dobio je fotkicu i pusicu od cika Saje, pa mu je srce bilo na mjestu kasnijeRockefeller je napisao/la:Al' kako je ovaj sudija bio počeo... već me bio debelo iznervir'o. Kasnije nas je popustio.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dobio je fotkicu i pusicu od cika Saje, pa mu je srce bilo na mjestu kasnijeRockefeller je napisao/la:Al' kako je ovaj sudija bio počeo... već me bio debelo iznervir'o. Kasnije nas je popustio.
Da, odbrana je bila odlicna veceras. Pritom mislim na cijelu ekipu, kako su igrali presing i zatvarali.M4kaveli je napisao/la:Po meni najbolje odigrana tekma je ona protiv Francuske.Cartman je napisao/la:I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
Ono je bilo nesto nevjerovatno.
Unistili smo francuze.
Igracki definitivno najbolje odigrana utakmica.
Ova nije bila igracki nesto, ali zato rezultatski jeste.
I mislim da je ovo najbolja utakmica nase odbrane.
Izgledali su kao zadnja linija Barce protiv Milana.
Odma visok pressing na centru od strane stopera i ne daj im da disu.
Sudija nije mogao nista,jer smo mi nametnuli tu igru.Jedino je koji karon mogao leci vise..Cartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
E da znaš da sam i ja pomislio da nas zakida, kako je počeo.Rockefeller je napisao/la:Al' kako je ovaj sudija bio počeo... već me bio debelo iznervir'o. Kasnije nas je popustio.
Znas li ko nam je sudio protiv turske u Zenici kad je bilo 1-1Cartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Samaras je trebao dobiti zuti karton i nebi igrao sljedecu tekmu..Cartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Mislim Benquerenca.kinder_jaje je napisao/la:Znas li ko nam je sudio protiv turske u Zenici kad je bilo 1-1Cartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
na početku nas je ubijao onim prekidima, bilo je bukvalno. Samars kontakt faul za grčku, Dzeko kontakt, faul za grčku . Kasnije kad je uvidio da im nema spasa, posto je normalanCartman je napisao/la:Ali nevjerovatan kakav pritisak Grci vrse na sudiju. Onaj firaun Karagounis ne zatvara usta, na svaku situaciju on ima komentar, pa taman bio na suprotnoj strani terena kad je se desilo. Pa onda Samaras mlatara rukama kod svakog kontakta. Dobar je sudija bio, iako je malo previse sjeckao igru po meni. Ali na kraju je to nama i odgovaralo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.