FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad menadjeri uzmu svojih 5 minuta, sve rastjeraju 
E kad napisase da mortem trazi tamnoputog igraca I djeca vidjese da su ublehe
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Letic se izgleda u Velez vraca,vjerovatno nasi vide da je Vego bolja opcija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AngelDiMaria
- Kontakt:
sto meni nesto taj vego nikako ne lezi..
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
http://****.ba/bojan-letic-vracam-se ... iz-veleza/
Jesmo mi u igri za ovog , i jel ga ko pratio, ma nama dva beka trebaju svakako al bi volio da udemo oprezni , da dovedemo kako treba, Imamo Pidru al osjetljiv je nadam se da ce biti bolje u buducnosti a svakako treba konkurencija i dobra zamjena a druga strana nismo imali standardnog ono numero uno beka
Jesmo mi u igri za ovog , i jel ga ko pratio, ma nama dva beka trebaju svakako al bi volio da udemo oprezni , da dovedemo kako treba, Imamo Pidru al osjetljiv je nadam se da ce biti bolje u buducnosti a svakako treba konkurencija i dobra zamjena a druga strana nismo imali standardnog ono numero uno beka
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije Pidro osjetljiv, povrijedio se ko sto se svako moze povrijediti. Sa Vegom bi itekako uboli, Letic mi je isto ok opcija, ali Vego je mladji. Vego i Halil dok se Pidro ne vrati. Perverzija.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sigurno da je prednost sto je Vego mladji 5 godina od Letica,nasi to gledaju i tome doprinose veliki znacaj .Znas kakav je gledao si ga tu,igrao protiv njega 3 puta,i na kraju sto ne ulazis u posao sa nekim salabajzerom od menadjera,vec ulazis sa svjetskom poznatim fudbalskim imenom kakav je Ivan Klasnic koji zastupa Vegu.
P.S.Mozda nije ni Vego u opciji da nebude nesto da preudiciram,nego povlacim cisto paralalu igraca koji se spominju.
P.S.Mozda nije ni Vego u opciji da nebude nesto da preudiciram,nego povlacim cisto paralalu igraca koji se spominju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Bas tako. Ja garantujem da je Vego bas potencijal. Ukoliko on nije opcija onda je neko njegovih kvaliteta i godina.
Treba Hrgotu dovest
Treba Hrgotu dovest
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vego, Halil i junior, mozda Imamovic za tu lijevu stranu.
Desno Šabanović, Galić/Hodžic
Desno Šabanović, Galić/Hodžic
Dupla kruna majica je u Doboju.
Čak su mi i neki magnet poslali. 
Prvo sa Husrefom rascistit 1.5 godina + 1.5 godina sve iznad toga trazit trenera. Husrefa volim dobar je al trazit 3 godine bez ikakve klauzule, to je samo ubistvo budzeta, posto sugurno ce trazit bar duplu platu nego sad sto ima.
Sto se dalo primjetit u ovoj sezoni jeste da je Husref davao sansu samo igracima koji su je zasluge zilii. Rezerve kad god su dobile sansu nisu ih iskoristili, jedino Handzic i prvom djelu je bio dobar u drugom tropa.
Sisic bekic hodzic mustafic handzic moraju bit ostranjeni.
Dovest spica, stopera desno krilo veznog i lijevog beka ostalo ispunit akademijom
Sto se dalo primjetit u ovoj sezoni jeste da je Husref davao sansu samo igracima koji su je zasluge zilii. Rezerve kad god su dobile sansu nisu ih iskoristili, jedino Handzic i prvom djelu je bio dobar u drugom tropa.
Sisic bekic hodzic mustafic handzic moraju bit ostranjeni.
Dovest spica, stopera desno krilo veznog i lijevog beka ostalo ispunit akademijom
Vego je mlad i defanzivno dobar, dobro čita igru i taktiku, dobro postavljanje...ali nije pretjerano brz...belosevic28 je napisao/la:Nije Pidro osjetljiv, povrijedio se ko sto se svako moze povrijediti. Sa Vegom bi itekako uboli, Letic mi je isto ok opcija, ali Vego je mladji. Vego i Halil dok se Pidro ne vrati. Perverzija.
rođeni švabo, nekim čudom zalutao u PLBiH...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
e moj Dženo
Mersudin Ahmetović iza sebe ima sjajnu sezonu FK Sarajevo, s kojim je osvojio duplu krunu. Odličnom sezonom se može pohvaliti i bivši reprezentativac BiH, Senijad Ibričić, koji je u dresu Domžala odigrao briljantno i među najkorisnijim je fudbalerima slovenske lige.
Nakon završetka klupskih obaveza popualrni Merso i Ibra, sastali su se u Sarajevu. Pred njima je isti cilj. Oba fudbalera polažu za trenersku A licencu.
Pomenuti ispit, odradit će u centru za edukaciju NFSBiH u Vogošći.
Nakon sjajnih igračkih bravura na terenu, Merso i Ibra bi uskoro mogli uploviti u trenerske vode. Na fudbalsko znanje koje posjeduju, ne sumnjamo da će se i tu sjajno snaći.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:e moj Dženo![]()
Mersudin Ahmetović iza sebe ima sjajnu sezonu FK Sarajevo, s kojim je osvojio duplu krunu. Odličnom sezonom se može pohvaliti i bivši reprezentativac BiH, Senijad Ibričić, koji je u dresu Domžala odigrao briljantno i među najkorisnijim je fudbalerima slovenske lige.
Nakon završetka klupskih obaveza popualrni Merso i Ibra, sastali su se u Sarajevu. Pred njima je isti cilj. Oba fudbalera polažu za trenersku A licencu.
Pomenuti ispit, odradit će u centru za edukaciju NFSBiH u Vogošći.
Nakon sjajnih igračkih bravura na terenu, Merso i Ibra bi uskoro mogli uploviti u trenerske vode. Na fudbalsko znanje koje posjeduju, ne sumnjamo da će se i tu sjajno snaći.
Spica, Husrefa ostavit jos godinu, i onda kad zavrsi karijeru, dat mersi priliku
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
player-manager
ako zapne ulazi trener hahahahah
Nešta poput Kepe u Čelsiju.Denchi je napisao/la:player-manager
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
kakav je ono debilčina, kako bi ga zakuco za tribine s merakomskoroalen je napisao/la:Nešta poput Kepe u Čelsiju.Denchi je napisao/la:player-manager
uh inače me boli klinac za večeras al zbog papka bi volio da zijane
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zna li neko ovdje neki dobar kafić za pogledati tekmu u subotu? Neka bašta ovo ono..
Nargilhane prekrižite odmah.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tuborg u HrasnomAlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovdje neki dobar kafić za pogledati tekmu u subotu? Neka bašta ovo ono..
Čestitke Husrefu i nogometašima.Tako radi klub koji ima viziju a ne ko onaj čupavi etno selo i nekakav mu sp.dir papak srbijanac oteraše nogometaše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.