FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 09:20

nodiluxor je napisao/la::( Amare prestani forsirati tog Lazara i Culama, daj sansu juniorima, nasim igracima. Otjerajte tu bagru koja nemoze da hoda po terenu. Sehi pod obavezno uzeti kapitensku traku i naci mu psihijatra da semalo sebi dodje. Amare tvrdoglav si ko konj, poslusaj malo i druge oko sebe. :evil:
Kojim juniorima? Onim sto su u svojoj grupi, ili kako se to vec zove, bili 4-5? Oni koji nisu uspjeli uci u doigravanje za prvaka? Onim kojih ni u kupu BiH nije nigdje bilo? Imas li ti neka konkretna imena tih nekih juniora koje bi trebalo gurnuti u prvi tim i koji bi juce bili na nivou?

Za koji go, od njih pet, je kriv Seha? Zasto psihijatar, sta je uradio? Osim sto je skinuo penal i jos 3-4 lopte i donekle nas spasio od potpune katastrofe.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 14 jul 2010, 09:21

LAZARA i Ćulum bih sutra otjerao iz kluba ili ih utalio nekim budalama u inostranstvu. ;)
1996

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jul 2010, 09:27

Ma Amar je tatin sin. Kao individua on ima ozbiljnih psiholoskih poremecaja..Nije zdravo odrastao jer je uvijek bio "tatin sin"..Lik je pun kompleksa ko zreo hercegovacki nar....Frajer je preskocio sve faze razvoja, prije svega pubertet....Pa vidite mu samo izjave u medijima, ne dolikuju ni nekom rudaru ili masinovodzi. Ponasa se ko neka seoska kabadahija....Ne vidim logike da takav neki lik sjedi na klupi nekog tima iz prve lige
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 14 jul 2010, 09:28

analiticar_ je napisao/la:Jesu li se probudili pljuvaci?? :D :D

ja cu evo nakon prospavane noci i nakon kraceg razmisljanja iznijeti svoja razmisljanja koja nisu nikakva pljuvanja nego samo kratki rezime ili kratka kritika ljudima koji su krivi za ono sto se desilo.

U svemu ovome vidim 2 krivca:
1. Amar Osim
2. Sistem

1. Amar Osim je pokazao koliki je (ne)strucnjak. On sinoc niti je postavio neku ofanzivnu, niti odbrambenu taktiku. Mislim da se sa solidnim bunkerom sinoc ova ekipa Hapoela mogla i te kako ugroziti. No Osim je eksperimentisao iz svoje glave sto je cisto sr...nje....Jos kad cujem da su ga predlagali za selektora BIH reprezentacije, hello ba, to necu vise da cujem na forumu i takvi zasluzuju automatski BAN...

2. Sistem
Sinocnja utakmica je pokazala jednu realnost, realnost u vezi nivoa na kojem se nalaze nasi sportisti, i ne samo sportisti nego vjeovatno i umjetnici,kulturni radnici, zdravstvo, nauka i sve ostalo...
Igraci koji su sinoc igrali za takvo stanje su najmanje krivi. Vjerovatno bi isti rezultat bio da je umjesto Zelje igrao recimo i neki Borac, Sarajevo, Velez pa cak i Zrinjski, dakle ekipe koje su zavrsile u vrhu tabele. Mozda Siroki ne bi odigrao tako lose, no oni imaju novac, ali novac stecen nad tudjom mukom, novac ratnih profitera, i takav klub nema nikakve vrijednosti u zdravom razumu, stoga im zelim uvijek sve najgore....
No vratimo se igracima Zelje, nisu oni krivi, kriv je sistem iz kojeg dolaze. Politicari, da oni, i to oni koji su nastavili da uzgajaju izabrana djela velikih mimara zla kao sto su Alija Izetbegovic, Radovan Karadzic, Tudzman, MIlosevic i ostali..Oni su stvorili prvu generaciju ovog zla oko sebe a sadasnji politicari su samo proizvod iste ideologije.
Umjesto da se nasa drzava (pa i sam region) zdravo razvija u svakom obliku, oni prave dzamije i crkve na svakih 50 metara i zaglupljuju narod, vode narod ka kamenom dobu. Pa primjera radi, jedna Crvena Zvezda koja je bila prvak SVIJETA, ne moze ni da prismrdi ligi prvaka....Ovo zlo se ne desava samo u sportu nazalost, nego u svim segmentim zivota, sto je jako zalosno. Zato u svim takmicenjima ili poredjenjima sa ljudima iz zdravih sistema, dozivljavamo samo poraze i razocarenja. Nisu tu krivi igraci Zelje, kriv je sistem iz kojeg dolaze.
Nije ni cudo kada taj isti sistem vode ljudi koji su do rata vecinu zivota proveli u traktoru ili gledali volovima u dupe dok su isti orali bosanske planine ili hercegovacka polja. Nisu oni znali ni sta je liga prvaka niti sta je eurovizija niti filmski festival. No dosao je taj rat i sve se promjenilo jer su isti postali "vjerne patriote" i kao takvi su automatski nagradjeni od spomenutih mimara zla, jer su isti bili savrseni za manipulisanje zbog toga sto mozga nikada nisu ni imali. I zbog toga smo vidjeli sinoc onako jadnog Zelju.
Talenta u BIH i u ostalim zemljama regiona ima i te kako. Svjedoci smo toga svakodnevno jer oni sretnici koji nastave da se razvijaju u zdravim sredinama dolaze do samog vrha u svim segmentima zivota. No vecina talenata nazalost propada jer ih proguta ovaj sistem zla.
Kako te nije sramota da ovako nešto napišeš i da ovog čovjeka staviš u istu alineju i kontekst sa ostalim pobrojanim?
P.S. Sorry za off topic.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 14 jul 2010, 09:29

analiticar_ je napisao/la:Ma Amar je tatin sin. Kao individua on ima ozbiljnih psiholoskih poremecaja..Nije zdravo odrastao jer je uvijek bio "tatin sin"..Lik je pun kompleksa ko zreo hercegovacki nar....Frajer je preskocio sve faze razvoja, prije svega pubertet....Pa vidite mu samo izjave u medijima, ne dolikuju ni nekom rudaru ili masinovodzi. Ponasa se ko neka seoska kabadahija....Ne vidim logike da takav neki lik sjedi na klupi nekog tima iz prve lige
U redu je sad. UVIJEK ĆU PODRŽAVATI AMARU IAKO SAM SAD POMALO IZGUBIO VJERU U NJEGA; ALI ŠTA JE TU JE. . Svi prave greške. AMAR AMAR OSIM OSIM! ;)
1996

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 14 jul 2010, 09:30

Pašalić je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Jesu li se probudili pljuvaci?? :D :D

ja cu evo nakon prospavane noci i nakon kraceg razmisljanja iznijeti svoja razmisljanja koja nisu nikakva pljuvanja nego samo kratki rezime ili kratka kritika ljudima koji su krivi za ono sto se desilo.

U svemu ovome vidim 2 krivca:
1. Amar Osim
2. Sistem

1. Amar Osim je pokazao koliki je (ne)strucnjak. On sinoc niti je postavio neku ofanzivnu, niti odbrambenu taktiku. Mislim da se sa solidnim bunkerom sinoc ova ekipa Hapoela mogla i te kako ugroziti. No Osim je eksperimentisao iz svoje glave sto je cisto sr...nje....Jos kad cujem da su ga predlagali za selektora BIH reprezentacije, hello ba, to necu vise da cujem na forumu i takvi zasluzuju automatski BAN...

2. Sistem
Sinocnja utakmica je pokazala jednu realnost, realnost u vezi nivoa na kojem se nalaze nasi sportisti, i ne samo sportisti nego vjeovatno i umjetnici,kulturni radnici, zdravstvo, nauka i sve ostalo...
Igraci koji su sinoc igrali za takvo stanje su najmanje krivi. Vjerovatno bi isti rezultat bio da je umjesto Zelje igrao recimo i neki Borac, Sarajevo, Velez pa cak i Zrinjski, dakle ekipe koje su zavrsile u vrhu tabele. Mozda Siroki ne bi odigrao tako lose, no oni imaju novac, ali novac stecen nad tudjom mukom, novac ratnih profitera, i takav klub nema nikakve vrijednosti u zdravom razumu, stoga im zelim uvijek sve najgore....
No vratimo se igracima Zelje, nisu oni krivi, kriv je sistem iz kojeg dolaze. Politicari, da oni, i to oni koji su nastavili da uzgajaju izabrana djela velikih mimara zla kao sto su Alija Izetbegovic, Radovan Karadzic, Tudzman, MIlosevic i ostali..Oni su stvorili prvu generaciju ovog zla oko sebe a sadasnji politicari su samo proizvod iste ideologije.
Umjesto da se nasa drzava (pa i sam region) zdravo razvija u svakom obliku, oni prave dzamije i crkve na svakih 50 metara i zaglupljuju narod, vode narod ka kamenom dobu. Pa primjera radi, jedna Crvena Zvezda koja je bila prvak SVIJETA, ne moze ni da prismrdi ligi prvaka....Ovo zlo se ne desava samo u sportu nazalost, nego u svim segmentim zivota, sto je jako zalosno. Zato u svim takmicenjima ili poredjenjima sa ljudima iz zdravih sistema, dozivljavamo samo poraze i razocarenja. Nisu tu krivi igraci Zelje, kriv je sistem iz kojeg dolaze.
Nije ni cudo kada taj isti sistem vode ljudi koji su do rata vecinu zivota proveli u traktoru ili gledali volovima u dupe dok su isti orali bosanske planine ili hercegovacka polja. Nisu oni znali ni sta je liga prvaka niti sta je eurovizija niti filmski festival. No dosao je taj rat i sve se promjenilo jer su isti postali "vjerne patriote" i kao takvi su automatski nagradjeni od spomenutih mimara zla, jer su isti bili savrseni za manipulisanje zbog toga sto mozga nikada nisu ni imali. I zbog toga smo vidjeli sinoc onako jadnog Zelju.
Talenta u BIH i u ostalim zemljama regiona ima i te kako. Svjedoci smo toga svakodnevno jer oni sretnici koji nastave da se razvijaju u zdravim sredinama dolaze do samog vrha u svim segmentima zivota. No vecina talenata nazalost propada jer ih proguta ovaj sistem zla.
Kako te nije sramota da ovako nešto napišeš i da ovog čovjeka staviš u istu alineju i kontekst sa ostalim pobrojanim?
P.S. Sorry za off topic.

POTPISUJEM !!!
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 jul 2010, 09:32

Avanes je napisao/la:Gigante ne seri molim te, nije te stid da seres, a tvoj mali klub je zaostao za nama "sicusnih" 11 poena, bolje ti je da se zapitas kako ste vi onda slabi.
Jedno je ona pozitivna zajebancija izmedju raje kad se ovako nesto desi, a ovo sto vi radite samo je dokaz ko sve navija za "sicusni" klub.

Nema nam druge glavu gore jeste da je malo teska jutros i svim srcem jos vise stati uz NAS KLUB, sad treba da budemo jaci nego ikad i da pokazemo ko navija za Zelju!

LIMVO TE LJOŽE
kopirao sam tebe samo zbog ovih 11 bodova..... ta ekipa sa MINUS 11 je namucila ekipu koja ako nije bolja onda je sigurno u rangu hapoela.....TABELA NASE lige nije odraz jacine kluba..... ako cemo REALNO

ev sad da nesto napisem o utakmici.... ono je stvarno lose,izgledalo mi je u nekim trenutcima da hapoel igra protiv amatera....pa nemogu da vjerujem da igrac hapoela uzme loptu i samo je gurne pored stopera i protrci ga..... sehic je skinuo bar jos 5 golova sigurno.....imao je kikseva ali pored onakve odbrane ... :S
zeba?? vise sam ocekivao od zamjene za bekrica,ali te zamjene ocito nema...sve u svemu , ovo je samo povratak u realnost ,,,nista zlonamjerno ali mnogo ste pricali ;) bez par pojacanja u postrenoj ligi sa onakvom igrom tesko da mozete u evropu...i na kraju jos nesto,koliko vam igraca nije pootpisalo ugovor za predstojecu sezonu?? jer se nama desilo protiv marsaloka situacija da dio ekipe ode poslije nastuppa u evropi ....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 14 jul 2010, 09:33

cassanova je napisao/la:LAZARA i Ćulum bih sutra otjerao iz kluba ili ih utalio nekim budalama u inostranstvu. ;)
sreca pa se ti ne pitas, kad nam je lazar donosio bodove dizali ste ga u nebesa isto tako i culuma

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 14 jul 2010, 09:34

mogli ste izgubit 10:0,dobro ste prosli sa onakvim stavom,nemogu da vjerujem kako su vasi igraci bili izgubljeni u prvom poluvremenu,krivo mi je samo sto sad **** misle da smo mi neki san marino a nije tolika razlika u kvaliteti kako je sinoc izgledalo

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 14 jul 2010, 09:35

...sad ide pljuvaona, ne valja ovaj, ne valja onaj, onog treba tamo, onog tamo, bla, bla...od zvijezda do ponora :(

...jutro je pametnije od veceri, danas je okus malcice manje gorak...struka ce znati kako i koga kazniti za ovu blamazu, iz nje izvuci pouke i nastaviti posao dalje...

...ocekujem na kosevu drugaciju sliku i punoooo vise od nase ekipe...idemo dalje

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 14 jul 2010, 09:35

johnnyHZ je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Gigante ne seri molim te, nije te stid da seres, a tvoj mali klub je zaostao za nama "sicusnih" 11 poena, bolje ti je da se zapitas kako ste vi onda slabi.
Jedno je ona pozitivna zajebancija izmedju raje kad se ovako nesto desi, a ovo sto vi radite samo je dokaz ko sve navija za "sicusni" klub.

Nema nam druge glavu gore jeste da je malo teska jutros i svim srcem jos vise stati uz NAS KLUB, sad treba da budemo jaci nego ikad i da pokazemo ko navija za Zelju!

LIMVO TE LJOŽE
kopirao sam tebe samo zbog ovih 11 bodova..... ta ekipa sa MINUS 11 je namucila ekipu koja ako nije bolja onda je sigurno u rangu hapoela.....TABELA NASE lige nije odraz jacine kluba..... ako cemo REALNO

ev sad da nesto napisem o utakmici.... ono je stvarno lose,izgledalo mi je u nekim trenutcima da hapoel igra protiv amatera....pa nemogu da vjerujem da igrac hapoela uzme loptu i samo je gurne pored stopera i protrci ga..... sehic je skinuo bar jos 5 golova sigurno.....imao je kikseva ali pored onakve odbrane ... :S
zeba?? vise sam ocekivao od zamjene za bekrica,ali te zamjene ocito nema...sve u svemu , ovo je samo povratak u realnost ,,,nista zlonamjerno ali mnogo ste pricali ;) bez par pojacanja u postrenoj ligi sa onakvom igrom tesko da mozete u evropu...i na kraju jos nesto,koliko vam igraca nije pootpisalo ugovor za predstojecu sezonu?? jer se nama desilo protiv marsaloka situacija da dio ekipe ode poslije nastuppa u evropi ....
Hvala za normalan post. neki igrači će, nadam se, otići poslije utakmice u srijedu, posebno mislim na Ćuluma i Lazara.
1996

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jul 2010, 09:36

....
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 14 jul 2010, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 14 jul 2010, 09:37

Niste dobili ni stadion a ni pojačanja šta radi ta uprava, uđe u kvalifikacije za LŠ sa slabijim kadrom nego što su osvojili prvenstvo. Pristup igrača užasan, glume zvijezde. Ne bih da vam solim ranu ali ono sinoć je zaista ispod svakog nivoa da ste imali za protivnika Engleze trpali bi do dvocifrene brojke. ;)
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 jul 2010, 09:37

Shvatam razocarenja, i ja sam ali ne kontam sada ispade sve lose. Kada se malo razmisli onda vidis neke svari, kao prvo Bekric je otisao (nisam njegov ljubitelj) ali on je nosio ekipu, Zeba je dosao(znam sta moze decko,trenirao sam sa njim) ali nije igrao proslu sezonu i tek je dosao treba malo vremena da on poveze stvari u ekipi i da se vrati u formu. Sto se tice Culuma i Lazara da smo u situaciji dovesti nekog boljeg, vjerovatno bi doveli.Cinjenica je da su Izraelci strasna ekipa i da puno vise ulazu u fudbal, i nije sramota izgubiti od njih (koliko se sjecam pobjedili su u Parizu, PSG 4:2 prosle sezone). Platili smo ne iskustvu i ne mozemo stvoriti evropskog Zelju za jednu sezonu, treba tu monog stvari uraditi prije nekog rezultata. Treba puno vise ulagati u omladinski pogon, u klub, u marketing itd. Zato glavu gore, i manje tenzija.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 14 jul 2010, 09:38

Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madrid ;) sad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10 ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2010, 09:43

Idemo dalje...

...i da gubiš 10-0....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 14 jul 2010, 09:46

BLU SKY je napisao/la:Pa sta mislite da je neki drugi klub igrao umjesto zelje, mislite da bi nesto napravili protiv onakve ekipe hapoela mozda bi nas jos vise obrukali, shvatite da je hapoel prosle god bio prvi u grupi ispred hamburga celtica tako da to dovoljno govori kakvu ekipu ima hapoel neopravdavam igru zelje ali realno gledajuci hapoel za nasu ligu je kao real madrid ;) sad okrenuti se nasoj ligi i nastaviti dalje glavu gore nadam se slj god laksem protivniku jer ove nismo imali srece a ovim pitarim bi porucio sad ce vam korida u cevljanovicima pa navijajte za rogonju ili bjelonju a vi se sjetite BAZEL:SARAJEVO-6-0,4-0=10 ;)
Da li bi neko drugi prosao bolje to je već hipotetička stvar uzeli ste titulu i ako ste pravi klub trebalo je dovesti adekvatna pojačanja da možete biti koliko toliko ravnopravni, ne znam koga ste očekivali za protivnika ali to su kvalifikacije za LŠ a ne intertoto kup. Iskreno teško da je mogla biti veća bruka, 38. minut 5:0 zar stavrno misliš da Željo zbog kvalitetne igre u drugom poluvremenu nije primio još 5
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 jul 2010, 09:47

Debili jedni, jel to sinoć Amar Osim igrao? Jel to mogao izmisliti nekog igrača da ubaci? Taktiku je fino postavio, ali igrači su se izgubili. I nemoj da više napadate Amara Osima, i šta govorite da se poaša prema medijima kao kabadahija? Ma on je gradsko dijete za razliku od stoke koja je sišla s brda, a 90% stanovništva glavnog grada su upravo ti likovi. Najlakše je pljuvati. Jedva čekam prvu utakmicu prvenstva, da vidim posjetu. I ne trebaju nam sezonski navijači, marš kući, ali ne napadajte ih pobogu toliko. Pogledajte naš budžet. Čekaj, nemamo ga. Čekamo pare od Bekrića da isplatimo premije il nešto slično. Ljudi, niti grad, niti država stoji iza nas, pa kako ćemo? Srat pare možda? Kad bi se privatizovao klub, da dođe neki bogati biznismen, bilo bi dobro. Al, sad, mora se polako, korak po korak, kao što je najavila uprava i Osim. Poraz jeste neugodan, al nemamo mi neke vrhunske igrače. Štaviše, imamo par 'smotanih', al nije lagano dovesti igrača, pogotovo bez para. Šta živite u bajkama, pa pogledajte situaciju napolju! Sad će izbori, političari pričaju o ratu i tome, raja se napali, opet glasa za debile i sve u krug. A mi toliko glup narod da samo šutimo. I treba nam ovakva situacija, da svi pocrkamo od gladi.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jul 2010, 09:48

AMAR AMAR OSIM OSIM
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 14 jul 2010, 09:51

prije svega, odigrali su zaista losu utakmicu... al svi... desava se jbg nije kraj svijeta pa i reala ponizi barca pa opet sljedecu utakmicu njih dodje 80000... izraelci puno kvalitetniji tim i sta sad treba kukati mjenjati.... NE TREBA IH SAMO PUTITI DA RADE pa nek uce na greskama pa jbg dobili smo prvaka i sad odma nakon onakve igre il ne igre pametnjakovici pametuju.... pa samo kad se sjetim one utakmice protiv posusja i one igre....ma dajete molim vas sta se to ocekivalo sinoc... Treba klub podrzati max i doci nas sto vise na kosevo i ne terba tako brzo zaboravljati proslu god... izgibili pa sta... pojeli nas pa sta... bolji ljudi i gotova prica!!!
ne volim ja ni Sehu ni Lazu ni Culuma ni Savica ni Alena ni Peraka nisam ni Pelaka volio ma ni Vazdu nisam volio.... ALI VOLIM ZELJU i ko je trenutno tu ja ga podrzavam samo nek se ne krade od kluba....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.