Kamuflazn je napisao/la:Mahalska. Ako ode Husref dolazi Mirza.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mogao je neko ko je strucan u tome da odradi divove za yt od slika sa zadnje tekme , doceka igraca iz listice , slika s derbija s grbavice i sl tj nekih bitnih tekmi i dobrih slika , bilo bi lijepo da se zamijeni onaj sto je trenutno sa skorom i onom generacijom . Mislim da se moze napraviti strasan klip bas za tih 3 4 min .
Joj suplje, kao eto ode husref i dolazi jadni mirza , losiji i te price ... providno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma cim mahala prica nista od toga.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Razmislit cu jos dali da dodjemKamuflazn je napisao/la:Mahalska. Ako ode Husref dolazi Mirza.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta fali Mirzi u prvom mandatu kad nije bilo akademije ni novaca progurao mladih dosta drugi u ligi bio.Pantelija je napisao/la:Joj suplje, kao eto ode husref i dolazi jadni mirza , losiji i te price ... providno
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Husref ostaje 2+1
Provjereno 100%
Uslov je 30 akademaca u prvih 11 i Ešrefov mali da dobije minute.
Husref mora persirati igrače i uvažavati mišljenje roditelja, braće, amidža itd.
Roditeljski sastanak srijedom u 17h
Informacije svaki radni dan - termin će biti naknadno objavljen u veseloj svesci.
Svim željama forumaša će biti posvećena posebna pažnja.
Na implementaciji želja će sinhronizirano raditi nadzorni odbor - uprava - stručni štab - forumaši ili obratno.
Provjereno 100%
Husref mora persirati igrače i uvažavati mišljenje roditelja, braće, amidža itd.
Informacije svaki radni dan - termin će biti naknadno objavljen u veseloj svesci.
Na implementaciji želja će sinhronizirano raditi nadzorni odbor - uprava - stručni štab - forumaši ili obratno.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Pozdrav šampioni, izvinite na upadu na temu, ali imam jedno pitanje. Može li mi neko reći je li istina ovo što se piše za Adukora? Postoji li šansa da dođe u Velež i ako može par riječi samo o kakvom se igraču radi? Hvala i vidimo se aBd za koji mjesec ili u Mostaru ili Sarajevu 
Forzza Velez
-
duplakruna46
- Kontakt:
Zdravo prijatelju. Iskreno cisto sumnjam i da postoji promil sanse. Na kraju prosle godine nasi su htjeli da mu produze ugovor da moze otici za neku pristojnu cifru sada na ljetu ali njegov menadjer nije htio da prica uopste o tome. Tako da je kao sto znas presjedio na zapadu citavu polusezonu. Ono sto ja znam da su kasnije i zvali Hadzica da se poprica o produzenju ugovora ali da je momak bio zaista nerealan.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Pozdrav šampioni, izvinite na upadu na temu, ali imam jedno pitanje. Može li mi neko reći je li istina ovo što se piše za Adukora? Postoji li šansa da dođe u Velež i ako može par riječi samo o kakvom se igraču radi? Hvala i vidimo se aBd za koji mjesec ili u Mostaru ili Sarajevu
Mislim, vjerovatno je i moguce ali sanse su zaista male.
Pozdrav Mostaru!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Frajer nije htio da produzi ugovor sa Sarajevom jer hoce da ode sto prije iz BIH,da bi nakon toga presao u ekipu koja je tek usla u liguManciniLevatKlasican je napisao/la:Pozdrav šampioni, izvinite na upadu na temu, ali imam jedno pitanje. Može li mi neko reći je li istina ovo što se piše za Adukora? Postoji li šansa da dođe u Velež i ako može par riječi samo o kakvom se igraču radi? Hvala i vidimo se aBd za koji mjesec ili u Mostaru ili Sarajevu
Tesko da je to istina, jer cim nije sa Sarajevom htio da produzi, sumnjam da mu se uopste ostaje u nasoj ligi.ManciniLevatKlasican je napisao/la:Pozdrav šampioni, izvinite na upadu na temu, ali imam jedno pitanje. Može li mi neko reći je li istina ovo što se piše za Adukora? Postoji li šansa da dođe u Velež i ako može par riječi samo o kakvom se igraču radi? Hvala i vidimo se aBd za koji mjesec ili u Mostaru ili Sarajevu
Adukor je igračina, prava radilica na terenu, zahvalan igrač.
Čestitam Vam na ulasku, vidimo se uskoro aBd.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Hvala raja na odgovoru, vidimo se uskoro aBd! Kazu da upravo bas zbog toga sto je presjedio na tribinama cijelu polusezonu da ce tesko odmah otici van BiH, ali vidjet cemo jos.
Forzza Velez
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
na svakom tromjesecju igraci ce morati knjizice iz skole na pregled donijeti,obiteljskicovjek je napisao/la:Husref ostaje 2+1
Provjereno 100%
pola transfera ce se realizovati na osnovu transfermarkta i po zelji forumasa
Ove spekulacije za Adukora i Velez ne mogu bit tacne , jer ako su tavne onda je on jedan od vecih idiota koje sam vidio u svjetu fudbala . Pa nije valjda da nije imo zagarantovan odlazak vani pa odlucio da ne produzi da bi bio slobodan i dobio na plati , to bi mi jedino smisla imalo , ako je on iz nekog hira ja sam igracina propustio po sezone i sad ostaje ovdje i to ne u Sarajevu ondaaaaaaa............
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
paulus je napisao/la:Ove spekulacije za Adukora i Velez ne mogu bit tacne , jer ako su tavne onda je on jedan od vecih idiota koje sam vidio u svjetu fudbala . Pa nije valjda da nije imo zagarantovan odlazak vani pa odlucio da ne produzi da bi bio slobodan i dobio na plati , to bi mi jedino smisla imalo , ako je on iz nekog hira ja sam igracina propustio po sezone i sad ostaje ovdje i to ne u Sarajevu ondaaaaaaa............
Mislim da se ipak vodio ,tj covjek koji ga zastupa ma ok popustit ce oni(klub) ,nikad nikog nisu poslali na tribine nece ni ovog mog.Al k.urko pogresna procjena rodjaci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Za kraj dao Hajric nova 2 gola. 29 utakmica 35 golova. treba ga uzeti dok ga nije Maribor vratio ili Olimpija.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mozda mu je propalo to vani, taj klub promijenio trenera, sportskog direktora, i sad najbolje sto ima je ta ponuda Veleza...paulus je napisao/la:Ove spekulacije za Adukora i Velez ne mogu bit tacne , jer ako su tavne onda je on jedan od vecih idiota koje sam vidio u svjetu fudbala . Pa nije valjda da nije imo zagarantovan odlazak vani pa odlucio da ne produzi da bi bio slobodan i dobio na plati , to bi mi jedino smisla imalo , ako je on iz nekog hira ja sam igracina propustio po sezone i sad ostaje ovdje i to ne u Sarajevu ondaaaaaaa............
Riki, hvala na svemu i sretno dalje, aBd da te opet gledamo u svetom dresu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prebacuju ti da si dio familije Musemic . Pa zar svi nemamo familiju i istu volimo . Ako nisi oni su na gubitku . 90 % raje ovdje da im je Hurtic familija bi branilo istog i govorilo da je Husref za ostale . Iskreno ja da mi je Hurtic brat , bih do posljednjeg poraza govorio kako on nije kriv .bordobijeli je napisao/la: Volim FKS!
Postujem svakog i svacije misljenje al mrzim kad vrijedjaju Husrefa,, Čalu, Dzenu itd. Kad se gubi onda bas psuju i omalozavaju a kad su uspjesi kao sad onda su suptilni kao npr Pregazilo ih vrijeme, ne znaju s mladim, previse galame i slicni spinovi.
E ima i onih 10% kojima kapu skidam . To su navijaci FKS 24/7 i nema ih vise od 10% . Ti zive FKS i tim su bubrezi i ledja izlozeni pendrecima . Ja priznam nisam taj.
Pogan jezik kao sto je imao i sigurno ima moj "ahbab" @bihuzur osudjujem , al bas . On se mene odrekao
Sve dok osvaja Titule (ne treba DK) neka Husrefa ako nema Titula ??? Imamo poslozen klub od cistacica , preko igraca , SS, Uprave pa do onih 10% HZ .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Serha, Tatamata1946 i 28 gostiju.