@nolimit
Mali kenjaš ničim izazvan, upadaš ko dobri sa neba.Moj post je bio ima 10 dana pa ne znam šta si dosad mislio samo znam da si slabo smislio,ali to je uobičajeno od vas.Apsolutno ničim nisam dirao klub, samo 4 čovjeka bez zrna morala, ali ako su vama dobri i nama su.U februaru sam u jeku ludila i dizanja Jarnija u nebo napisao da neće 3 kola.Nažalost, zeznuo sam se.Izdržao je malo duže.Znači sve ono što sam napisao su pretpostavke koje apsolutno ne moraju biti tačne, ali opet ti kažem,zapamti post i javi se u decembru.Ne znam kojim povodom se kotite ovako brzo na našem pdf-u ali brate pretjerali ste.Kvarite nam naš liskaluk, našu zajebanciju čak i na vlastiti račun,moramo sve to prekinut da bi vama odgovorili.Nažalost, vaš intelektualni nivo nije dosegao toliki kapacitet da bi razumili našu šprdačinu,šalu,zafrkanciju i sve što krasi nas iz srca Hercegovine.Ne pada mi na pamet hodat po vašem pdf zato ako možete i vi zaobiđite nas.Vi svi što se smijete nama ako imate imalo ičega u glavi onda samo prije gluposti i baljezganja o našem klubu probajte se realno sjetiti ili sagledati odakle je naš klub krenuo poslije rata.Dugo bi trebalo da vam to dočaramo a to mi nije cilj, niti mi pada na pamet.Na našu sreću mi koji smo ostali u gradu i oko kluba dobro znamo ko smo i šta smo, ako hoćeš nismo divovi(samo proglašeni od prije godinu) mi smo giganti,ali giganti od početka a hvala bogu kraja nam nema, vjerovatno nećete razumjeti ali mi smo giganti i u onim stvarima koje sa fudbalom nemaju ama baš nikakve veze.Naš klub, naši igrači su početkom drugog svjetskog rata komplet otišli u borbu protiv fašizma, nažalost u našem društvu danas je puno fašista koji su tada bili poraženi a sad se kroz raznorazne partije pitaju u našoj državi i pouzdano znam vraćaju nam tadašnje dugove.Nećete vi to nikad razumjeti a neću se ni truditi da vam više objašnjavam.Ako baš hoćeš evo ti još jedan primjer,jednom prilikom sa vašim klubom u Mostar došao je svemoćni reis Cerić, e sad kad bi mi itko mogao objasnit kakve on ima veze sa fudbalom bio bih mu zahvalan.No međutim žalosni reis bio je toliko ishakan da je napustio utakmicu poslije 30 minuta.Takvi smo ti mi južnjaci, takvi smo ti mi Mostarci, takvi smo ti mi Veležovci PRKOSNI I PONOSNI nikom prodani, nikom dati samo smo predani jednom klubu i jednom gradu.E haj sad još jednom pakujte se razgulite na svoje mjesto ostavite nas da se šprdamo na našem pdf.
Brato pastrmka jel to i tebe stalo s ribom kao u Mrkve sa pojačanjima, ja jučer u daidže najeo se ko mazlum.Utroba joj crvena ko naš dres 

Nadam se da opet počinješ dizat komadine a nadam se i da će Mrkva zviznut kakvog kapitalca.
@rodjenisa Hvala na podršci,svaka čast brato 

Pozdrav crvenoj armiji diljem svijeta, od ponedjeljka napokon smo u pogonu.Zaboravio sam nešto napisat ne znam hocete li se složit ali brate mili ima 20 godina nijedan prelazni rok nije me ovako izmorio, a nikad manje igrača nije nam otišlo iz kluba.Kad ovo sve završi morati ću na jednu seansu kod Fahre Puzića da dođem sebi.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA!!!Loza i rakija presusit nece dok se Isma Tuce po rondou sece!!!