Mrzi kaze ove zute, sto nas uvaljuju u dugoveStroj1946 je napisao/la:Jel to Morta opet ima rasistickih ispadaBabuka1946 je napisao/la:NO!MortemHz je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Babuka1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos bekic nezamjenjiv da izvrnes svijet naopako onakvog igraca taj prijem lopte, centarsut to nigdje neces naciPantelija je napisao/la:Ja sam za to da bojkotujemo.
31.5. Ni j3dno pojacanje a napustili nas dva sjajna igraca (bekic i pavlovic) i jedan solidan (mujakic). Dugovi se gomilaju.
Emire, jel te stid, moRel se lezat ljudino
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
ja koji moroni zive na ovom Balkanu , pa tri dana pisu o dugu oni seljovci , kako su glupi tako , jel oni misle da PSG i City i da ne nabrajam budu u plusu nakon milijarde potrosenih za transfere, klub to namakne , jel ?! A idiota bog te mazno!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Što bi Sidran rekao, "takvog nećeš nać' pod kamenom".fera je napisao/la:Jos bekic nezamjenjiv da izvrnes svijet naopako onakvog igraca taj prijem lopte, centarsut to nigdje neces naciPantelija je napisao/la:Ja sam za to da bojkotujemo.
31.5. Ni j3dno pojacanje a napustili nas dva sjajna igraca (bekic i pavlovic) i jedan solidan (mujakic). Dugovi se gomilaju.
Emire, jel te stid, moRel se lezat ljudino
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Fakat sramota, dok se konkurenti pojacavaju. Jos nemamo ni trenera. raspad sistema.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Dobro nama gurbeti govore treba da otvorimo oči, nismo ni svjesni šta će nam se desiti, raspad sistema. Upravu su bili.Kamuflazn je napisao/la:Fakat sramota, dok se konkurenti pojacavaju. Jos nemamo ni trenera. raspad sistema.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
White supremacy
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imam osjecaj da bi sljedece sedmice trebala da sleti prva lasta u nas tim 
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jedna lasta menšćini proljeće.ado-hz je napisao/la:Imam osjecaj da bi sljedece sedmice trebala da sleti prva lasta u nas tim
Ma nije Todorović loš ali ja sam u principu protiv vračanja igrača
Mehoado-hz je napisao/la:Imam osjecaj da bi sljedece sedmice trebala da sleti prva lasta u nas tim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I to u utorak, kao u dobra stara vremenaado-hz je napisao/la:Imam osjecaj da bi sljedece sedmice trebala da sleti prva lasta u nas tim
Minus i plus..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel stvarno mislite da se likovima kojima je domet rad za 500-600KM po 12 sati u smislu "samo nek ne puca" može objasniti zašto je npr City 10 godina od preuzimanja sheika bio u minusu 200 miliona?paulus je napisao/la:ja koji moroni zive na ovom Balkanu , pa tri dana pisu o dugu oni seljovci , kako su glupi tako , jel oni misle da PSG i City i da ne nabrajam budu u plusu nakon milijarde potrosenih za transfere, klub to namakne , jel ?! A idiota bog te mazno!
Tamo kod njih na tebi 90% ljudi nema više od 20 godina
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Emir Hadžić gost na Hayat-u ... emisija poluvrijeme danas u 17h ... emisija posvećena šampionu 
Istina za Vedrana!!!
SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel stvarno mislite da se likovima kojima je domet rad za 500-600KM po 12 sati u smislu "samo nek ne puca" može objasniti zašto je npr City 10 godina od preuzimanja sheika bio u minusu 200 miliona?paulus je napisao/la:ja koji moroni zive na ovom Balkanu , pa tri dana pisu o dugu oni seljovci , kako su glupi tako , jel oni misle da PSG i City i da ne nabrajam budu u plusu nakon milijarde potrosenih za transfere, klub to namakne , jel ?! A idiota bog te mazno!
Tamo kod njih na tebi 90% ljudi nema više od 20 godina
Sad mu i zuti smetaju, prije su samo crni bili. NapredujeBabuka1946 je napisao/la:Mrzi kaze ove zute, sto nas uvaljuju u dugoveStroj1946 je napisao/la: Jel to Morta opet ima rasistickih ispada
Extra,hvala na infuAliG je napisao/la:Emir Hadžić gost na Hayat-u ... emisija poluvrijeme danas u 17h ... emisija posvećena šampionu
.Inace mozda i najbolja emisija za PL.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ova je sad bas dobramiky_hz je napisao/la:Extra,hvala na infuAliG je napisao/la:Emir Hadžić gost na Hayat-u ... emisija poluvrijeme danas u 17h ... emisija posvećena šampionu![]()
Istina za Vedrana!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uletite na temu i napomenite me jedno 15-20 minuta pred početak svega vamAliG je napisao/la:Ova je sad bas dobramiky_hz je napisao/la:Extra,hvala na infuAliG je napisao/la:Emir Hadžić gost na Hayat-u ... emisija poluvrijeme danas u 17h ... emisija posvećena šampionu![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Galic se i zvanicno razisao sa Zrinjskim,hajmo Hadzija taman do emisije imas fore da ga nazoves
23 godine,prosle godine dobio nagradu navijaca Zrinjskog kao najborbeniji igrac ekipe.Taman da Hebu rasteretimo i gurnemo ga naprijed 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 41 gost.