To sto su se oni prodali na ovaj nacin i da li su zadovoljni sa tim je njihova stvar. Mi moramo gledati samo sebe. Meni je bitan jedino Zeljo. Mi moramo u nasem klubu napraviti ovo gore sto sam napisao.StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 apr 2020, 20:49Beraci rize iz Butmira su najbolji primjer tvoje zadnje recenice
Normalno da je potreban ozbiljan novac da bi se klub izdigao na neki veci nivo ali se neke stvari mogu uraditi i sa "malo", novca. Evo npr. omladinski pogon. Kod nas se i dalje tu zaposljavaju bivsi igraci(neki samo na osnovu toga sto su nasi bivsi igraci, a ne zbog toga sto imaju neki kvalitet, u fazonu daj mu da vodi djecu, nek radi nesto)koji kasnije nemaju nikakvu ambiciju da napreduju. Sve dok budemo imali ovakav mahalski mentalitet necemo moci da napredujemo.
Nama je trener juniora Joldic.
Iskreno vjerujem da se i u sadasnjoj situaciji moze mahala izbaciti iz kluba krenuvsi od cistacice, doktora, pa do predsjednika, to se moze posloziti, da se zna sta je posao svakog od njih i da se na profesionalan nacin to radi i da niko ne smije iznositi nikakve informacije i interne stvari kluba izvan prostorija kluba. Kad je klub ozbiljan i dobro poslozen onda je mnogo lakse naci ozbiljnog i normalnog investitora i onda imati poslovan odnos da klub a i taj investitor profitiraju..