Ok. Evo uvjerio si nas da Husref nije za nas trener po sto ne zna procijeniti mladog igraca. Koje je tvoje idealno rijesenje za trenera al da ostanemo na ovom nivou ili bolji da budemo. Znaci dupla iskorak u europi i da promovise mlade da vidim koji ce se strucnjaka prihvatit.Pantelija je napisao/la:Kad neko ne cita sta se pise pa pametuje.
Ja sam rekao samo istinu da Husref nije ni jesnog mladog igraca instalirao jer je htio,jer je proccjenio njegov kvalktet nego je svaki put tome kumovala situacija.
Kovacevic- sobio priliku nakon otkaza Pavlovicu, nakon cijeg odlaska je husref izjavio "Mi moramo nakon ovoga pod hitno traziti golmana", aludirajuci na neiskustvo Kovacevica.
Pidro- upao na beka nakon sto se promjenilo nekoliko igraca. Prvo bekic,pa nakon ozljede krpio Sabanovic ,(koji se prije toga pokazao dobro na db), hodzic koji je onda dobio nogu, pa je cak i mujakic ili neki stoper igrao beka, tek onda je pidro sobio sansu.
Sabanovic- nakon hodzica, koji je sobio nogu, upao je sabanovic i bio visw nego dobar. Ipak ne sovoljno dobar pa smo od krila pravili beka. Statistika kaze da aa sabanovicem na beku imamo omjer 13-1.
Mustafic. 800 min. Od cega pola u prvih par kola prvenstva, a onda 6 mjeseci bez minute. Nakon 6 mjeseci pauze, dobija priliku da igra npr u tuzli gdje su igraci setali 90 min. Cak 19 kola je proveo na tribinama tj van zapisnika.
Mujakic- mujakic je znamo svi kako upao u prvi tim. Ozlijedio se svako ko je znao stajati na mjestu stopera.
Resic- u EL zabio gol, a onda ga cijelu sezonu nigdje sem po nedak par minuta.
Boli sto je izmjena na kosevu kod 2-0 tatar a ne resic ili neko mladi. Boli sto juce ostavlja krstu i tatara a vadi mistafica. Eto smeta mi i ne mislim da je pravdeno i cinjenice kazu da nije procjwnio ni jesnog mladog igraca dok nije bio prisiljen na to.
Hvala mu za duplu, mesju najzasluznijim je, ali nikad nece imati osjecaj za mlade igrace. Isti je cimirota stavljao na desnog beka dugo vremena.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad ce prica o jesicu i slicno.
Ja vjerujem da ce emir procjeniti najbolje. Ja nisam rekao da husref treba da ide nego da treba da malo ima osjecaja za momke, jer i njega je sarajevo forsiralo sa 18 a ne sa 23.
Uz to, ako ode, ja vjerujem da ce Hadzic dovesti najbolje rjesenje KOJE TREBA DA IMA PODRSKU KKVU JE IMAO I HUSREF. Sve ispod toga je dvolicnost.
Ja vjerujem da ce emir procjeniti najbolje. Ja nisam rekao da husref treba da ide nego da treba da malo ima osjecaja za momke, jer i njega je sarajevo forsiralo sa 18 a ne sa 23.
Uz to, ako ode, ja vjerujem da ce Hadzic dovesti najbolje rjesenje KOJE TREBA DA IMA PODRSKU KKVU JE IMAO I HUSREF. Sve ispod toga je dvolicnost.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vidi i Hus da ce mu se ekipa raspasti, sjest ce sigurno i vidjeti kakvi su planovi uprave, nece da visi covjek.. poslije ove sezone svi ocekuju i naredne iste ..
-
nukleusmember
- Kontakt:
vidjećemo,uglavnom u drugoj kineskoj ligi trenere extra plaćaju,strašno se tovari, a u prvu teško da može prismrditi tamo se već dovode treneri klase magatha,frajeru sedmična plata milion euramiky_hz je napisao/la:Kad je mogao uvaliti laike "trenerske" Nermina Sabica i Dzelu Muharemovica i naci im klubove u Kini,moze vala i mene a ne Husrefanukleusmember je napisao/la:izgleda da i nije toliko lavor ovo što sam čuo za husrefa i kinu,valjda ga cviko pokušava tamo uvaliti tjn
VVVBK
VVVBK
- AlfredNobel
- Kontakt:
Joj kad im zagalami Husref i bude ebavao sve, neće žutalji znati šta ih je snašlo. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Panyelina posline denchia najjveca neznalica od kako je foruma i interneta. Sumnjam da pantelina i navija za Sarajevo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
nukleusmember
- Kontakt:
[quote="AlfredNobel"]Joj kad im zagalami Husref i bude ebavao sve, neće žutalji znati šta ih je snašlo.
[/
proširio bi se dijapazon psovki nenormalno,od mao tze tunga pa do bude
VVVBK
proširio bi se dijapazon psovki nenormalno,od mao tze tunga pa do bude
VVVBK
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="BordoSarajevo"]Čuj ne voli mlade igrače a juče imali utakmicu gdje su skoro svi mladi igrali plus cijelo prvenstvo mladi dobijali veliku minutazu.
Kako će ti Šaban bit u prvoj kad je Hebib, kakav god bio u defanzivi, bio jedan od ključnih igrača cijele sezone? Kako će igrat Kurdić u prvoj pored Lazića i Mujakića? Kako će igrat Mustafić u prvoj pored Stanoje i Crepulje?
Kova dobi priliku i ne skide ga niko.
Pidro dobi priliku i Bekić jaran Husrefov i kad je bio i zdrav nije ni bio u 18 veliki broj utakmica.
Ne može Resić igrat pored Tatara, Krste u prvoj.
IZDOMINIRALI I POBJEDILI , A TO ISKUSNI NISU USPJELI . MUSEMIC TREBA OSTATI , ALI DA SE PRILAGODI AMBICIJAMA KLUBA . ON TO MOZE , ALI TERS I TVRDOGLAV , NE BI BIO MUSEMIC DA NIJE TAKAV .
Kako će ti Šaban bit u prvoj kad je Hebib, kakav god bio u defanzivi, bio jedan od ključnih igrača cijele sezone? Kako će igrat Kurdić u prvoj pored Lazića i Mujakića? Kako će igrat Mustafić u prvoj pored Stanoje i Crepulje?
Kova dobi priliku i ne skide ga niko.
Pidro dobi priliku i Bekić jaran Husrefov i kad je bio i zdrav nije ni bio u 18 veliki broj utakmica.
Ne može Resić igrat pored Tatara, Krste u prvoj.
IZDOMINIRALI I POBJEDILI , A TO ISKUSNI NISU USPJELI . MUSEMIC TREBA OSTATI , ALI DA SE PRILAGODI AMBICIJAMA KLUBA . ON TO MOZE , ALI TERS I TVRDOGLAV , NE BI BIO MUSEMIC DA NIJE TAKAV .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Malo procesljaj temu sta si pisao kad smo u krizi bili. Pa ces vidjeti ko je dvolican, doduse ti uvijek samo trazis minuse nikad plusevePantelija je napisao/la:Sad ce prica o jesicu i slicno.
Ima li neko da proda original nike kopačke,a ne fuš u kojim ni Merso ne može zabiti gol...

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nema tih kopački u kojim Merso ne može dat go.Vanja8 je napisao/la:Ima li neko da proda original nike kopačke,a ne fuš u kojim ni Merso ne može zabiti gol...![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ima ,ima...BordoSarajevo je napisao/la:Nema tih kopački u kojim Merso ne može dat go.Vanja8 je napisao/la:Ima li neko da proda original nike kopačke,a ne fuš u kojim ni Merso ne može zabiti gol...![]()
Niste ispratili situaciju...
Jedan,s ovog foruma,to cete morati sami da vidite o kome se radi, mu je utalio fuš,covjek protiv Široko tri zicera jedva do golmana se lopta dokotrljala...
Svi se pitali sta bi Mersi...?
Dok se nije skontalo u cemu je stvar...
E pa sad ,pregledaj malo havatare,pa ce ti biti jasno...
Raja, malo skrecem sa teme, ali mislim da je zanimljiv prijedlog. Naime, svi znate da realno nasem klubu fali pjesama. Imam osjecaj da smo jedan od najneopjevanijih (ako se moze bas tako izgovoriti
) klubova u regiji, a da imamo neku znacajnu historiju. Pogotovo to imam osjecaj kad pogledam Grupu JNA kod Partizana, Justin's Johnson sto su pisali i za Hajduk pjesme, Zapresic Boys za Dinamo...
Sta nama fali, ako znate nekoga da ima bend i da moze, ako nista, napraviti obradu tj. smislit tekst na postojecu pjesmu da je vezan za Sarajevo? Gledam ovaj bend Perkele, fakat imaju dobrih pjesama i bas se uklapaju u neki navijacki fazon
Mozda malo glupo u ovom trenutku, ali ne mogu se pomiriti sa tim da od pjesama sto valjaju imamo Divove i mozda jos onu D'Blavor's - Horde Zla. Nismo dobili normalne pjesme ne pamtim. Spreman sam i ja pomoci, iako moram optimizovati onu zapustenu elektricnu gitaru, bilo sta samo da se uradi nesto
Ova mi je top!
Sta nama fali, ako znate nekoga da ima bend i da moze, ako nista, napraviti obradu tj. smislit tekst na postojecu pjesmu da je vezan za Sarajevo? Gledam ovaj bend Perkele, fakat imaju dobrih pjesama i bas se uklapaju u neki navijacki fazon
Ova mi je top!
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Gledao sinoc snimak (2x) i vidio kako je igrao Hare Handzic :
- U prvih 10 min. namjestio zicer Krletu (na zalost golman odbranio), zatim dobar sut sa distance takodje golman odlicno odreagovao i na kraju pravim mangupskim potezom izbacio Cruza koji je "asistirao" Sisicu .
- Sav ostali tok utakmice odigrao na nivou svih ostalih (Tatar , Velkoski ..). Voljni momenat na nivou . Kad je bio izblokiran ili izgubio u driblingu pratio je loptu i protivnickog igraca do kraja .
- Spicevi i gol-igraci (Tatar,Ahmetovic,Handze pa i Krste) uvijek ce u sansi pokusati dati gol , asistirace samo ako moraju .
- Jedinu vidnu gresku je napravio u 52 min. , ali i tad je ispratio izgubljenu loptu do kraja .
- Handze ne odaje utisak nezadovoljnog igraca , a ako ima sta vani savjetovao bih mu da ide . Ostvario je san i tesko da se moze nametnuti ,jer ovo Sarajevo ce aBd biti puno jace u buducnosti . Kao obestecenje uzeti ono sto je ulozeno u njega , a i da ne bude obestecenja Halalosum . Puno srece Handzetu , Dupovcu i svim , al svim fudbalerima koji su dan proveli u FKS , a nisu guzicom vrata zacepili . Hvala Hare .

- U prvih 10 min. namjestio zicer Krletu (na zalost golman odbranio), zatim dobar sut sa distance takodje golman odlicno odreagovao i na kraju pravim mangupskim potezom izbacio Cruza koji je "asistirao" Sisicu .
- Sav ostali tok utakmice odigrao na nivou svih ostalih (Tatar , Velkoski ..). Voljni momenat na nivou . Kad je bio izblokiran ili izgubio u driblingu pratio je loptu i protivnickog igraca do kraja .
- Spicevi i gol-igraci (Tatar,Ahmetovic,Handze pa i Krste) uvijek ce u sansi pokusati dati gol , asistirace samo ako moraju .
- Jedinu vidnu gresku je napravio u 52 min. , ali i tad je ispratio izgubljenu loptu do kraja .
- Handze ne odaje utisak nezadovoljnog igraca , a ako ima sta vani savjetovao bih mu da ide . Ostvario je san i tesko da se moze nametnuti ,jer ovo Sarajevo ce aBd biti puno jace u buducnosti . Kao obestecenje uzeti ono sto je ulozeno u njega , a i da ne bude obestecenja Halalosum . Puno srece Handzetu , Dupovcu i svim , al svim fudbalerima koji su dan proveli u FKS , a nisu guzicom vrata zacepili . Hvala Hare .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 26 maj 2019, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da kontaktiramo Yu grupu,ako ima ko živ od njih...astonHz je napisao/la:Raja, malo skrecem sa teme, ali mislim da je zanimljiv prijedlog. Naime, svi znate da realno nasem klubu fali pjesama. Imam osjecaj da smo jedan od najneopjevanijih (ako se moze bas tako izgovoriti) klubova u regiji, a da imamo neku znacajnu historiju. Pogotovo to imam osjecaj kad pogledam Grupu JNA kod Partizana, Justin's Johnson sto su pisali i za Hajduk pjesme, Zapresic Boys za Dinamo...
Sta nama fali, ako znate nekoga da ima bend i da moze, ako nista, napraviti obradu tj. smislit tekst na postojecu pjesmu da je vezan za Sarajevo? Gledam ovaj bend Perkele, fakat imaju dobrih pjesama i bas se uklapaju u neki navijacki fazonMozda malo glupo u ovom trenutku, ali ne mogu se pomiriti sa tim da od pjesama sto valjaju imamo Divove i mozda jos onu D'Blavor's - Horde Zla. Nismo dobili normalne pjesme ne pamtim. Spreman sam i ja pomoci, iako moram optimizovati onu zapustenu elektricnu gitaru, bilo sta samo da se uradi nesto
![]()
Ova mi je top!
AlfredNobel je napisao/la:Kako fuli ono na Koševu..
DobarVanja8 je napisao/la:Da kontaktiramo Yu grupu,ako ima ko živ od njih...astonHz je napisao/la:Raja, malo skrecem sa teme, ali mislim da je zanimljiv prijedlog. Naime, svi znate da realno nasem klubu fali pjesama. Imam osjecaj da smo jedan od najneopjevanijih (ako se moze bas tako izgovoriti) klubova u regiji, a da imamo neku znacajnu historiju. Pogotovo to imam osjecaj kad pogledam Grupu JNA kod Partizana, Justin's Johnson sto su pisali i za Hajduk pjesme, Zapresic Boys za Dinamo...
Sta nama fali, ako znate nekoga da ima bend i da moze, ako nista, napraviti obradu tj. smislit tekst na postojecu pjesmu da je vezan za Sarajevo? Gledam ovaj bend Perkele, fakat imaju dobrih pjesama i bas se uklapaju u neki navijacki fazonMozda malo glupo u ovom trenutku, ali ne mogu se pomiriti sa tim da od pjesama sto valjaju imamo Divove i mozda jos onu D'Blavor's - Horde Zla. Nismo dobili normalne pjesme ne pamtim. Spreman sam i ja pomoci, iako moram optimizovati onu zapustenu elektricnu gitaru, bilo sta samo da se uradi nesto
![]()
Ova mi je top!
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- Osttribine
- Kontakt:
I tako zavrsi se juce prejaka sezona za nas tim, uzitak je bio pratiti vas i kuci i na strani, pa cak i juce kada je vec sve rijeseno. Hvala Upravi, treneru, igracima na divnoj sezoni, takodje hvala i Gabeljanima za gostoprimstvo i cestitke oficijelnog spikera juce. Do neke nove prilike gabeljani, meni ni malo mrsko gostovanje.
E sad se samo nadam da necemo ponoviti one sezone kakve nas tradicionalno sleduju nakon osvajanja sampionske titule, nadam se da cemo nastaviti neki kontinuitet osvajanja trofeja, ne bih nista imao protiv da u naredne tri sezone osvojimo bar jednom titulu, o nekoj dominaciji i slicno ne bih govorio, ako bude niko sretniji.
GDJE GOD DA IGRAS TI UVIJEK TU SMO MI !!!
E sad se samo nadam da necemo ponoviti one sezone kakve nas tradicionalno sleduju nakon osvajanja sampionske titule, nadam se da cemo nastaviti neki kontinuitet osvajanja trofeja, ne bih nista imao protiv da u naredne tri sezone osvojimo bar jednom titulu, o nekoj dominaciji i slicno ne bih govorio, ako bude niko sretniji.
GDJE GOD DA IGRAS TI UVIJEK TU SMO MI !!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kurdic , Mustafic i Salcin ako budu dobili priliku bit ce na nivou tria Creulja,Stanojevic i Rahmanovic za dvije god .
Sta smatram pod dobijanje prilike :
- Ne da igraju u paru , nego da bar jedan svaku manje tesku utakmicu bude u startnoj postavi , a ako se utakmica rijesi do 60 min. da jos 1 ili oba dobiju sansu . Sa 22 god. oni ce prevazici ove iskusnije ,a biti mladji 2 god. od sadasnji nasih vedeta . Djokanovic je svakako tu , ako ne i favorit , ali eto pisete da ce vani .
Sta smatram pod dobijanje prilike :
- Ne da igraju u paru , nego da bar jedan svaku manje tesku utakmicu bude u startnoj postavi , a ako se utakmica rijesi do 60 min. da jos 1 ili oba dobiju sansu . Sa 22 god. oni ce prevazici ove iskusnije ,a biti mladji 2 god. od sadasnji nasih vedeta . Djokanovic je svakako tu , ako ne i favorit , ali eto pisete da ce vani .
Trenutno korisnika/ca: Badgley, Bing [Bot], bordobijeli, casual033, DoktorXabaras, Fudo, Kkkdbr, Majestic-12 [Bot], misstianopenaldo, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, PeppermintSA, PingoFTW, r3m1, USB i 158 gostiju.