Davno sam ja to drug rekaoantisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:20Najvece smece od navijaca ima Sloboda, definitivno.
U ovolikoj mjeri ismijavat klub za koji navijas, samo zato sto ga vode neke osobe koje ne gotivis je odvratno.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je moja nacija
Sutra da dođe Azmir Husić i da 2x poraza zareda isti likovi će opet srati, a isti likovi će davati podršku ekipu, to je neupitno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:20Najvece smece od navijaca ima Sloboda, definitivno.
U ovolikoj mjeri ismijavat klub za koji navijas, samo zato sto ga vode neke osobe koje ne gotivis je odvratno.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Dobra fora od muke se moram nasmijati
Sloboda je moja nacija
Citam komentare po fb i vidim toliko njuski koje su dolazile na tusanj samo na derbije i sad lafo pametuju i govore kako i sta treba. Gdje je bio zula lafo veliki navijac kad nas ne podgrmec trpo na tusnju kad je 18 ljudi bilo na tribini, a fukare bile na istoku dizali parolu mirsadu tinjicu, a smajl karic bio trener. Puno puno negative, svi mi vidimo da nije okej da moze i mora bolje ali toliko mrznje za klub za koji navijas toliko ismijavanja pametovanja kao da su svi zavrsili A pro licencu jbte. Ja uvijek kazem ove momke ostavit za finansije papire i sve sto nije sportski segment, a sportski segment ostavit onome ko je sutnuo loptu u zivotu ( jer ni jedan od ovih nije ) kao sto nije ni onaj sfo sjedi na klupi(drugarski) Oplakuju senada koji nas je u 6 mjeseci unazadio 4 godine i za Nalom ( respekt za sve pravi Slobodas i Tuzlak ) koji nije trener trenerom, volim ga cijenim i postujem ali nije trener.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Sram vas bilo ove predstave veceras, bolje da se nismo ni pojavili... Sreca ne pada kisa u povratku nazad... Marko otidji sam, ako cemo vec ispast, manit se ovih placenika, cije ce tuzbe doci na naplatu kad tad... Za sta, za ne upucen sut, odigranu akciju, sram vas bilo jos jednom...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj kakvi spinovi, kao mrznja prema klubu i takve gluposti 

- Beduin
- Kontakt:
Jednom cak u biletarnici me policija sklepala, kasno u noc. To je najblize Tusnju sto sam krocio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba bit pozitivan, dobar start sezone. Naredna tri kola 1 bod bi bio premija. Gdje su clanske? Gdje su sezonske? Gdje su botovi sto ne podrzavaju ovu upravu? Sto se ne ide na utakmice?
Da se prodalo 2500 umjesto 250 sezonskih i da se napunio stadion protiv Posusja bili bi sad na 9 bodova.
Ziveli jasmin, zijad, aid, azmir, salih, senad, aleksandar i koliko ih ima jos na tapeti.
**** vas sve uprave, a vi njih
Sloboda ima neizljeciv kancer nazalost.
Da se prodalo 2500 umjesto 250 sezonskih i da se napunio stadion protiv Posusja bili bi sad na 9 bodova.
Ziveli jasmin, zijad, aid, azmir, salih, senad, aleksandar i koliko ih ima jos na tapeti.
**** vas sve uprave, a vi njih
Sloboda ima neizljeciv kancer nazalost.
Yeba im Husara stabilizaciju, pored poreske nabit ce dug i porezniku Husari....zna profa poso, ovo neispravi niko....
🔴⚫️
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Manijacima sljedece kolo treba ustupit komplet Sjever, a mi cemo se skrpit nekako da napunimo Zapad.
SLOBODA ILI NIŠTA
Ma svi na A tribinu, tamam nam mjera
Činjenice govore slijedeće: loša igra, igrači nemaju snage za 50 minuta, trener smijenjen 7 dana pred početak prvenstva, doveden isti takav možda malo bolji, ukupno osvojenih 0 bodova
Isto tako navodno se smanjuju dugovi, uredno se dobija licenca, navodno se uredno isplaćuju pristigle obaveze, saradnja sa "menadžerima" koji guraju svoje igrače....
Isto tako navodno se smanjuju dugovi, uredno se dobija licenca, navodno se uredno isplaćuju pristigle obaveze, saradnja sa "menadžerima" koji guraju svoje igrače....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Maksi treba bar pola godine da sve poslozi, vi nazalost nemate to vrijeme. Ja bih sad potpisao da se zamjenimo, evo vam Zizovic a vi nama Maksu. Dugo nisam gledao losiju ekipu u BL, sretno u nastavku prvenstva.
-
- Kontakt:
Ova ekipa je smijurija i kao takva najveći kiks uprave. Iskreno, od početka se ne slažem sa selekcijom, ali hajde. Opet vjerujem da neće biti baš ni kanta za nabijanje kako se čini zbog teškog rasporeda. Mislim da će malo rasti s vremenom kojeg što neko reče nema. Može se ovo nadograditi, ima neke podloge, međutim za to treba sada u ovom trenutku oko 200 hiljada maraka minimalno za neka ozbiljna pojačanja, a pod tim smatram baš top igrače koji opet nisu našli angažman do početka sezone što znači da i njima treba vremena sve i da se dovedu sad. Dakle selekcija loša, previše povjerenja je uloženo u nju da ona to može izvući a od starta sam znao da ne može i skretao pažnju na to al' nejse, sad je opet kasno. Meeđutim, bolje ikad neko nikad. Nadam se da će biti pojedinci sposobni da nađu nekoga da im posudi 200-250 hiljada pa neka vrate kad bude tranša, jer ako budemo čekali zimski rok, tad već možemo skautirati pojačanja za federalnu.
Ako ispadneš, nije kraj svijeta, ali si opet zaglavio u blatu federalne, moraš sve kapacitete i vrijeme uložiti da se vratiš ekspresno, jer sredina drugačije ne bi prihvatila kao ni prošle sezone, gubiš sponzore, gubiš sve mladih igrača što valja, a sad imaš 2-3 potencijalno top igrača, gubiš publiku koja svakako ima sve manje strpljenja, i razumijem da je ljudima, običnim navijačima pun q borbe za opstanak i stabilizacija. Sve u svemu, ne bi bilo loše da mi ispadnemo, uzmemo dole 3 4 godine da se očistimo, ali samo uz finansijske izvještaje navijačima svaki mjesec, revizijom dugovanja, pravnim procesima, timom advokata, članskim modelom, podrškom grada, ali pošto od toga nema ništa, džaba ti sve ako ćeš ispasti i odmah ganjati ekspresan povratak. Ništa nisi napravio, a izgubio si vrijeme. Još jednu godinu u nizu.
Što se tiče ekipe, Hrvanović aBd igra protiv Želje, pa se nadam da će to prema naprijed biti malo kreativnije, jer mi je utisak u prva 3 kola da trećina naših ofanzivnih igrača ne smije, druga trećina ne zna, i treća ne može napasti. Kreirati nešto, bilo šta.
Ako ispadneš, nije kraj svijeta, ali si opet zaglavio u blatu federalne, moraš sve kapacitete i vrijeme uložiti da se vratiš ekspresno, jer sredina drugačije ne bi prihvatila kao ni prošle sezone, gubiš sponzore, gubiš sve mladih igrača što valja, a sad imaš 2-3 potencijalno top igrača, gubiš publiku koja svakako ima sve manje strpljenja, i razumijem da je ljudima, običnim navijačima pun q borbe za opstanak i stabilizacija. Sve u svemu, ne bi bilo loše da mi ispadnemo, uzmemo dole 3 4 godine da se očistimo, ali samo uz finansijske izvještaje navijačima svaki mjesec, revizijom dugovanja, pravnim procesima, timom advokata, članskim modelom, podrškom grada, ali pošto od toga nema ništa, džaba ti sve ako ćeš ispasti i odmah ganjati ekspresan povratak. Ništa nisi napravio, a izgubio si vrijeme. Još jednu godinu u nizu.
Što se tiče ekipe, Hrvanović aBd igra protiv Želje, pa se nadam da će to prema naprijed biti malo kreativnije, jer mi je utisak u prva 3 kola da trećina naših ofanzivnih igrača ne smije, druga trećina ne zna, i treća ne može napasti. Kreirati nešto, bilo šta.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Kakvo crno ciscenje u federalnoj, jedino cega se trebamo ocistiti je od vas parazita.
Godinu dana imas da pripremis ekipu za PL i mi dobijemo ovo da hodati ne znaju. Nije to do dugova prijatelju vec do javasluka i nesposobnosti. Mrs iz kluba!
Godinu dana imas da pripremis ekipu za PL i mi dobijemo ovo da hodati ne znaju. Nije to do dugova prijatelju vec do javasluka i nesposobnosti. Mrs iz kluba!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma kakvo ispadanje, ispadanje nije nikad opcija. Yebes taj mentalitet.
sve se ista priča vrti godinama. fudbal će uspjeti samo onda kada onaj kome se da klub bude namirisao šansu da vrati uložene pare.
s toga klub treba očistiti od gradskih ulaganja jer svi mirišu gradske pare i kroz pozajmice to naplaćuju i svakakvi kokuzi se zato vrte oko kluba.
kakav god da je klub naša Sloboda, ipak ima neko ime i tradiciju koju neko ko je ozbiljan može izdići ulaganjima i zaraditi na vlasitit rizik i uz dosta truda i strpljenja.
kao što ranije negdje momak reče ako se posveti kao biznisu (doo) onda može se uz predan rad nešto napraviti ali za tako nešto treba vremena (to smo imali nakratko sa Azmirom pa ga ova kompanija otjera i ne dopusti mu da ostvari kontinuitet i izlascima u evropu i sponzorima povrati uloženo).
ako treba takav neko da je ugasi, nek je ugasi (makar je pokušao da napravi nešto) jer ionako smo skoro ugašeni, samo zarad politike to nije kroz papire završeno.
zar je moguće da većina vas to ne konta, Sloboda je mrtav klub i talac političkih kombinacija.
s toga klub treba očistiti od gradskih ulaganja jer svi mirišu gradske pare i kroz pozajmice to naplaćuju i svakakvi kokuzi se zato vrte oko kluba.
kakav god da je klub naša Sloboda, ipak ima neko ime i tradiciju koju neko ko je ozbiljan može izdići ulaganjima i zaraditi na vlasitit rizik i uz dosta truda i strpljenja.
kao što ranije negdje momak reče ako se posveti kao biznisu (doo) onda može se uz predan rad nešto napraviti ali za tako nešto treba vremena (to smo imali nakratko sa Azmirom pa ga ova kompanija otjera i ne dopusti mu da ostvari kontinuitet i izlascima u evropu i sponzorima povrati uloženo).
ako treba takav neko da je ugasi, nek je ugasi (makar je pokušao da napravi nešto) jer ionako smo skoro ugašeni, samo zarad politike to nije kroz papire završeno.
zar je moguće da većina vas to ne konta, Sloboda je mrtav klub i talac političkih kombinacija.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Pa sto se onda ulazilo ako ce se ispasti i da se u Federalnoj zadrzimo 3-4 godine zbog dugova? Zar to nije moglo odmah kad smo ispali pretprosle sezone?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Moj drug vidjeces sada poslije izbora sve ce ti biti jasno...
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.