FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 09:22

Pantelija je napisao/la:Za ciju dusu se igra???
Buraz, 2012/2013 svaki navijac je imao priliku, svaka legenda je imala priliku da se igra za njihovu dusu. Cini mi se, ne sjecam se, da se nije skupilo ni 100 000 KM, a trebalo je oko 3 miliona!
I tu onda prestaje svaka romantika i pametovanje. Sad imas gazdu koji kad kaze ti si trener, ti nisi, ima puno pravo. Mozda, MOZDA, da nas ima 15 000 u prosjeku pa da kaze ok hajde da vidim stavi kakko, ali njemu navijaci u konacnoj racunici sa ovom brojkom na pozitivnoj nuli. I nadam se da nece slusati glas navijaca nego da ce STITI INTERES I PROSPERITET KLUBA a ovi koji bi da odlucuju ko ce biti trener, sd, koga dovesti, ulozis buraz 20 miliona i igraj igricu.
Braca moj tih 300 sto ti kazes, da su imali dali bi do zadnjeg dinara.
Zaj*ane smo godine prezivjeli, nije bilo lako vecini ljudi u BiH.

Eto nasao se Fedja, on je navijac, naslo bi se jos njih.

Mogao je kupit i klub bez navijaca, lakse bi mu bilo.

Da nema navijaca nebi bilo ni Husrefa ni Sabrine ni Hadzica pa po redu, to je krug mora postojat neki balans.

Procitaj post od Semira, super je covjek objasnio, ja mislim da bi mogao uvazit njegovo misljenje.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 jun 2019, 09:25

Ovo je silueta Kovačevića, eh sad na kog se odnosi.. Vjerovatno Gavrić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 09:26

simidobar je napisao/la:
Buraz, 2012/2013 svaki navijac je imao priliku, svaka legenda je imala priliku da se igra za njihovu dusu. Cini mi se, ne sjecam se, da se nije skupilo ni 100 000 KM, a trebalo je oko 3 miliona!
I tu onda prestaje svaka romantika i pametovanje. Sad imas gazdu koji kad kaze ti si trener, ti nisi, ima puno pravo. Mozda, MOZDA, da nas ima 15 000 u prosjeku pa da kaze ok hajde da vidim stavi kakko, ali njemu navijaci u konacnoj racunici sa ovom brojkom na pozitivnoj nuli. I nadam se da nece slusati glas navijaca nego da ce STITI INTERES I PROSPERITET KLUBA a ovi koji bi da odlucuju ko ce biti trener, sd, koga dovesti, ulozis buraz 20 miliona i igraj igricu.

Da nema navijaca nebi bilo ni Husrefa ni Sabrine ni Hadzica pa po redu, to je krug mora postojat neki balans.

Procitaj post od Semira, super je covjek objasnio, ja mislim da bi mogao uvazit njegovo misljenje.
:rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jun 2019, 09:28

Neka potpiše pa ko god samo da se ima o kome pisati da stanu ova sranja o Husrefu,upravi,dugu...

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 11 jun 2019, 09:28

:bih: :bih: i Husref Musemic

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 jun 2019, 09:29

Milanovic
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 09:31

simidobar je napisao/la:

Dao i dao bih je velika razlika. Cudno, morao jenmomak iz Kanade, naci covcjeka iz Malezije da ulozi u klub kojeg eto svi bas bas bas vole. Da te pitam, znas li gdje je Kusturica danas? Jel znas koliko se isti crvenio zbog NAVIJACA koji su vodili klub tipa starog kusturice, selimovica i slicnih?
Dalje, pitao sam vwc, kao neko ko sigurno ima novca, da li je husref kupio barem jedan ulog. Ja znam domare koji su kupovali sa svojih 800 plate.
Dalje, covjek koji ulozi 20 mil u klub, njega zaboli neko mudo sta 300 lkudi hoce. Mene bi sigurno boljelo. Ja kada bi ulozio 20 mil ja bih radio ono i onako kako je najbolje za klub i mene a ko misli da moze bolje, 20 milki i kofer, dodjes kupis i stavis husrefa ili svog babu 40 godina za trenera i da mu na raskidu isplatis 30 miliona.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 11 jun 2019, 09:34

Ne pokusavaj ogranicenim likovima objasnjavati moj Pantelija. **** ih sve te legende u usta, gdje su bile kad je klub bio pred gasenjem.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 jun 2019, 09:35

E sto nas hebu ocam hahahah
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 jun 2019, 09:35

Instagram objavljuje da je neko produzio/potpisao do 2021.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 09:38

:puke:
Beton je napisao/la:Ne pokusavaj ogranicenim likovima objasnjavati moj Pantelija. **** ih sve te legende u usta, gdje su bile kad je klub bio pred gasenjem.
Znas gdje su bili. U romingu. Nisu se nikome javljali. Eto gdje.
Trazili nove poslove i nove ljubavi, pravili se da ne znaju sta se desava sa klubbom a sad su svi zainteresovani i svi bi da pametuju i upravljaju klubu.

PUNA PODRSKA INVESTITORU KOJI JE NA PRAVI NACIN POKAZAO DA VOLI KLUB, ADA JE BILO NAJTEZE STA GOD DA ODLUCI, da ga ostavi 10 godina, da mu da otkaz svejedno mi je.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 jun 2019, 09:40

Milanovic, Letic, Gavric, Zajkov neko je od tih

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 11 jun 2019, 09:40

Pantelija je napisao/la::puke:
Beton je napisao/la:Ne pokusavaj ogranicenim likovima objasnjavati moj Pantelija. **** ih sve te legende u usta, gdje su bile kad je klub bio pred gasenjem.
Znas gdje su bili. U romingu. Nisu se nikome javljali. Eto gdje.
Trazili nove poslove i nove ljubavi, pravili se da ne znaju sta se desava sa klubbom a sad su svi zainteresovani i svi bi da pametuju i upravljaju klubu.

PUNA PODRSKA INVESTITORU KOJI JE NA PRAVI NACIN POKAZAO DA VOLI KLUB, ADA JE BILO NAJTEZE STA GOD DA ODLUCI, da ga ostavi 10 godina, da mu da otkaz svejedno mi je.
I sutra da se nadjemo u istoj situaciji necemo vidjeti ni Husrefa ni Papeta ni Hadzibegica u akciji spasavanja kluba kao sto ih nismo vidjeli ni do sada. Spasio nas neki Malezijac pored svih silnih legendi. Evo likova koji pisu ovdje gori od gurbeta.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2019, 09:43

Ma samo da hoce Gavric potpisati

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 11 jun 2019, 09:45

zagorski je napisao/la:Ma samo da hoce Gavric potpisati
I samo da nece Milanovic, ne znam sta vide u tom liku.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2019, 09:47

miky_hz je napisao/la:slikafifth third bank branch near me

Baca mi na Letica,kod njega su usi vako spicaste :think: :mrgreen:
Husrefova silueta 100% :kafa:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 jun 2019, 09:48

zna li neko kada bi se stanoje mogao vratiti?

VVVBK

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2019, 09:49

Ipak Gavric
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ROMA78
Kontakt:

Post Postao/la ROMA78 » 11 jun 2019, 09:52

Gavrić!
Biti srcem vezan u tome leži snaga!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 09:52

nukleusmember je napisao/la:zna li neko kada bi se stanoje mogao vratiti?

VVVBK
Na manifestaciji Kristalnih 11 je rekao da bi pauza trebala biti 2 mjeseca. Propustit će evropske utakmice.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Dave, HariTz, johntravolta123, Konzerva, Lecler, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337 i 72 gosta.