Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Eto nam jos jednog dobrog stopera, Cocalic. Mlad.
Gledao sam neki dan Teplice. Mahmutovic izgleda veoma dobro. Brz, prolazi igrace, definitivno ga treba zvati.
Ljevakovica nisam nesto primjetio puno, sem sto je visok 180 i kusur i slicno se pomjera kao Rahimic a 7-8 godina mladji. Treba i njega zvati da nesto nauci od Rahimica.
Gledao sam neki dan Teplice. Mahmutovic izgleda veoma dobro. Brz, prolazi igrace, definitivno ga treba zvati.
Ljevakovica nisam nesto primjetio puno, sem sto je visok 180 i kusur i slicno se pomjera kao Rahimic a 7-8 godina mladji. Treba i njega zvati da nesto nauci od Rahimica.
- _forzamilan_
- Kontakt:
navikni se na ovo bar dok ne odemo ona svjetsko ili euro.mahalas je napisao/la: Eh, da je Ibro kojim slučajem Hrvat vrijedio bi 25 miliona, ali ovako nevrijedi ništa, nažalost po mišljenju večine na ovom forumu. U tome je razlika izedju ljudi, koji redovno igraju na svijetskim i evropskim prvenstvima i izmedju nas koji svako redovno gledamo preko TV-a. Oni svoje kuju u zvijezde, a mi jedva dočekamo da pljujemo po Ibri, vedi i ostalima. Žalosno zaista žalosno............
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ibricic nepokazuje onoliko kolike su mu mogucnosti,mozda 50%,Zec i jos mnogi isto tako..._forzamilan_ je napisao/la:navikni se na ovo bar dok ne odemo ona svjetsko ili euro.mahalas je napisao/la: Eh, da je Ibro kojim slučajem Hrvat vrijedio bi 25 miliona, ali ovako nevrijedi ništa, nažalost po mišljenju večine na ovom forumu. U tome je razlika izedju ljudi, koji redovno igraju na svijetskim i evropskim prvenstvima i izmedju nas koji svako redovno gledamo preko TV-a. Oni svoje kuju u zvijezde, a mi jedva dočekamo da pljujemo po Ibri, vedi i ostalima. Žalosno zaista žalosno............
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ibričić je uvijek ostati polovan nogometaš. Za njega je vrh vrhova osrednji njemački klub.
Ja mislim da Ibricic nema zelju da napusti Hrvatsku jer mu je zena iz Hrvatske a izgleda u njihovom braku ona vodi glavnu rijec.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Cuj ovog BBQ da nisi malo postao dosadan sa tim svojim upadicama.Mrgood je napisao/la:Ibričić je uvijek ostati polovan nogometaš. Za njega je vrh vrhova osrednji njemački klub.
I to malo vise.

Eto ti Temisvara pa se igraj vozova.

Da nemate Mamica Dinamo bi bio kanta za nabijanje a ionako vazda po usima od Hajduka dobijate.
I to vas bas vas taj polovni igrac puni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakiš po ostalim temama, nemoj i po ovoj.Mrgood je napisao/la:Ibričić je uvijek ostati polovan nogometaš. Za njega je vrh vrhova osrednji njemački klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Znam da nije vise reprezentativac, ali eno Hrgovic ode u Sirikom brijegu!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
A klasicni lijevakLegenda_BiH je napisao/la:Znam da nije vise reprezentativac, ali eno Hrgovic ode u Sirikom brijegu!

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
mahmutovic opet strijelac za teplice,,bravo momcino 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Mangupski go' . Iskoristio je brzinu na najbolji mogući način. Evo ima na ovom linku.Phill Jackson je napisao/la:mahmutovic opet strijelac za teplice,,bravo momcino
http://www.ct24.cz/sport/83492-teplice- ... plzen-2-1/
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Treba njega zvati protiv Svedske.Željovac je napisao/la:Mangupski go' . Iskoristio je brzinu na najbolji mogući način. Evo ima na ovom linku.Phill Jackson je napisao/la:mahmutovic opet strijelac za teplice,,bravo momcino
http://www.ct24.cz/sport/83492-teplice- ... plzen-2-1/
Volio bih da mi neko odgovori. Kako se zove je najmlađi fudbaler koji je nastupio za A reprezentaciju BiH, znamo da je Miralem nastupio sa 18 godina, e sad zna li iko jeli još neko s tim godinam nastupio, ili čak mlađi ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pjana je najmladji kao jos jedan nesudjeni Bosanac i u Hrvatskoj Delac.Zagor je napisao/la:Volio bih da mi neko odgovori. Kako se zove je najmlađi fudbaler koji je nastupio za A reprezentaciju BiH, znamo da je Miralem nastupio sa 18 godina, e sad zna li iko jeli još neko s tim godinam nastupio, ili čak mlađi ?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
UEFA: Stadion "Asim Ferhatović Hase" ne zadovoljava standarde
Naime, Koševo zadovoljava kategoriju 2 UEFA propisa o infrastrukturi, ali u narednim kvalikacijama utakmice će biti igrane isključivo na stadionima iz kategorije 3, u koju je svrstano Bilino polje.
Ukoliko rekonstrukcija ne bude urađena, problem će imati i FK Sarajevo, koje na svom domaćem stadionu neće moći igrati evropske utakmice (ukoliko izbori nastup).

Naime, Koševo zadovoljava kategoriju 2 UEFA propisa o infrastrukturi, ali u narednim kvalikacijama utakmice će biti igrane isključivo na stadionima iz kategorije 3, u koju je svrstano Bilino polje.
Ukoliko rekonstrukcija ne bude urađena, problem će imati i FK Sarajevo, koje na svom domaćem stadionu neće moći igrati evropske utakmice (ukoliko izbori nastup).

A C A B !
ipak mislim da je hasan najmladji..harishp je napisao/la:Pjana je najmladji kao jos jedan nesudjeni Bosanac i u Hrvatskoj Delac.Zagor je napisao/la:Volio bih da mi neko odgovori. Kako se zove je najmlađi fudbaler koji je nastupio za A reprezentaciju BiH, znamo da je Miralem nastupio sa 18 godina, e sad zna li iko jeli još neko s tim godinam nastupio, ili čak mlađi ?
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- Alen Škoro
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:UEFA: Stadion "Asim Ferhatović Hase" ne zadovoljava standarde![]()
Hvala na informaciji,naravno ako je ovo tacno.Ali ne vidim razlog,zasto BP vise ispunjava od Koseva...Mozda sto je natrkiven ili sta?
NON MOLLARE MAI
imaju čanife koje lice na čanife.. nisu kao nase na kosevu.. pisas gdje stignes.. imaju stolice sa naslonjacima i uredjene svlacionice... kosevo nema nista...Alen Škoro je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:UEFA: Stadion "Asim Ferhatović Hase" ne zadovoljava standarde![]()
Hvala na informaciji,naravno ako je ovo tacno.Ali ne vidim razlog,zasto BP vise ispunjava od Koseva...Mozda sto je natrkiven ili sta?
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- Alen Škoro
- Kontakt:
adnan_hz je napisao/la:imaju čanife koje lice na čanife.. nisu kao nase na kosevu.. pisas gdje stignes.. imaju stolice sa naslonjacima i uredjene svlacionice... kosevo nema nista...Alen Škoro je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:UEFA: Stadion "Asim Ferhatović Hase" ne zadovoljava standarde![]()
Hvala i tebi,i jest tako nazalost...
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 11 mar 2010, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
Po recenim problemima koje Kosevo mora da ispuni kao 17 000 stolica sa naslonom da zamijeni ove stare.1.500 da nadopuni koje fale.Nadzorne uredjaje fakticki skroz da zamjene,Toaleti koji su skoro pa unisteni.tEmir_ZENICA je napisao/la:UEFA: Stadion "Asim Ferhatović Hase" ne zadovoljava standarde![]()
Teren koji smo vec vidjeli protiv Gane
Onda bi bilo najbolje ili ga kompletno opet izpocetka napraviti ili sav taj novac koji bi se trebao uloziti
da se ulozi na BP i dogradnju stadiona kao i terena.
Ne mislim samo na grad vec zbog konfiguracije stadiona.Vec sam govorio da ce se vjerovatno htjeli ne htjeli tekme vratiti u Zenicu

Sta je tu je idemo dalje.

P.S Edit- kako ce Hasan biti najmladji ako je debitirao 96 a on godiste 77

Pjana je je vec igrao sa 18 godina pa ti izracunaj.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.