Igrač br. 6

AndreWilliams
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la AndreWilliams » 19 jun 2015, 08:59

Najvaznije da su svi zdravi i u dobroj formi. To vazi i za Ogija. Znaci, sportski uspjesi su najbitniji. Manimo se politike. Ako neko ima problema sa licnim osjecanjima, treba da se obrati institucijama koje se bave tim problemima. Ogi nije ne zamjenjiv, ali je vazan igrac za reprezentaciju. Koliko je samo puta nadskocio Izraelce. Ni jedan duel nije izgubio. Spaha najbolje izgleda pored njega, mada mislim da protiv Belgije, ako svi budu zdravi, Zuka i Spaha bi trebali da budu u tandemu, zbog ubacivanja sa krila, a Kolasinac i Mujdza na bekovima.
Fanatikosi su poceli da seruckaju kvake, iako cijenim njihov doprinos do sada, ali sad im treba staviti do znanja da reprezentacija nije njihova svojina, tako da nemaju pravo da odlucuju ko ce da igra. Pa na sta bi to licilo da nam reprezentacija bude "fanatikos podobna". Anel pjevac bi bio kapiten. Usput, kako to da Anel pjeva himnu drzavi koja to vise nije, a da to nikome ne smeta?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 jun 2015, 09:16

Prije 15ak dana sam trazio ban da se odmorim od ove teme misleci da ce dok se vratim i ona postat povijest. Tesko mi je bilo citati kako neki od nas mogu nisko pasti i braniti onakva umjetnicka djela kakva je nas Ognjen isctrao na svojoj ruci. Situacija se sto se branioca toga dijela nije puno promjenila ali promjenio se uzrok. Nas glavni junak je inkriminirajuci uradak prekrecio i bogme nam izbio adute za njegovo tjeranje iz repke. Cak je i on ogranicen i glup kakav jest skuzio da je krecenje jedini izlaz a jos uvijek ga neki brane za ono sto je ispod kreca ostalo. Prestavljajuci to kao njegovo pravo da radi sa svojim tijelom sta zeli. Neka brane i dalje i neka zive u slavu svojih zabluda.
Jos nesto. Nisam sanjao da ce ovaj lik tako jednostavno precrtati sat preko ljubljenog mu RSa i dovesti se u jos goru situaciju i to ovaj put od onih njegovih koji su tako punog srca pozdravili ono sto je napravio. Sada je Ognjen sebe stavio u takvu poziciju da ga mrzitelji BiH mrze jos i vise a mi mu dobrim dijelom nismo oprostili. Bio sam za to da se izbaci iz repke ali vise nisam. Iako svi znamo sada sto je u njegovom srcu ovaj potez krecenja
onog zemljovida trebamo nagraditi. Ne pljeskom nego samo prestankom zvizdanja. Jer kakvi smo jadni, podijeljeni i nikakvi cak i samo krecenje takvih simbola u nas se mora pozdraviti ako nista sutnjom. Zato Ognjene sto se mene tice neka te u repki jer si se sam odredio da tu zelis biti po cijenu pljuvanja od Banjalucana i slicnih za koje su sada niko i nista. Samo covjece zasto ti je to sve trebalo?
Sebe vidim kao dio grupe koja je bila iskreno protiv toga i nasa vika je i natjerala ovog igraca da ispravi ucinjeno.
Dobio sam ban ali je misija uspjela i ne moramo vise gledati onu provokaciju na ruci naseg reprezentativca. Neka nas i ostane jer nas ima i gorih od Ognjena zasigurno ali glupljih nisam puno vidio. Pozz

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 19 jun 2015, 09:23

Evo Ognjen u današnjem broju avaza kaže da je imao ovu tetovažu već neko vrijeme, ali da je niko nije primjetio. Navodno, ni sam ne zna zašto je baš to tetovirao :roll:. Ja koliko znam, ljudi ne odu sa kafe kod tattoo majstora i kažu: prijatelju tetoviraj mi nešto po tvojoj želji! Podržavam parolu BHF-a, ali ne bih zviždao momku nikada, i dok god ga Meša bude zvao imat će moju podršku kao i ostalih deset na terenu. Da li je precrtavanjem tetovaže kupio vrijeme, odgodio nešto što je neminovno i jasno, ili je nešto drugo u pitanju pokazat će budućnost. Uvjerili smo se sa nekim drugim igračima, šta misle o reperezentaciji nakon što su izašli iz nje.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jun 2015, 10:18

Pa ne gine on na terenu zbog ljubavi prema ovoj državi, nego zato što drugačije i ne bi ostvario ni ovaj transfer Tursku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 10:31

On se prodao preko reprezentacije i da nije bilo iste, danas bi igrao u Borcu iz Banja Luke. Ne pamtim da je neki igrač imao privilegije kao on, čovjek je mjesecima bio bez kluba a dobijao je pozive na okupljanja i upravo zbog toga ovaj potez ima još veću težinu.

Postoje samo dva načina da se ovo riješi, da ga Meša više ne zove ili da ga se primora da ga više ne zove, rezultat će uvijek biti isti. BHF neće odustati, a savez ako ima novaca da plaća kazne koje slijede - super, ali Ognjen Vranješ će ih mnogo koštati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jun 2015, 10:39

Danas će se preci preko tetovaze, sutra će neko obuci majicu s likovima Karadžića i Mladica, pa će opet ovi pričati kako ima pravo da nosi sta hoće...

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:22

Dok je vas takvih ograničenih i netolerantnih, ne brinem se za put BiH - idemo ravno u propast.
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 11:24

Opet on/a o putanji Bosne i Hercegovine :facepalm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Goalgetter » 19 jun 2015, 11:26

Da ima imalo obraza, sam bi napustio reprezentaciju ili bi se izvinuo navijacima reprezentacije.

Oprostio bi mu iste sekunde kad bi se izvinuo za svoj potez i prizna da je ucinio ogromnu glupost. Ali se on odlucio da je jednostavno precrta, i na tome ce i ostati izgleda.

Nema ta tetovaza nacionalistickih pozadina koliko je on jednostavno glup, pa uzeo i istetovirao, vjerovatno i na nagovor nekoga.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 19 jun 2015, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:27

Virtu4l je napisao/la:Opet on/a o putanji Bosne i Hercegovine :facepalm:
A šta si ti javljaš iz Crne Gore? Ono malo mira šta postignemo ovdje, u.seru nam internet ratnici iz drugih država.
#Salihović

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2015, 11:30

BozePetra je napisao/la:
A šta si ti javljaš iz Crne Gore? Ono malo mira šta postignemo ovdje, u.seru nam internet ratnici iz drugih država.
:tokralju: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2015, 11:31

Ovaj BHF bolje malo nek se smiri, za dobrobit reprezentacije. :crazy: :crazy: Ne podrzavam ni ja Vranjesovu tetovazu ali nemaju pravo sabotirati momka za vrijeme utakmice, kakvi bolidi. :tokralju: :facepalm: I da, nemaju navijaci pravo odlucivati je li neciji sat otkucao ili ne, to je samo na Mesi ili eventualno igracima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ

Post Postao/la dubrovnik » 19 jun 2015, 11:32

Goalgetter je napisao/la:Da ima imalo obraza, sam bi napustio reprezentaciju ili bi se izvinuo navijacima reprezentacije.

Oprostio bi mu iste sekunde kad bi se izvinuo za svoj potez i prizna da je ucinio ogromnu glupost. Ali se on odlucio da je jednostavno precrta, i na tome ce i ostati izgleda.

Nema ta tetovaza nacionalistickih pozadina koliko je on jednostavno glup, pa uzeo i istetovirao, vjerovatno i na nagovor nekoga.

Dovoljno je to care i mislim da mu nije sada lako. Sta mislis kako ga gledaju njegovi nakon krecenja RSa. Izvinjenje treba samo naivcima. Sta se imas izvinjavati za ljubav. On to voli i neka mu neka voli, ali neka nama ne bode oci. Ja ga vise ne bi tjerao iz repke nakon ovog ali znajuci kakav je ne bi mu nikad uputio niti pljesak gledajuci ga. Neka ga u ime bolje buducnosti ove repke. Svakako je sebe precrtao i kao covjeka kojemu nista nije draze od sopstvene karijere. Neka se topi u G.vnima koja je sam pripremio.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 jun 2015, 11:35

BozePetra je napisao/la:
U ime mira Petra potjeraj nas sve odavde pa sa Lesinarima na Bilino Polje navijat za BiH.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:37

dubrovnik je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:
U ime mira Petra potjeraj nas sve odavde pa sa Lesinarima na Bilino Polje navijat za BiH.
Aj ne lupaj, Dubrovniče, znaš dobro šta sam htjela da kažem. Uostalom, da se Virtuala pita, ne bi ni Spaha igrao, a Safet bi još bio selektor - toliko o njegovim dobrim namjerama za reprezentaciju BiH.
#Salihović

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:39

Sabinho je napisao/la:Ovaj BHF bolje malo nek se smiri, za dobrobit reprezentacije. :crazy: :crazy: Ne podrzavam ni ja Vranjesovu tetovazu ali nemaju pravo sabotirati momka za vrijeme utakmice, kakvi bolidi. :tokralju: :facepalm: I da, nemaju navijaci pravo odlucivati je li neciji sat otkucao ili ne, to je samo na Mesi ili eventualno igracima.
Psihologija čopora - gomila luzera koja se sakrila iza kolektivnog identiteta pa umislili da su bitni i da mogu odlučivat.
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 11:42

BozePetra je napisao/la:A šta si ti javljaš iz Crne Gore? Ono malo mira šta postignemo ovdje, u.seru nam internet ratnici iz drugih država.
Džaba spinuješ, valjda znaš da mene ne možeš prevariti. Još uvijek se ne dotičeš stvarnog problema i uzroka istog, već samo bubaš po forumašima i prosipaš patetiku. Majstoru spina ne možeš spinovati :shh:

Svako ko ne priznaje cjelovitu Bosnu i Hercegovinu nema mjesta među Zmajevima.

:bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:44

Virtu4l je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:A šta si ti javljaš iz Crne Gore? Ono malo mira šta postignemo ovdje, u.seru nam internet ratnici iz drugih država.
Džaba spinuješ, valjda znaš da mene ne možeš prevariti. Još uvijek se ne dotičeš stvarnog problema i uzroka istog, već samo bubaš po forumašima i prosipaš patetiku. Majstoru spina ne možeš spinovati :shh:

Svako ko ne priznaje cjelovitu Bosnu i Hercegovinu nema mjesta među Zmajevima.

:bih:

Majstor spina?! Ti?! :urnebes: :rol:
#Salihović

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jun 2015, 11:45

Pa kad ste svi tako vjerni navijači, zašto onda ne napravite neki transparent podrške Vranjesu?
Svi vi koji ste protiv BHF pričate kako kao i oni idete na svaku utakmicu.
Uostalom, bliži se 11.juli pa ćete svi vi koji podržavate glupana Vranjesa moći vidjeti kakav je kretenski potez uradio ovaj glupan.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:47

jasmin10 je napisao/la:Pa kad ste svi tako vjerni navijači, zašto onda ne napravite neki transparent podrške Vranjesu?
Svi vi koji ste protiv BHF pričate kako kao i oni idete na svaku utakmicu.
Uostalom, bliži se 11.juli pa ćete svi vi koji podržavate glupana Vranjesa moći vidjeti kakav je kretenski potez uradio ovaj glupan.

Transparent nije potreban, Vranješ je dobio podršku igrača i selektora, a naše je da to poštujemo i navijamo, a ne da na stadionu rješavamo politička pitanja.
#Salihović

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.