dino lj je napisao/la:Primili smo sinoc 5 komada,primili smo 7 komada od Litexa pa sta nije kraj svijeta,i drugi BH-a klubovi su primali po 5 ili 6 komada ali su to brzo zaboravili.Ali smo mi za razliku od drugih i postizali nesto vrijedno u Evropi(jedna sezona cetvrtfinale kupa Uefa,jedna sezona polufinale kupa Uefa)tek kada to postignu imaju pravo da se jave.
Rezultati su nekad dobri nekad losi i postaju dio istorije pa tako i ovo sinoc.Ali ono sto jos nije istorija je to da je FK Zeljeznicar aktuelni prvak BIH i dok se to ne promjeni ostali tisina i pocistite smece ispred svojih vrata.
Pa i Real je 9 puta bio prvak Evrope pa popije 6 komada kuci,isto tako i Argentina od Bolivije pa ljudi nastavljaju normalno igrati,a takvih primjera ima strasno puno.
Za ove ironicne pitare(postenim svaka cast)moram reci da su i oni imali ovako uspjesnih izleta,ponekad ih se sjetite.Pa Sarajevo je jedina ekipa u bivsoj Jugi koja je u prvom kolu kupa sampiona ispala od amatera(ribara,kuhara,ratara i slicno),dosli ljudi sa svojih livada i brodica i klepila pitare. Sarajevo-Kusisi(Finska)a o drugima i da ne govorim,ali to je njihov problem i ne tice me se.Sto se tice nas koji volimo Zelju sad mu trebamo dati jos vecu podrsku i u revansu doci u sto vecem broju.Klub je svetinja rezultati su prolazni,prosle godine su nam obecali Evropu a bili su prvi,hvala im,nemojmo zbog jednog loseg dana i nastupa zaboraviti sve dobre trenutke.
Prvi smo BH-a klub koji je jednu sezonu stigao u cetvrtfinale kupa Uefa.Prvi smo BH-a klub koji je igrao i polufinale kupa Uefa u drugoj sezoni
Prvi smo BH-a klub koji je stigao do treceg pretkola lige prvaka .Jedini smo BH-a klub koji ju je cetiri puta predstavljao u kupu sampiona ili ligi prvaka
BH-a klub smo koji je ukupno najbolje plasirani u Uefa takmicenjima od kada su osnovana(nije navijacka vec tako statistika kaze).Uvjek sam sebi i svojim sinovima kupovao godisnje karte a sada cu ih kupiti sa jos vecim merakom pa makar nas trojica bili jedini na stadionu.
Amare,igraci i upravo glavu gore i u revansu odigrajte za raju srcem i dusom,borite se do kraja nista nije nemoguce.Nije bitan prolaz bitan je samo Z E LJ O
U prvenstvu pokazite koliko vrijedite u inat svima
ISMO je bio konobar,imam clanak iz novina o njemu cim pronadjem postavicu