FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Decko, ti treba mene da podrzavas, a ne sabotiras. Kaj se desava sa tobom? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sta mozes uzeti, ne mozes nista. Imas 5-6 igraca i hoces s njima na dva fronta i to haman svaki drugi dan utakmica, to se zove glavom kroz zid, ne ide. Troskovi nisu mali, 60 hiljada od saveza npr. Želji ne znaci nista i da se ne lažemo sve se zapravo svodi na to da se Sarajevu ne dodijeli titula, nastavak takmicenja je manje bitan. I mi se ljutimo sto Vico i ekipa ne razmisljaju kao mi kao da oni nemaju svoje intereseLjoZee je napisao/la: ↑07 maj 2020, 23:03Po cemu ne odgovara?
Vise ne odgovara ovo jer nikakvih prihoda znacajnih nemamo do prve utakmice naredne sezone. Nit mozes koga prodati odnosno mali procenat vjerovatnoce je za to nit ces kakvog spoznora moci privuci kad ih nemas gdje reklamirati ili kako se to kaze. Nastavkom trosis odredjenu sumu novca, ali mozes nesto i uzeti na osnovu spoznora i slicno.
Ne odgovara mozda samo Zvijezdi u PL jer su otpisani vec odavno.
Sve se zapravo svodi na to da smo mi u borbi za dva trofeja, a da nemas priliku ni za jedan se boriti. Nismo na pocetku Kupa vec u polufinalu, a to su dvije utakmice jos do kraja. Takodjer, u ligi je razlika tri boda jer smo bolji sto se tice medjusobni duela, ali i to se uzima za pravo prekinuti. I tebi je to sve normala, ono top neka dodijeljuju, neka rade sta hoce?
Sljedece sezone ce isto biti troskova, a pola klubova u ligi nema para za pojacanja nit ce i ovo sto ostane igraca biti adekvatno pripremljeno za takmicarske utakmice pogotovo jos ako Evropa se bude igrala i ugurala odmah na startu u augustu jer 90% ovih sto mi u Evropi igramo sa njima ce igrati u junu i julu i odmah su u prednosti.
Sljedece sezone ce isto biti troskova, a pola klubova u ligi nema para za pojacanja nit ce i ovo sto ostane igraca biti adekvatno pripremljeno za takmicarske utakmice pogotovo jos ako Evropa se bude igrala i ugurala odmah na startu u augustu jer 90% ovih sto mi u Evropi igramo sa njima ce igrati u junu i julu i odmah su u prednosti.
-
- Kontakt:
Nije normala ko je to rekao, ali bolje je uzeti ono sto imas trenutno i gledati sta dalje nego ici grlom u jagode i izlagati se troskovima, Želji je sljedeca sezona neuporedivo vaznija od ove i klub ne smije u nju uci samo tek onako da je odradi. Losi smo sa lovom i to nije nikakva tajna, sada je pamet vaznija nego i liga i kup
Ja ti kazem da neigranje nista neces ustedjeti nit ces sacuvati nesto para na ovaj nacin nit ce ovo biti neki financ. spas za bilo koji klub, ali okej tvoje misljenje. Postujem, naravno, ne moraju svi isto misliti.
Ovaj misli ako se ne igra da igrace ne moras placati 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Istina je na srediniperodeformero je napisao/la: ↑08 maj 2020, 00:19Ne nego ti misliš ako se bude igralo da ćeš ih plaćati
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo ne znam sta je bolje za nas da se ne igra prvenstvo?perodeformero je napisao/la: ↑07 maj 2020, 23:38Nije normala ko je to rekao, ali bolje je uzeti ono sto imas trenutno i gledati sta dalje nego ici grlom u jagode i izlagati se troskovima, Želji je sljedeca sezona neuporedivo vaznija od ove i klub ne smije u nju uci samo tek onako da je odradi. Losi smo sa lovom i to nije nikakva tajna, sada je pamet vaznija nego i liga i kup
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Prije dva mjeseca tacno.

Yebo li te svak, korono, mrs!
Ljoze
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nezgodan sam,hocu da nekog nalupam 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imas kandidata u jednoj finoj zgradici za to 
Ali, znas li ko je tu, a nece da se javi braci svojoj?
R....o

Ali, znas li ko je tu, a nece da se javi braci svojoj?
R....o

Nedostaje brat bas

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela, kaze Adna danas u onom intervju nju i Sinisu spojio Zeljo. De da sarnes i ti kakav ugovor da i tebi curu nadjemo. Da se smiris. 

hahahha i ova jedna mi je previse Ljoze
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nesto si mi napet previse, ja konto odavno puklo to. Znaci sikira te. 
@GOAT dje si ti? Otkad se otvori Fan shop ni traga ni glasa od tebe.

@GOAT dje si ti? Otkad se otvori Fan shop ni traga ni glasa od tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.