FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 21:40

Joj da hocemo uzet zabare pa da tekma ovde bude jos bitnija, da urade stadion, a kako bi nam to valjalo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 jun 2019, 21:44

belosevic28 je napisao/la:Jedan pitar koji redovno cita sve portale i forume danas mi rece "Buraz kakvi smo treba nam oduzeti duplu kad ne znamo u istoj uzivati".

Ima mu ta smisla jbg.
Ma jasta, balkan mentalitet
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 11 jun 2019, 22:20

Nisam bio ni za ni protiv Husrefa, bolio me tuki, ima neko ko prima platu da o tome vodi brigu. Moje je da uzivam kad ide i da pljujem kad ne ide.

Al nakon ovog “grafita”, nadam se da ce ga nabiti nogom i da se zavrsi vise ta afera s njim i papcima koji idu uz njega.

Husref za nekoga Sarajevo? Ni Husref ni nijedna druga “ziva legenda” nije Sarajevo, svi su oni karine koje su od Sarajeva imale koristi i to dobre.
Sarajevo su ljudi koji ga spasise od gasenja, a sad bi papci malo da omaste brk, treba 200 milja na ruke u slucaju otkaza jel, ma mrs. Eno Vaso s druge strane miljacke, tamo to prolazi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 11 jun 2019, 22:21

koga dovest mjesto Husa ? nadam se da ako ga planiraju "sutnut" da odma sutradan imaju rijesenje, vremena nemamo da trazimo strucnjake
Zadnja izmjena: bistrik87, dana/u 11 jun 2019, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 11 jun 2019, 22:23

pasica je napisao/la:Nisam bio ni za ni protiv Husrefa, bolio me tuki, ima neko ko prima platu da o tome vodi brigu. Moje je da uzivam kad ide i da pljujem kad ne ide.

Al nakon ovog “grafita”, nadam se da ce ga nabiti nogom i da se zavrsi vise ta afera s njim i papcima koji idu uz njega.

Husref za nekoga Sarajevo? Ni Husref ni nijedna druga “ziva legenda” nije Sarajevo, svi su oni karine koje su od Sarajeva imale koristi i to dobre.
Sarajevo su ljudi koji ga spasise od gasenja, a sad bi papci malo da omaste brk, treba 200 milja na ruke u slucaju otkaza jel, ma mrs. Eno Vaso s druge strane miljacke, tamo to prolazi.
pasice slabo si ti skontao grafit i poruku istog

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 11 jun 2019, 22:27

sarajevo46 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Nisam bio ni za ni protiv Husrefa, bolio me tuki, ima neko ko prima platu da o tome vodi brigu. Moje je da uzivam kad ide i da pljujem kad ne ide.

Odlicno sam ja skontao, samim tim sto neko misli da ima pravo da salje nekakve poruke ljudima u klubu i vrsi pritisak je dovoljno da se Husref nabije nogom papcima za primjer.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 11 jun 2019, 22:29

Ma ja, dobro si skontao. Tebe će poslušati i Husrefa će nabiti. Neću dalje gušiti temu, živio.
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 11 jun 2019, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 11 jun 2019, 22:29

pasica je napisao/la:

Odlicno sam ja skontao, samim tim sto neko misli da ima pravo da salje nekakve poruke ljudima u klubu i vrsi pritisak je dovoljno da se Husref nabije nogom papcima za primjer.
znaci ako si za Husrefa onda si papak

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 22:29

pasica je napisao/la:

HAHAHAHAHAHAHAH

Polako pasice, smiri se, oguli jabuku...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 11 jun 2019, 22:37

bistrik87 je napisao/la: znaci ako si za Husrefa onda si papak
Znaci ako saras zidove nekakvim porukama, onda si papak.
Za Husrefa mi je svejedno.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 jun 2019, 22:41

Kad skontam da repka ima tri nasa igraca, a mi rahat igramo bez njih...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 11 jun 2019, 22:44

AngelDiMaria je napisao/la:Kad skontam da repka ima tri nasa igraca, a mi rahat igramo bez njih...
Zato repka nije rahat :mrgreen:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 jun 2019, 22:59

pasica je napisao/la:
bistrik87 je napisao/la: znaci ako si za Husrefa onda si papak
Znaci ako saras zidove nekakvim porukama, onda si papak.
Za Husrefa mi je svejedno.
:bow:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 23:22

zagor1987 je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Sta treba bosnji vise,pa vidjeli ste na djelu sve legende,gledali su kako klub umire i nisu zajedno al zajedno 1000km dali,vec je Dinakio i slicna buranija odvajala od usta i kupila pp neki ulog,i dodje malezijac i pokaze im i spasi nasu svetinju. Za mene su tad sve te legende pale u zaborav,nikad ni jednog nisam spomenuo. Bazdarevic je vise zelju pogurao nego sve nase legende zajedno,toliko o ljibavi istih,tu su kad treba pricat protiv uprave i nista vise
Ovo sto si napisao je 100% istina druze puna im usta FK Sarajeva a kad je trebalo kanit paru za svetinju posakrivali se u misije rupe:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Jedan od primjera je da je Hadzibegic vodio tim u tom vaktu u Francuskoj,a Bazdarevic isto. Lik dodje i Zelji olati pripreme par puta,povezuje ih sa ljudima tamo,donira lopte,a mi na izdisaju ovaj nas nista,vazno je da je reko da ga u bordo dres ukopaju to je bitno
Ma ja, ma ja.

Sarajevo im sve dalo ?

A sta su oni dali Sarajevu ? dobar dio zivota.. dobre rezultate.. atmosfere za pamcenje.. po 40-50 hiljada ljudi ih pratilo.. malo jbga.
Ljudi su posteno odradili svoje ugovore, na nekim je Sarajevo i zaradilo fino, zbog cega mislis da su nam nesto duzni ?

Kako znas koliko je ko od njih dao, nije ovo sa Tanom nasa prva kriza, bilo ih je..

Ko je gledao klub kako umire ?
Sto ne spomenu da vecina tih ljudi u nekom momentu nisu mogli pric klubu a ne da se pitaju nesto.
Sto takodje ne upita koga su sakrili i zasto niko nikad nije odgovarao za tu dubiozu oko gasenja ? Jel bilo razloga za gasenje il je bila dobra fora da prihvatimo lakse prodaju ?

To prepadanje sa gasenjem kluba je u rangu da ce bosnjaka nestat.

Oni su braca donijeli u klub para koliko Dino nece za 430 zivota. Koga poredis uopste znas li ? Tog malog smrada sa nasim velikanima ? Ono nesto odvajalo ? Sm*ad obicni uhljebljeni, jeftinije mu se bilo uvalit u FK Sarajevo nego u BH telecom, manje ga para doslo, plus se izreklamiro a nas fino izblamiro.

Cuj nemamo legendi :oops: :oops:

Nikad mi napretka necemo imat sa ovim stavom. Pljujemo sami po sebi a ocekujemo nesto dobro.. Pravi crnjak.

Jbte i sad kad pogledam Papetove klipove najezim se, dal je moguce da je ono nase bilo, Messi 80-ih...
Kakvu su ljudi igru imali, nevjerovatno...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 23:31

Gledaj ga lafcino i reci da nije legenda... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 23:33

Simidobar, sto izmisljas. Javno u novinama objavljeno, dnevni list, a onda na svim portalima i vijestima da su JAVNO PUSTENI ULOZI fk Sarajevo!
Cini se da je samo jedna legenda uplatila jedan ulog, nisam siguran. Par bogatijih navijaca, i GOSPODIN FEĐA KUSTURICA KAO POLOG 400 000 DA BI TAN USAO.
E tako, poserem se na legende kojima je pun bankovni racun a nisu bili u stanju 1500 maraka uplatiti. Sreca pa ima imenom i prezimenom da se vidi ko je kupio a ko nije.

Te suplje da se klubu nije moglo prici na nekom drugom spratu, ovdje ne prolazi. Najveci navijac fks je feđa i Tan. Pa dosta stepenica do sljedeceg. Da odluci da igraju djeca do 16 sageti mu se.

Ko je krio pravo stanje? Jesi ti dobar? Covjece igrac svaki koji je otisao iz kluba dugovali mu Boga i Oca, ljudi po bosni pricali da su otisli da igraju za sarajevo mislili zaraditi a vrate se s manje nego sto su otisli. Majstore, dva igraca su prespavala, nasa, napolju jer ih je gazda stana koji 7 mjeseci nije placen. E tu je bio nas klub ciji igraci danaas ljetuju na maldivima a akademci putuju po cijeloj evropi ibspavaju u vrhunakim hotelima.
Mi na pripreme u hotel sa 5* a iz nase lige u hotele sa 3*

Od cega? Od legendi?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jun 2019, 23:40

Ništa pašica i zagor nisu pogrešno rekli za legende, nažalost! Svaka im čast za igrački dio, a ovo poslije im ide na obraz. Zato je šuplja priča ovo da žive za Sarajevo, vole više od života i slična patetika. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 23:45

Pantelija je napisao/la:Simidobar, sto izmisljas. Javno u novinama objavljeno, dnevni list, a onda na svim portalima i vijestima da su JAVNO PUSTENI ULOZI fk Sarajevo!
Cini se da je samo jedna legenda uplatila jedan ulog, nisam siguran. Par bogatijih navijaca, i GOSPODIN FEĐA KUSTURICA KAO POLOG 400 000 DA BI TAN USAO.
E tako, poserem se na legende kojima je pun bankovni racun a nisu bili u stanju 1500 maraka uplatiti. Sreca pa ima imenom i prezimenom da se vidi ko je kupio a ko nije.

Te suplje da se klubu nije moglo prici na nekom drugom spratu, ovdje ne prolazi. Najveci navijac fks je feđa i Tan. Pa dosta stepenica do sljedeceg. Da odluci da igraju djeca do 16 sageti mu se.

Ko je krio pravo stanje? Jesi ti dobar? Covjece igrac svaki koji je otisao iz kluba dugovali mu Boga i Oca, ljudi po bosni pricali da su otisli da igraju za sarajevo mislili zaraditi a vrate se s manje nego sto su otisli. Majstore, dva igraca su prespavala, nasa, napolju jer ih je gazda stana koji 7 mjeseci nije placen. E tu je bio nas klub ciji igraci danaas ljetuju na maldivima a akademci putuju po cijeloj evropi ibspavaju u vrhunakim hotelima.
Mi na pripreme u hotel sa 5* a iz nase lige u hotele sa 3*

Od cega? Od legendi?
Uredu je ti si upravu ja izmisljam.

Odlicno je da imamo i legendarne navijace, to nas cini vecim klubom, hvala mu I u moje ime. Bez imalo sale, svaka cast bratu sto nas je pogurao.

Nemoj zaboravit i da se rat pripremao 20 godina.

Cinjenica je da niko nije odgovarao za tu situaciju, a proslo je fino vremena.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 11 jun 2019, 23:51

Meni na ovim klipovima ovaj Gavric djeluje pravo dobar.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 jun 2019, 23:57

joker90 je napisao/la:Ništa pašica i zagor nisu pogrešno rekli za legende, nažalost! Svaka im čast za igrački dio, a ovo poslije im ide na obraz. Zato je šuplja priča ovo da žive za Sarajevo, vole više od života i slična patetika. ;)
Mujakic , Cimirot i onaj stoper sto ne ode u inostransvo radi ljubavi prema FKS(ne mogu se sjetit imena,zao mi ga,sto se vjerio na Kosevu) su puno vece legende od "legendi" . Fudbaleri su kao tokari , konobari profesionalci . Sad da me zovnu u Energoinvest da pomognem dzaba otisao bih par radnih dana. Navijaci bez interesa su legende . Naravno nisu legende ni Sabrina,Jahic ... TAN je meni TITO . :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Semrush [Bot] i 19 gostiju.