FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 05 jun 2019, 21:09

ThrillerHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Samo da kažem da je ovaj dečko plod šestomjesečnog skautinga. Najbolji igrač Bačke ove sezone, sve što su šansi uradili je on stvorio. Njih je yebalo što su jednog špica prodali na polusezoni a drugi se povrijedio. Momak je igračina, ima ponude i iz Rumunije i Mađarske. Ako dođe, pokazat će šta zna na terenu. Zar ste stvarno mislili da će Hadžija dovest nekog igrajući FM il gledajući YouTube klipove?
Bajrambarečula, by the way. Samo čitam ovih dana, ne da mi se raspravljat ni s kim jer ćemo doć u konflikt, a ja sam poznat kao osoba koja ne voli konflikte. Nego sam zamoljen da napišem ovo od strane jednog gospodina koji nije više s nama. Sve najbolje. :bih:
Tbjrb :urnebes:
Ne, nije TobeYarabi, al si blizu. :rol:
Šalim se, ako ovo čita zna on da se zayebajem. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 05 jun 2019, 21:10

:idea: 1
Ado76 je napisao/la:Ja fakat ne znam sta fudbalski strucnjaci ovdje rade.Pa kada citas sve ovo, nevjerovatno je da nisu u Akademijama evropskih velikana...
To su oni sto prate Sarajevo jednom godisnje,strimasi usrani dok 2000 standardnih bude tu i na proslavu dodju da se uslikaju,poslije duple krune vi trazite najmanju sitnicu da zamjerate,e ti nisu navijaci Sarajeva,potajni simpatizeri koji kontaju da su nekom bitni sa svojim odvratnim razmisljanjima..... :puke:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 jun 2019, 21:17

Imam osjecaj da bi ovaj Meireles mogao bit dobar pravo
1946~

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 jun 2019, 21:20

Jos samo da mu neko nadje neku sliku sa dobrom ribom, i onda sam siguran da ce biti bolji i vazniji od Milosa u ekipi, aBd.

Ko god dosao, dobrodosao i pokazi najbolje sto znas.

Do jucer se Hadziji vjerovalo, sad vec Hadzija nema pojma sta radi :lol:

MI SMO PITARI, NAJJACI SMO NAJJACI :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jun 2019, 21:21

@vanja čkopi javi se, jel ovaj tvoj?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2019, 21:23

dynamodresden1 je napisao/la::idea: 1
Ado76 je napisao/la:Ja fakat ne znam sta fudbalski strucnjaci ovdje rade.Pa kada citas sve ovo, nevjerovatno je da nisu u Akademijama evropskih velikana...
To su oni sto prate Sarajevo jednom godisnje,strimasi usrani dok 2000 standardnih bude tu i na proslavu dodju da se uslikaju,poslije duple krune vi trazite najmanju sitnicu da zamjerate,e ti nisu navijaci Sarajeva,potajni simpatizeri koji kontaju da su nekom bitni sa svojim odvratnim razmisljanjima..... :puke:
Ma ja samo generalizovayi treba, jeste samo ste vi navijaci, s pecatom, verifikovani. Mogli bi svi tetovaze odraditi "nepljuvaci i cvjetici 1987"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jun 2019, 21:25

obiteljskicovjek je napisao/la:@vanja čkopi javi se, jel ovaj tvoj?
To je gospodin o kojem govori. Ne može ti odgovorit jer je otišao Tobetu na baklavu, ako me razumiješ. :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jun 2019, 21:25

ThrillerHz je napisao/la:Imam osjecaj da bi ovaj Meireles mogao bit dobar pravo
vjeruješ da sam guglo sastav portugala da vidim da ne igra? :rol: :rol: :rol:
po dobrom starom običaju bit će nešto od ovog Raula Rađe Vidala nešto čim ne valja kurzu i iz lošeg kluba dolazi :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jun 2019, 21:29

pitaj šefa, nek ti objasni o navijačima Sarajeva...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 05 jun 2019, 21:31

Nego, treba momka pustiti mjesec dva da se navikne na trenere, saigrace, terene. Valjda smo nesto naucili.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jun 2019, 21:32

AlfredNobel je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ovaj igrač što se spominje je samo početak.
Husref i Runda spremaju velika imena, čeka se samo da Hus šarne i akademija na aparateee!
Što se zezaš, moraš yebavat.
Malo šale nije na odmet, nit je svaka puška ubojita.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 jun 2019, 21:34

Ja mislio usao na forum kona, a ne na forum kluba koji je osvojio duplu krunu i ciji navijaci bi sad trebali mastati o pojacanjima, protivniku u LP, kampu...

Udje onaj bolid napisa nesto kontra Husrefa, ostalih 5 se normalno upusti u diskusiju, jer kao da ga ne znaju i eto forum nam pade qrcu za usi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jun 2019, 21:40

skoroalen je napisao/la:
To je gospodin o kojem govori. Ne može ti odgovorit jer je otišao Tobetu na baklavu, ako me razumiješ. :kafa:
Znao sam da su vezi :rol: :rol:
Imate li djece? :rol:
Šalu na stranu ova tema je mrtva bez njih.
Vratite nam damare ovog foruma, odmah i sada.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jun 2019, 21:49

bezveze se pravi Kralj Mida od Husrefa, napravio je odličan rezultat i napravio nešto što niko nije do sada...to ga apsolutno ne amnestira od loših strana i ne čini savršenim...idalje tvrdoglav i lijeno mjenja, idalje ima svoje taktičke slabosti...pogotovo pošto su svi izgledi da ostaje apsolutno će biti na tapeti ako ne bude išlo(kao i svaki drugi) budimo realni...imat će više kredita sigurno nego inače...ali će se ljudi vrlo brzo sjetiti šta ih je nerviralo kod njega kad bude ponavljao iste stvari kao dosad....a to je neizbježno...

ako to ne možete shvatite slobodno odite

druga stvar, ako vam nije jasno da su navijači Sarajeva najzahtjevniji i apsolutno razmaženi pa imali priliku gledati mnoge majstore i znaju već nakon decenija staža na prvu(tekmu) procijeniti igrača....apsolutno ste nedorasli i zalutali u svijet nogometa...
Navijač ovog kluba je sanjao o moćnom Sarajevu i doveo čika Tana za rukav u BiH na noge, nije mu se sviđala debela, lijena, lopovska uprava koja je napravila 9-10 miliona duga i pustila kriminalce u njega, taldžije i kojekakve menadžerčiće i vlasnike fast-foodova...sitnice sigurno ali jbg smetale momku, a da nije mogli smo i danas bit takvi, eto Slobode,želje i ostalih "ništa" im ne fali.......

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jun 2019, 21:54

obiteljskicovjek je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Znao sam da su vezi :rol: :rol:
Imate li djece? :rol:
Šalu na stranu ova tema je mrtva bez njih.
Vratite nam damare ovog foruma, odmah i sada.
Imaš pp. :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jun 2019, 21:55

Samo Husref !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2019, 21:55

Denchi je napisao/la:bezveze se pravi Kralj Mida od Husrefa, napravio je odličan rezultat i napravio nešto što niko nije do sada...to ga apsolutno ne amnestira od loših strana i ne čini savršenim...idalje tvrdoglav i lijeno mjenja, idalje ima svoje taktičke slabosti...pogotovo pošto su svi izgledi da ostaje apsolutno će biti na tapeti ako ne bude išlo(kao i svaki drugi) budimo realni...imat će više kredita sigurno nego inače...ali će se ljudi vrlo brzo sjetiti šta ih je nerviralo kod njega kad bude ponavljao iste stvari kao dosad....a to je neizbježno...

druga stvar, ako vam nije jasno da su navijači Sarajeva najzahtjevniji i apsolutno razmaženi pa imali priliku gledati mnoge majstore i znaju već nakon decenija staža na prvu(tekmu) procijeniti igrača....apsolutno ste nedorasli i zalutali u svijet nogometa...
Navijač ovog kluba je sanjao o moćnom Sarajevu i doveo čika Tana za rukav u BiH na noge, nije mu se sviđala debela, lijena, lopovska uprava koja je napravila 9-10 miliona duga i pustila kriminalce u njega, taldžije i kojekakve menadžerčiće i vlasnike fast-foodova...sitnice sigurno ali jbg smetale momku, a da nije mogli smo i danas bit takvi, eto Slobode,želje i ostalih "ništa" im ne fali.......
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2019, 22:03

De ti skloni tog Ramosa,dobar si momak ,sta ti to treba :stop: :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jun 2019, 22:07

miky_hz je napisao/la:De ti skloni tog Ramosa,dobar si momak ,sta ti to treba :stop: :P
to je moja maskota
nemoj mi Ramu dirat
lik je naljuđi igrač ikad :D :urnebes:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jun 2019, 22:12

Pantelija je napisao/la:
Denchi je napisao/la:bezveze se pravi Kralj Mida od Husrefa, napravio je odličan rezultat i napravio nešto što niko nije do sada...to ga apsolutno ne amnestira od loših strana i ne čini savršenim...idalje tvrdoglav i lijeno mjenja, idalje ima svoje taktičke slabosti...pogotovo pošto su svi izgledi da ostaje apsolutno će biti na tapeti ako ne bude išlo(kao i svaki drugi) budimo realni...imat će više kredita sigurno nego inače...ali će se ljudi vrlo brzo sjetiti šta ih je nerviralo kod njega kad bude ponavljao iste stvari kao dosad....a to je neizbježno...

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cattivi87, gh0stHZ, nedimmmm1337, PingoFTW i 49 gostiju.