jes ali igraju samo 4 kola

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jes ali igraju samo 4 kola
Ali zato su oni odlucili odnosno vecina. Niko im nije nametnuo niti je odlucio nesto mimo njihove volje. Da je vecina glasala za 11 kola igrali bi.
I ja sam istog misljenja...zato pitam zna li se sta ljudi u upravi razmisljaju i da li rade na necemu slicnom.
Sad ide mozda i najveca kriza za fudbal sto se tice para,mi ako ne nadjemo investitora gotovi smo,znamo to svi ,ja se nadam da je Kana upravu i da zna sta prica .Dejan1921 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:27I ja sam istog misljenja...zato pitam zna li se sta ljudi u upravi razmisljaju i da li rade na necemu slicnom.
A ovo sto @KANA govori, slucajno sam se nasao nedavno prije nego ce ovo sa koronom da se desi sto do ljudi koji su pominjali Zelju u takvoj opciji. Pa sam pitao Kanu u pm posto vidim da je on upoznat dosta da vidim zna li o cemu se radi. Ali opet ja koliko nesto vidim moramo mi u klubu da napravimo nesto da bi bilo kakva prica mogla da se pokrene.
Sli najvise klubovima kao sto smo mi,koji prezivljavamo jbg i nemamo strani kapital.Pa citam da se Levski gasi ,24 titule imaju,trenutno 3 na tabeli ali ...
To 108 klub za kojeg su napisali da se gasi, ali nijedan se ne ugasi do sad. Mislim ovi profesionalni iz prvih liga svoje drzave. Nekad se prospe prica malo losija da bi neko uletio i pomogao brze tj. da dobijes paznju javnosti.
Slazem se brate,mi cemo i ovo prezivjeti ali znas i sam da nam je i do sad bilo prezivljavanje,jbg mi zivimo od karti i navijaca,sad Boga pitaj koliko vremena nece biti istih na tribinama,i ovi sto guraju i pomazu imaju firme koje ce ispastati zbog virusa tako da valja to sve uklopiti,nadati se najboljemLjoZee je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:21To 108 klub za kojeg su napisali da se gasi, ali nijedan se ne ugasi do sad. Mislim ovi profesionalni iz prvih liga svoje drzave. Nekad se prospe prica malo losija da bi neko uletio i pomogao brze tj. da dobijes paznju javnosti.
Ne to ,bio sam ironican jer nemaju aman zaman raje na tribinama
Aha ,halali onda
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, Paromlinac i 12 gostiju.