HeraklitMracni je napisao/la:Ovaj momak dolazi na probu
Jel mu i dedo dvoglave volio

Zamisli Asmir Kadric
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HeraklitMracni je napisao/la:Ovaj momak dolazi na probu

Dobar je fazon ono za posudjivanje igraca da ne mogu igrati protiv nas kad im posudimo, desavalo se da nam J*** "nasi", vise neStroj1946 je napisao/la:Jbte mi sa ovim Čelikom fol dobri. Pa prijateljske odnose imamo više s njima nego sa Veležom
Cruz se kao nesto i pokazaoextazy je napisao/la:Cruz ti je dosao iz 6 Brazilske, a Mario iz 3 Kiparske
Oni nama Adija,mi njima Ibru.Ko je bolje prosao vidjet cemoDenchi je napisao/la:Ibro Hodzic trener golmana u Celiku
Pa to ništa ne govori jer ništa nisu još uradili za Sarajevo vrijedno pomena. Olimpiakos je druga kiparska s tim da su trostruki prvaci Kipra ali su imali nekih problema pa su malo vamo malo tamoextazy je napisao/la:Cruz ti je dosao iz 6 Brazilske, a Mario iz 3 Kiparske
Polako brate, nadi nisu još ni sjeli ba, u 17:00 tek počinje.extazy je napisao/la:Ma samo nek dolaze na probe ubost ce se koji da valja, do kad nasi zasjedaju znali se ista, vijesti samo vrte ovu komediju u masinskom faksu, mi u drugi plan pali
Mislio sam da smo mi oko 12/1, fala na infoonako je napisao/la:Polako brate, nadi nisu još ni sjeli ba, u 17:00 tek počinje.extazy je napisao/la:Ma samo nek dolaze na probe ubost ce se koji da valja, do kad nasi zasjedaju znali se ista, vijesti samo vrte ovu komediju u masinskom faksu, mi u drugi plan pali
Isti kurvc, sam drugo pakovanje hahamiky_hz je napisao/la:Oni nama Adija,mi njima Ibru.Ko je bolje prosao vidjet cemoDenchi je napisao/la:Ibro Hodzic trener golmana u Celiku
Pa bravo po pisanju raje kao da nam jesic dovodi igrace a ne hadzija. I prica da ima i u bosni takvih. Mozda i ima talenata ali nas handri mentalitet nas bosanski, primjera kolikp hoces, osim ovih sto su proslo akademiju.AlfredNobel je napisao/la:Jel moguće da se opet kmeči, pa će biti kao u slučaju Tatara? Sjašite malo, sačekajte neka istrči koji put na teren, nije ga doveo Agim Nikolić već Hadžija preko nekih preporuka sigurno. Uostalom, proba je, tako da je to još bolja stvar.
Kakve veze da li je amaterska liga ili nije? Možda se kod nas pokaže sjajno. Još niste prežvakali priču da CV nije bitan kod nas. Dođe Tatar koji je bio nikakav u Belupu i pokida, najbolje pojačanje ispadne, odlična statistika. I šta onda, 90% raje popisalo samo sebe.
I ove priče kako su te lige amaterske, a eto naša je hvala bogu neki nivo profesionalnosti, pola ekipa krkanske čiji igrači ne znaju osnovne elemente fudbalske igre. Ne znanu lopte iznijeti s svoje polovine. Ne dolazi u Englesku, već u BiH, koji ima slabije klubove nego su to one u petoj ligi Engleske. Svi lafo vjeruju Emiru, a svi palamude za svakog koji je došao do sada. Strpite se.
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 20 gostiju.