipom Barcelone i njihovim trenerom Pepeom Guardiolom.
U petak odlazimo u Manchester gdje cemo biti pocasni gosti Sir Alexa Fergusona. Vjerujemo da ce nam i veliki Alex dati nekoliko sjajnih taktickih savjeta.
S postovanjem
Joint_fc
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ima li gdje Spamm-ovaca?? Neutral...big_amko....jel se to radi individualno?? Kapiten kad pocinjemo radi na tehnicko-taktickom planu? 
- majestic24
- Kontakt:
Neutrala nema vise na forumudamir_82 je napisao/la:Ima li gdje Spamm-ovaca?? Neutral...big_amko....jel se to radi individualno?? Kapiten kad pocinjemo radi na tehnicko-taktickom planu?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ej ljudi kada ovo pocinje? gdje mi je najbolji kapiten na dunjaluku, memomali???? Jel mi se ono tim zove topnici?
ove vrucine mi udarile u glavu pa sve zaboravio 
nema potpisa
Steta...a najbolji strijelac co'ek bio.....nema mi nesto ni kapitena (big_amko)....ako ni njega ne bude onda vicesampioni Spamm u potrazi za 2 pojacanja....majestic24 je napisao/la:Neutrala nema vise na forumudamir_82 je napisao/la:Ima li gdje Spamm-ovaca?? Neutral...big_amko....jel se to radi individualno?? Kapiten kad pocinjemo radi na tehnicko-taktickom planu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.