Formula 1 - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Pobjednik Bahrain Grand Prix 2021 je:

Anketa je završila: 01 apr 2021, 15:13.

Alfa Romeo
0
Nema glasova.
AlphaTauri
1
3%
Alpine
0
Nema glasova.
Aston Martin
1
3%
Ferrari
5
13%
Haas
1
3%
McLaren
1
3%
Mercedes
16
41%
Red Bull
14
36%
Williams
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 39

MARCELO
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la MARCELO » 15 mar 2012, 22:34

Zadnju sezonu je prenosila i televizija SBTV(slavonski brod),pa jel zna ko hoce li i ove?
Sretno zmajevi!!

toxic_alien
Kontakt:

Post Postao/la toxic_alien » 15 mar 2012, 23:09

Zadnju sezonu je prenosila i televizija SBTV(slavonski brod),pa jel zna ko hoce li i ove?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 16 mar 2012, 12:09

telemach zamračuje SK Prime opet kad je formula a nijedna domaća televizija ne prenosi formulu...zemljo otvori se :evil:
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 16 mar 2012, 18:57

Na prvom slobodnom treningu Jenson Button odvezao najbrži krug(1:27,560),Hamilton i Schumacher su zauzeli drugo i treće mjesto.Povratnik Kimi deveti,Vettel jedanesti.Na drugom treningu Schumacher najbrži sa vremenom 1:29,183,Hulkenberg drugi,Perez treći.Ovu sezonu definitivno pratim najviše zbog Kimija koji je izjavio da je izuzetno zadovljan novim bolidom ali i da će mu trebati vremna da se prilagodi i uhvati formu.Koliko Kimi može pitanje je,ali treba očekivati sve bolje rezultate kako sezona bude odmicala.Kvalifikacije su sutra u 07:00h,trka u nedjelju u 07:00h.Koliko vidim,od programa koje ja imam,prenose jedino radi njemački RTL.
RR#9

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 16 mar 2012, 23:41

lupen je napisao/la:Na prvom slobodnom treningu Jenson Button odvezao najbrži krug(1:27,560),Hamilton i Schumacher su zauzeli drugo i treće mjesto.Povratnik Kimi deveti,Vettel jedanesti.Na drugom treningu Schumacher najbrži sa vremenom 1:29,183,Hulkenberg drugi,Perez treći.Ovu sezonu definitivno pratim najviše zbog Kimija koji je izjavio da je izuzetno zadovljan novim bolidom ali i da će mu trebati vremna da se prilagodi i uhvati formu.Koliko Kimi može pitanje je,ali treba očekivati sve bolje rezultate kako sezona bude odmicala.Kvalifikacije su sutra u 07:00h,trka u nedjelju u 07:00h.Koliko vidim,od programa koje ja imam,prenose jedino radi njemački RTL.
ma znam druže za RTL,ko će švabe slušat...sramota za BiH da niko ne prenosi a znamo da ima ogroman broj raje koji obožava formulu...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 mar 2012, 23:47

alo_bola je napisao/la:
lupen je napisao/la:Na prvom slobodnom treningu Jenson Button odvezao najbrži krug(1:27,560),Hamilton i Schumacher su zauzeli drugo i treće mjesto.Povratnik Kimi deveti,Vettel jedanesti.Na drugom treningu Schumacher najbrži sa vremenom 1:29,183,Hulkenberg drugi,Perez treći.Ovu sezonu definitivno pratim najviše zbog Kimija koji je izjavio da je izuzetno zadovljan novim bolidom ali i da će mu trebati vremna da se prilagodi i uhvati formu.Koliko Kimi može pitanje je,ali treba očekivati sve bolje rezultate kako sezona bude odmicala.Kvalifikacije su sutra u 07:00h,trka u nedjelju u 07:00h.Koliko vidim,od programa koje ja imam,prenose jedino radi njemački RTL.
ma znam druže za RTL,ko će švabe slušat...sramota za BiH da niko ne prenosi a znamo da ima ogroman broj raje koji obožava formulu...
Ja sam se potajno nadao,da ce TV1 opet otkupit prava,jer mi se zaista svidjalo ono kvalifikacije,uvod u trku i sve ostalo,al' nista... :(
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 16 mar 2012, 23:52

Arsenalisation je napisao/la: Ja sam se potajno nadao,da ce TV1 opet otkupit prava,jer mi se zaista svidjalo ono kvalifikacije,uvod u trku i sve ostalo,al' nista... :(
**** svi do jednog :D nek oni sapunice kupuju :twisted: ...meni nije jasno zašto ove sezone telemach zamračuje SK Prime kad je formula a niko nema prava za formulu za BiH...prošle godine halalio sam im,**** TV1 otkupila prava...ali ove godine niko a oni opet zamračuju...pa strašno :evil:

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 17 mar 2012, 00:17

Ima li kakve koristi da se TV1 šalju mailovi? Tko će slušat Švabe, koje u pola utrke snimaju intervju iz pita i sl. gluposti.
Telemach vjerojatno zatamnjuje, jer je licenca skupa i točno određena za jedno tržište.

A ovi iz TV1 mlate gluposti o gledateljstvu i MarecoIndeksu, a računica je jasna: prenosi žnj mečeve španjolske lige, kupi što više turskih sapunica i eto ti shema. Ma bjaži!

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 17 mar 2012, 00:29

Vlak je napisao/la:Ima li kakve koristi da se TV1 šalju mailovi? Tko će slušat Švabe, koje u pola utrke snimaju intervju iz pita i sl. gluposti.
Telemach vjerojatno zatamnjuje, jer je licenca skupa i točno određena za jedno tržište.

A ovi iz TV1 mlate gluposti o gledateljstvu i MarecoIndeksu, a računica je jasna: prenosi žnj mečeve španjolske lige, kupi što više turskih sapunica i eto ti shema. Ma bjaži!

ma svi se oni vade na neke ko biva rejtinge gledanosti a istina je ta da niko nema šta pogledati na ovim domaćim idiotskim tv stanicama

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 mar 2012, 08:12

Pogledah posljednji i finalni dio treninga i pozitivno se iznenadih. Prve dvije pozicije rezervisane za Mclaren, Hamiltona i Buttona, konkurencija je bila sporija preko pola sekunde, iznenađujuće loš Vettel koji kreće tek 6. dok se Alonso i Massa nisu ni plasirali u top 10. Grosjean je bio 3. a Raikkonen tek 17, mora da je imao neki problem, to nisam uspio vidjeti.

Bit će zanimljiva utrka sutra.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 17 mar 2012, 08:32

prvi dojmovi posle kvalifikacija hmmm...ferari razočaranje veliko ,imat će mnogo posla koliko vidim da budu konkurentni sa mclarenom i red bulom...mercedes amg čitav vikend briljantan i pušu za vrat vodećim više nego ranijih sezona...najveće iznenađenje mali grosjean iz lotus renaulta sa trećim startnim mjestom...red bull sasvim prosječan i drago mi je su im dohakali drugi timovi,čisto da se zona bude dobra...a ako se po jutro dan poznaje očekuje nas fantastična sezona :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 mar 2012, 10:05

Mclaren dominira :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 mar 2012, 10:10

Eh, da li neko ima nekih pouzdanih i kvalitetnih linkova za Formulu ? Mislim, uvijek ja mogu naći neke streamove par minuta prije utrke i slično, ali zna li neko neki blogger ili amatersku stranicu koja konstantno daje kvalitetne streaminge ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 17 mar 2012, 10:25

Genghis je napisao/la:Eh, da li neko ima nekih pouzdanih i kvalitetnih linkova za Formulu ? Mislim, uvijek ja mogu naći neke streamove par minuta prije utrke i slično, ali zna li neko neki blogger ili amatersku stranicu koja konstantno daje kvalitetne streaminge ?
****www.****.tv/
ovde ti bude puno stremova za svaki sport

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 mar 2012, 10:37

Hvala druže puno, vidim ima konstanti link na Sky F1, to je jedna od stvarih koja zna oraspoložiti :D Hvala još jednom :)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 mar 2012, 10:44

ja mislim da imas amricki kanal speed koji prensi F1 za USA I Canadu, i mislim da na njihovoj stranici mozes gledati live program...tako da tu imas apsolutno sve..pokusaj naci to, jer to je kanal na kojem ti je samo auto moto sport citav dan i noc i sve utrke su ti tu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 17 mar 2012, 10:50

Kimi totalno podbacio,do bolida nije sigurno.Evo čitam da je Grosjean izjavio da bolid funkcioniše odlično i smatra da ako on i Kimi budu u stanju da u svaku trku unesu nešto novo,mogu čak ući i u borbu vodećim ekipama.Prvi put od kako su zajedno u McLaren-u Hamilton i Button kreću iz prvog startnog reda.Ovo što kažete za Švabe,potpuno se slažem.Jbt,u sred vožnje oni daju intervju sa Timom Glockom. :? Pa onda dok se izredaju Vettel,Rosberg,Hulkenberg prođoše kvalifikacije.Al' aj',bolje i to,nego da ne mogu gledati nikako.
RR#9

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 17 mar 2012, 11:04

Bravo sa Grosjeana.Kimi me je razocarao ali izvuci ce se on vec nekako ;) .
FK Željezničar
Chelsea FC

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 17 mar 2012, 11:13

Sve,za mene,skoro savrseno,jer sam navijac MClarena,gotivim Shumija,mrzim Vettela,jedino da se Kimi uspio ugurat medju "cenera",onda bi bilo top,al' izvuci ce Kimi najmanje 3-4 pozicije prema naprijed,jer je imao nekih problema sa upravljanjem,valjda ce se rijesit do sutra... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 17 mar 2012, 11:24

Kimi izjavio da je bolid imao potencijal za visoku poziciju,ali da je razlog ispadanja već u Q1 isključivo njegova greška.Kaže da upravljanje nije bilo savršeno,ali nije ni uticalo na njegovu vožnju i da će pokušati da sve nadoknadi u vožnji jer u bolidu ima dosta brzine.Ako uspije da se ugura u 10,ja zadovoljan. :D
RR#9

Zaključano

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.