Pa eto reci od kada se pravi stadion u Tuzli?A nas kakav je god travnjak je bolji od vaseg a ubrzo ve i stadion biti ne brini se ti.Claus je napisao/la:Svašta čovjek vidi i pročita, ali da ti Veležovci nešto prigovaraju za stadion...![]()
Inače, nemam običaj da pišem na ovoj temi, gdje se ionako ništa u vezi sa zdravim razumom ne može pročitati, ali ne može čovjek a da se ne nasmije svakakvim glupostima.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Halo Mostar, jel se cujemo.....ti obeca nesto....nije milostinja....to je sadaka.....uzeli smo koncept onog sitija iz Mancestera...ima se, moze seTifoz je napisao/la:Sta ce bolit levatu jedan na milostinji nekog seljobera sa istocnobosanskih planina. Dobro ti kaze lik. 50 godina pravite stadion,nemate navijace a od trofeja imate samo turnir Hukicsolinas je napisao/la:boli boli..vidi ga sto se koprca![]()
Sadakaš moli boga da ti predsjednik nema masnocu i trigliceride jer vas samo jedan infarkt vraca u rang radnickog iz lukavca i buducnosti iz banovica gdje ste vazda bili. Jesu vam glave za koncept City-aSkver je napisao/la:Halo Mostar, jel se cujemo.....ti obeca nesto....nije milostinja....to je sadaka.....uzeli smo koncept onog sitija iz Mancestera...ima se, moze seTifoz je napisao/la:Sta ce bolit levatu jedan na milostinji nekog seljobera sa istocnobosanskih planina. Dobro ti kaze lik. 50 godina pravite stadion,nemate navijace a od trofeja imate samo turnir Hukicsolinas je napisao/la:boli boli..vidi ga sto se koprca![]()
DŽELO ODLAZI
Pa to i radimo.....dali smo za vitre....za grupnu fazu......Tifoz je napisao/la:Sadakaš moli boga da ti predsjednik nema masnocu i trigliceride jer vas samo jedan infarkt vraca u rang radnickog iz lukavca i buducnosti iz banovica gdje ste vazda bili. Jesu vam glave za koncept City-a![]()
Ma kakvu grupnu fazu brat moj. Vase najvece dostignuce u evropi je pet komada protiv Las Palmasa. Niste vi navikli na to. Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u rukeSkver je napisao/la:Pa to i radimo.....dali smo za vitre....za grupnu fazu......Tifoz je napisao/la:Sadakaš moli boga da ti predsjednik nema masnocu i trigliceride jer vas samo jedan infarkt vraca u rang radnickog iz lukavca i buducnosti iz banovica gdje ste vazda bili. Jesu vam glave za koncept City-a![]()
DŽELO ODLAZI
Nisam mislio na tu fazu....nego na grupnu....kad nam dodjete malo u TZ.Tifoz je napisao/la:Ma kakvu grupnu fazu brat moj. Vase najvece dostignuce u evropi je pet komada protiv Las Palmasa. Niste vi navikli na to. Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke![]()
![]()
[youtube][/youtube]
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Mi i dodjemo al vas nema pa nema kod nas
Poznati ste po karanju
a bjeri tamo ne izigravaj dječačića sa aknicama bio si mi simpatican momak 
DŽELO ODLAZI
Pita te moj jaran Probisvjet jel' rodila ove godine africka musmula (sljiva).Tifoz je napisao/la:Poznati ste po karanju![]()
a bjeri tamo ne izigravaj dječačića sa aknicama bio si mi simpatican momak
A Neretvom vjetar duva, muda ti se klate i vices.....dajte p.icke ako Boga znate....sumnjiv si mi skroz brato.....
.....haman su te karali u proljece 1987.

Ma suti brato evo puni mi apartmani svabica,slovenki,hrvatica i jedan bracni par iz portugala. Ako veceras ne uđem u evropsku uniju necu nikadSkver je napisao/la:A Neretvom vjetar duva, muda ti se klate i vices.....dajte p.icke ako Boga znate....sumnjiv si mi skroz brato..........haman su te karali u proljece 1987.
![]()
![]()
DŽELO ODLAZI
Znaci opet cmaranje, kliktoriziranje, pusenje...yebote upalis li kad svjetlo da vidis ko koga yebe...mozda se potrefi transexualac, pazi da se ne zayebes....pa da i njeg ne cmaras...nek ti sa srecom....i pazi...ni u sumicu ne idi bez gumice....Tifoz je napisao/la:Ma suti brato evo puni mi apartmani svabica,slovenki,hrvatica i jedan bracni par iz portugala. Ako veceras ne uđem u evropsku uniju necu nikadSkver je napisao/la:A Neretvom vjetar duva, muda ti se klate i vices.....dajte p.icke ako Boga znate....sumnjiv si mi skroz brato..........haman su te karali u proljece 1987.
![]()
![]()
Imao sam u Milanu 1990 na SP Juga-Njemacka poslje tekme susret sa transom. Malo mi je falilo da ga karnem nego me adamova jabučica odvratiSkver je napisao/la:Znaci opet cmaranje, kliktoriziranje, pusenje...yebote upalis li kad svjetlo da vidis ko koga yebe...mozda se potrefi transexualac, pazi da se ne zayebes....pa da i njeg ne cmaras...nek ti sa srecom....i pazi...ni u sumicu ne idi bez gumice....Tifoz je napisao/la:Ma suti brato evo puni mi apartmani svabica,slovenki,hrvatica i jedan bracni par iz portugala. Ako veceras ne uđem u evropsku uniju necu nikadSkver je napisao/la:A Neretvom vjetar duva, muda ti se klate i vices.....dajte p.icke ako Boga znate....sumnjiv si mi skroz brato..........haman su te karali u proljece 1987.
![]()
![]()
DŽELO ODLAZI
Kako ne pretimo, vidis da nas guzi neki amerikanac, yebote obitelj, nece da nam prikaze budet....voda nas po pripremama po Sloveniji, igramo sa nekim trecerazrednim klubovima...neki Anzi sa neke planine klub.....kaze da ce nam napraviti i neki stadion da se ne sramotimo u grupnoj fazi....Tifoz je napisao/la:Imao sam u Milanu 1990 na SP Juga-Njemacka poslje tekme susret sa transom. Malo mi je falilo da ga karnem nego me adamova jabučica odvrati. Zasto da ne. Bolji je od 95% treba u BiH
vi u tuzli konzervativni pravo. Ne pratite svjetske trendove
- Probisvjet
- Kontakt:
Pastrmka prijatelju stari, samo deri, cmaraj, klitoriziraj, bradaviciraj, lizi, ujedaj, sisaj, guraj prste...nije nam mnogo ostalo.
**** Red Armi-Red Tribine moze ti samo pozliti.
P.S. Pozdravio te ibro iz Zenice i Fajko iz Mostara. Ako ga znas, pitaj ko je kod njega bio iz TZ i koga smo cmarali i klitorizirali.
P.S. Pozdravio te ibro iz Zenice i Fajko iz Mostara. Ako ga znas, pitaj ko je kod njega bio iz TZ i koga smo cmarali i klitorizirali.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Iskreno, brinem se za naseg Pastrmku...moze mu ova sljiva iz Afrike doci glave....a nece dozivit ponovo Velez u Evropi....umjesto da odvede onu djecu iza gola da im nabaci sta...da im skine mrak sa ocijuProbisvjet je napisao/la:Pastrmka prijatelju stari, samo deri, cmaraj, klitoriziraj, bradaviciraj, lizi, ujedaj, sisaj, guraj prste...nije nam mnogo ostalo.
Neda mi mater.Heller je napisao/la:laze Pappy ne pokriva mu godisnja Evropske
Tifoz je napisao/la:Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koprcaj se malo Pastrmka. Vama je domet 2:2 sa Jagodinom, a da igrate makar prijateljsku sa Anzhijem i da pobijedite možete samo sanjat'. Uživaj gledajući crveno-crne divove kako se bude lagano.Tifoz je napisao/la: Ma kakvu grupnu fazu brat moj. Vase najvece dostignuce u evropi je pet komada protiv Las Palmasa. Niste vi navikli na to. Vama se plasirat u evropu je isto ko da daš romini iphone šesticu u ruke![]()
![]()
Heller ba smiri ovo. Dobili Anžija i uzdigli se k'o da ste Alborga izbacili. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.