FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 17:00

Sabinho je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ako Husrefu ne produze ugovor, da li cete i dalje navijati, tacnije pratiti, fudbalski klub Sarajevo?
Ako Husref ostane trener, hoces li i dalje potajno prizeljkivati kiks da mozes seruckati po Husrefu? :kafa: Jesi se pojeo kad je bila dupla ha? :kafa:
Jel i za mene isto mislis, a znas me?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2019, 17:03

Pantelija je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ako Husrefu ne produze ugovor, da li cete i dalje navijati, tacnije pratiti, fudbalski klub Sarajevo?
Ako Husref ostane trener, hoces li i dalje potajno prizeljkivati kiks da mozes seruckati po Husrefu? :kafa: Jesi se pojeo kad je bila dupla ha? :kafa:
Jel i za mene isto mislis, a znas me?
Mislis li ti za mene da necu navijati za FKS ako Hus ode?? Isti odgovor ti dajem na tvoje pitanje. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2019, 17:07

Ako Husref ode krivim Panteliju i thriller i. Odnosno od vas trazim onda iduce sezone duplu krunu.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 01 jun 2019, 17:11

Ovo samo pitari mogu...

Niti se pitate šta niti možete uticati na bilo šta. Džaba razglabate cijeli dan, sedmicu, mjesec :crazy:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 jun 2019, 17:12

A ko kaze da Husref i dalje zeli biti trener u FkS?
Mozda zeli da ide vani?

Jel ono danas cemo znati jel u bordo vozu il ne ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2019, 17:15

kosevskobrdo je napisao/la:Ovo samo pitari mogu...

Niti se pitate šta niti možete uticati na bilo šta. Džaba razglabate cijeli dan, sedmicu, mjesec :crazy:
To im i jeste muka, od Atalante traze da Husref ode a niko nista još uzmemo duplu. Al djaba opet imaju strucnjaci nesto za reci.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 jun 2019, 17:17

Prosipate suplju iz pune case u praznu i opet obratno, malo je reci da ste dosadni. Rekli ste svoje misljenje i dosta ga je al bas.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 17:19

Ja sam pratio sarajevo i sa husrefom i bez njega. Titule i kup se uzeli i sa njim i bez njega.isao sam u zabiti i sa njim i bez njega.

Kada ne radi dobro, vazda cu ga kritikovati,kada radi dobro vazda cu pohvaliti jer mi je fks iznad cak i licnih stavova. Ako klub odluci da Husref nece biti trener , ja cu to postovati i podrzati sljedeceg. Ako klub kaze da husref jeste trener, i to cu jednako postovati. Meni se samo gadi osimozacija husrefa i nista vise, stvaranje mita o covjeku koji prije 15 dana rece da bi otisao vani da ima dobru ponudu. Nasa je greska samo sto ga nas dobar dio gleda kao trenera oji radi do ro svoj posao i za to je placen.

Od 2013. Otkad je otisao, ni jedan trener nije imao ppdrsku uprave kao sro je ima husref. Uprave i navijaca.
Odi ma rezultatw i pogledaj nakon cega je npr kodro otjeran. Istok ustao i otjerao ga.

E sad je pitanje, sta bi se desilo kodri da je pri.io 8 od atalante, iz jednog suta dobio slobodu pa na kosevu nije dobio gosk. Sta bi sa njim bilo i sta bi vi pricali?
Sutra da ode hus,isti vi bi pljucali na zamjenu

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 jun 2019, 17:23

bordobijeli je napisao/la:

To im i jeste muka, od Atalante traze da Husref ode a niko nista još uzmemo duplu. Al djaba opet imaju strucnjaci nesto za reci.
Evo ja sam za da Husref ode jer smatram da se može naći bolji posebno u segmentu prepoznavanja kvaliteta u juniorima.

A nakon Atalante sam bio za njegov ostanak jer nam mijenjanje trenera u augustu/septembru/aprilu nikad ništa nije dobro donijelo neovisno od toga ko je bivši/ko će ga zamijeniti.

Zna se kad se mijenja trener i prave veće promjene.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 jun 2019, 17:24

Pantelija je napisao/la:E cuj u okruzenju nema trenera, osijek izbaci psv, zvezda igra lp, dinamo el 1/8, treneri iz osijeka i slicnih klubova idu u evropske ekipe, srbi stanncaju igrace iz svoje lige za lige 5, ali NEMA TRENERA u okruzenju ... nema.

Ima u bosni. Sve strucnjak do strucnjaka samo ih ne vole sto su iz bosne

Samo budala može biti protiv bilo čega boljeg, pa tako i trenera, ko god on bio.
Planovi kluba su bitni, ako se Husref uklapa u iste ja lično nemam ništa protiv.
Ukoliko se odluče za nekog koji dokaže da je bolji svi bi morali biti zadovoljni.
To je moj stav glede trenera.
Smeta mi spinovanje, naročito nevješto izvedeno, da ne kažem komično.
Mućo, Runda, Jahić, pa Mućo, Runda, Jahić po tisuću puta.
I tako danima i danima.
Opraste toliko da pomislim kako vas je Husref seksualno uznemiravao kad ste bili mali i bespomoćni.
Možda vam je općio sa ženama, zagazio cuku ili...
Razlog je vjerojatno druge prirode ;)
Znam da ćeš nastaviti ali pokušaj bar sebe uvjeriti u to što pišeš.
Morate to malo bolje, komplet forumski puk vam se smije.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 jun 2019, 17:25

Kako iritantan lik, ovo nije humano. Kakav demagog, zayeb'o kasapa Ješića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2019, 17:32

Pantelija je napisao/la:Ja sam pratio sarajevo i sa husrefom i bez njega. Titule i kup se uzeli i sa njim i bez njega.isao sam u zabiti i sa njim i bez njega.

Kada ne radi dobro, vazda cu ga kritikovati,kada radi dobro vazda cu pohvaliti jer mi je fks iznad cak i licnih stavova. Ako klub odluci da Husref nece biti trener , ja cu to postovati i podrzati sljedeceg. Ako klub kaze da husref jeste trener, i to cu jednako postovati. Meni se samo gadi osimozacija husrefa i nista vise, stvaranje mita o covjeku koji prije 15 dana rece da bi otisao vani da ima dobru ponudu. Nasa je greska samo sto ga nas dobar dio gleda kao trenera oji radi do ro svoj posao i za to je placen.

Od 2013. Otkad je otisao, ni jedan trener nije imao ppdrsku uprave kao sro je ima husref. Uprave i navijaca.
Odi ma rezultatw i pogledaj nakon cega je npr kodro otjeran. Istok ustao i otjerao ga.

E sad je pitanje, sta bi se desilo kodri da je pri.io 8 od atalante, iz jednog suta dobio slobodu pa na kosevu nije dobio gosk. Sta bi sa njim bilo i sta bi vi pricali?
Normalano je da covjek razmislja o tome da ode, kao i svaki drugi trener, ljudi mjejaju sredinu. Nije to nikakav mit, nema se tu sta izmišljati. Husref ima dvije titule, dva kupa, najvise utakmica na klupi naseg kluba, igracku titulu i to mu sve donosi status legenede. To su cinjenice nikakav mit.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 17:37

@alfredeDa te nije jesic dirao po intimnim mjestima kad ti je non stop u ustima. :problem:
Pantelija je napisao/la:Ja sam pratio sarajevo i sa husrefom i bez njega. Titule i kup se uzeli i sa njim i bez njega.isao sam u zabiti i sa njim i bez njega.

Normalano je da covjek razmislja o tome da ode, kao i svaki drugi trener, ljudi mjejaju sredinu. Nije to nikakav mit, nema se tu sta izmišljati. Husref ima dvije titule, dva kupa, najvise utakmica na klupi naseg kluba, igracku titulu i to mu sve donosi status legenede. To su cinjenice nikakav mit.
Ko je to osporio? Ja nisam. Nikad!
Ja samo kazem , JA SAM ZA HUSREFA AKO NEMA BOLJEG, AKO IMA, JA SAM ZA BOLJEG. I tu zavrsava svaka prica. A to sto neko pokusava da izmislja stvati kao eto da su svi tjerali ga poslije atalante... ahahhah jes, i protiv goska, ja bio na istoku ne vidjeh da je iko rekao A husrefu.ali cemo da izmisljamo da je tako bilo.

Ponavljam, apsolutno sam za to da husref ostane, ako ce mu zamjena biti bilo koji trener iz nase lige ili neko ko nema nista iza sebe kao jarni npr.

Ali sam apsolutno za upgrade i nemam nikakav problem s tim.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 01 jun 2019, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 jun 2019, 17:38

Nemoj tako vidis da je to (dupla kruna) bilo ocekivano :D jer imamo najbolje igrace po njima, a j.ebali majku majcinu pojedinim igracima kad su dolazili kod nas te nakon partije protiv Atalante na Koševu. Nevjerovatno koliko volimo popisati neki uspjeh ostvaren sa nasim trenerom, da je ovo uradio onaj sto je bio kandidat Brdaric ako mu ne bi bistu pred Koševom sagradili Bog me ubio. Dok ima uspjeha svakog trenera cu podrzati, u ovom slucaju Husrefu nemam sta reci, volio bih da ostane i narednu sezonu, nego sad da lutamo sa nekim trenerom sa bogatim CV pa dok se taj uhoda ovo ono, znamo svi kako te sezone zavrsavaju. Mene je malo strah naredne sezone jer po tradiciji sezona nakon sampionske nam je uvijek katastrofalna sto u BiH prvenstvu sto u bivsoj YU. Tako sto manje promjena sto u igrackom sto u trenerskom kadru bice bolje po nas sigurno.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 jun 2019, 17:39

Zukanovic je napisao/la:19.06 je novi update na TM. mozda idemo sada na 10+ ? :kafa:
Sad sam stavio sve za nas. idemo preko 10 :opaopa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2019, 17:45

Pantelija je napisao/la:Da te nije jesic dirao po intimnim mjestima kad ti je non stop u ustima. :problem:

Ko je to osporio? Ja nisam. Nikad!
Ja samo kazem , JA SAM ZA HUSREFA AKO NEMA BOLJEG, AKO IMA, JA SAM ZA BOLJEG. I tu zavrsava svaka prica. A to sto neko pokusava da izmislja stvati kao eto da su svi tjerali ga poslije atalante... ahahhah jes, i protiv goska, ja bio na istoku ne vidjeh da je iko rekao A husrefu.ali cemo da izmisljamo da je tako bilo.

Ponavljam, apsolutno sam za to da husref ostane, ako ce mu zamjena biti bilo koji trener iz nase lige ili neko ko nema nista iza sebe kao jarni npr.

Ali sam apsolutno za upgrade i nemam nikakav problem s tim.
Pa evo gore si napisao da ti smeta mit o njemu i cesto si to pisao kako nije on toliko uradio za klub da ga toliko volimo. Pa svi bi mi voljeli da imamo boljeg trenera samo ko garantuje da ce neko imati bolju sezonu od prošle. Evo ti reci koje trener ce nam donijeti bolje.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2019, 17:53

Sabinho je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Baš neki dan vidim Rahmana na Otoci i pitam jel bila teška sezona, kaže najviše se nasikir'o i iznervirao kad je Jahić 'zamalo' upao u ekipu. Kaže ni Stanojeviću, a ni Velkoskom to nije baš sjelo, ali sva sreća nije ostao, pa su odahnuli.
Nije tačno, Krle je bio za dolazak Jahića ali Merso, Hare i par akademaca su zaprijetili bojkotom treninga i utakmica.
U sve to se na kraju uključio Senad koji je podijelio svoju zabrinutost sa Ilijevskim.
Ilievski je viberom obavijestio Tana koji šalje mail direktorici.
Direktorica priča sa Husrefom (kojem Mućo kupuje titule) i on odustaje.
Tako Husref otaje bez 4800 km koje mu je Runda obećao ako Jahić odigra 90% utakmica u prvih 11.
:rol: :rol: :rol: :bow:

I onda Muco veli haj evo jedna dupla od mene da Husref ne ispada levat. :opaopa:
Kip covjeku treba dici sta nam je sve kupio i koliko nas je zaduzio, jedan je muco :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jun 2019, 17:54

Zagor je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Sa sportskog segmenta, zamjeram mu sto nije fleksibilan ni sekunde. Istih 11 igraca i ista formacija cijelu sezonu...
slika
Imal gdje ova tabela za cijelu sezonu?
ima ovako za jesenji dio sezone
slika

Sta rekose, Husref unistio Handzica na proljece, nije mu dao da igra, a na jesen je dokazao da mu trebaju samo minute :rol: :rol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 jun 2019, 17:59

Pozdrav, ljudi! Vec dugo čitam ovaj forum, pa rekoh da se i ja prijavim. Imam 90 godina kao sto nick kaže, gledao sam Haseta i Papeta i kad pišem hoću da na osnovu mojih godina što više mećete ovaj smajli. - :bow: Čestitam vam svima na duploj kruni i sezoni iz bošnjačkih vlažnih snova. Čestitam na odlasku Almira Bekića, nadam se da će stopama svog druga Edina Dine Rustemovića, pa da taj Zrinjski uništimo do kraja i da nas proklinju svakodnevno. Edin je ispunio misiju ove godine, ali opet se Zrinjski opirao dugo, pa im treba i Almira poturiti da ubiju dole fudbalsku nadu. Fino se igrajte i nemojte se međusobno pichkarati toliko i nazivati svakakvim imenima. Budite više @alenskoro, a manje @kamuflazn!

Vjerujte u ono sto radi Emir Hadžić, odavno neko nije zaslužio povjerenje kao on ove sezone, pa dokle će tako biti vidjet ćemo. Potez sa Adukorom je za čistu desetku. Šemsudin je pokazao da je babuka ove igre, taj čovjek kad nam ode treba dan žalosti napraviti. Što se tiče Husrefa, tu neću ništa komentarisati, koljete se dovoljno i bez mene. :lol: Šta god da odluče on i uprava, hvala mu na ovoj duploj kruni. Da ne dužim dalje, ostalo ćemo u putu... :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 jun 2019, 18:00

Ko je pisao da nije? Gdje sam ja to napisao?
Nikad. Ja pisem samo i samo cinjenice a one su sljedece. Husref Musemic je legenda fks. Ali ima vecih.

Husref musemic je vrhunski trener za nasu ligu, u nasoj ligi.
Hisref musemic je najtrofejniji trener nasi i najduze na klupi i to ga cini kako smo naveli , legendom. Fakt.

Husref musemic nije svetac niti mu je sarajevo bas bas bas iznad svega. I to je ono sto se ovdje potencira kako je bezgresan i kako ga mi KOJI NAPISEMO DA NE MOZE PIDRU OKRIVITI JAVNO ZA PORAZ, PLJUJEMO!
NE PLJUJEMO GA MI AKO KAZEMO DA JE KONKURENCIJA OVE GODINE LOSA JER JE I TO FAKT.

Nisam ja odbio 85' da pregovaram sa sarajevom i otisao u cz.
Nisam ja prije par dana izjavio da bi otisao vanj a da nisam ni sjeo sa nasom upravom. E o tome ja pricam, sto bi ovdje neki vjesali za svaku rijec upucenu husrefu, a isti razmislja o odlasku a da nije ni sjeo sa upravom i preko jedne oaobe trazi(o) angazman vani.
Ja i to postujem, ne zivi se od have, ni vode niti djeca i unuci mogu od toga zivjeti i zato kazem ne pravite idola od covjrka koji samo voli ovaj klub. Jedan je Hase.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.