Es war die Klasse. Sezona se nastavlja u subotu ovjera salatare i onda pohod na kupove prva stanica Torino očekujem istu igru kao sinoć , zatim 17.4. protiv Wolfsburga za finale DFB pokla.
Mia San Mia
FC Bayern
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Bez laktanja i prgavosti nema titula, eto vidim da si navijac Barse pa cu ti dati jedan primjer, da Barsa nema Puyola koji je agresivan i Busquetsa koji se lakta nikad nista nebi osovjila.Romariooo je napisao/la:
laktanje
prgavost
termini koji imaju jasno znacenje u svim jezicima i kod svih ljudi, jedino kod tebe majstore to ide u nekom pozitivnom kontekstu
pokusavas dokazati neke smijesne stvari i onda pravis budalom onoga kome je to smijesno,
laktanje u fudbalu je opasna igra koja se najostrije sankcionise, narocito u zadnje vrijeme kad je sudjenje rigoroznije
prgavost takodje se rigorozno kaznjava, svaka prgavost prema protivniku zbaci karton, vrlo cesto i crveni
hajd sad mi majstore nacrtaj kako to moze biti pozitivno
narocito su smijesne tvoje tvrdnje da bayernu fali ovakvih stvari da bi uzeo titule, to je apsurd totalni, nedostatak negativnih stvari koje cesto budu kobne za ekipu predstavljati kao uslov za neke titulu, jednostavno apsurd cisti
sta reci, osim smijurija
golove i titule donose majstorije, borbenost, hrabrost, disciplina, inteligencija itd, prgavost i laktanje donose sto zute-sto crvene kartone,kazne i suspenzije, ali effe ocigledno ima neko drugo, svoje vidjenje, i ona izmislja termine pozitivna prgavost, sto ti dodje nesto kao da kazes pozitivna pedofilija ili pozitivnigenocid,tj, neke nevjerovatne konstrukcije rijeci u kojima su potpuno suprostavljeni pojmovi, genijalnost naseg effeta je uber alles
Ovakav Mandžo Bayernu zlata vrijedi. On možda i nema nos za gol na razini top napadača, ali pošto Bayern ima takvu momčad u kojoj je faktički 9 od 11 igrača u stanju dati gol, to mu i nije hendikep. Po meni je Bayern ove sezone ovako dobar upravo jer ima na terenu 10 igrača koji igraju i odličnu obranu i odličan napad. Klasični golgeter ala Gomez koji će trpati, ali bez sudjelovanja u igri i igranja obrane ovakvom Bayernu nije potreban. Nije bez razloga da u ovim najjačim utakmicama Gomez mijenja Mandžu tek u zadnjim minutama.Romariooo je napisao/la:
ma kad se sve oduzme i sabere, pored toga sto je borbenost pozitivna osobina u fudbalu, za jednog spic napadaca je ipak to najmanje vazno, pogotov ako igras za masineriju kakva je bayern, tu su osobine koje se cijene hladnokrvnost, osjecaj za gol, lucidnost, brzina, inteligencija.. borbenost nije nesto bitna,narocito ako se ogleda u laktanju i kao sto effe kaze prgavosti, to je nekad prolazilo, sad su kriteriji drugaciji vidite to i sami, sudije daju crvene za svaku grubost i prgavost i onda kad je smijesno da se pokaze takodrasticna kazna. tako da bi ja vise volio da mandzo bude bolji u driblinzima i majstorijama, a prgavost je prevazidjena vec

Kad sam ja tražio alibije? Nađi jedan post koji to potvrđuje ili vječno šutiiiiiKSIVLE je napisao/la: a @anton, @effe i još ovi neki što su počeli tražiti alibi čim je par izvučen nadam se da sad mogu opuštenije nastaviti sa životom.
Ti nisi,ja sam samo jučer polu POOP ali je to prokletstvo razbijeno! znači iznad mene se nadvije crni oblak, a ja mislim d aće biti 2:1 za nas što mi je bilo paradoxalno. Izgleda da sam se nekako podsvjesno borio i na kraju sam pobjedio!effe_sa je napisao/la:Kad sam ja tražio alibije? Nađi jedan post koji to potvrđuje ili vječno šutiiiii
Objasnit ću nakon uzvrata. sad ću šutiti da vas ne urečem.effe_sa je napisao/la: Kad sam ja tražio alibije? Nađi jedan post koji to potvrđuje ili vječno šutiiiii
Da.GAL je napisao/la:hoces da kazes da ukoliko ne daj boze dobiju nece igrati prvi mec polufinala ukoliko prodjemo,a ukoliko budu bez zutih brisu se prolaskom in polufinale.Neutral je napisao/la:Brišu se nakon uzvrata. Lahm, Mandžo i Dante moraju biti oprezni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.