Nista od prvog mjesta razbojniciProbisvjet je napisao/la:Sto EL?MortemHz je napisao/la:Nece vam to valjati kada vam buduci protivnik u EL sazna da ste zeljeli samo opstanak

Nista od prvog mjesta razbojniciProbisvjet je napisao/la:Sto EL?MortemHz je napisao/la:Nece vam to valjati kada vam buduci protivnik u EL sazna da ste zeljeli samo opstanak
To malo handris Husrefa? Aaaaaaa?MortemHz je napisao/la:Nista od prvog mjesta razbojniciProbisvjet je napisao/la:Sto EL?MortemHz je napisao/la:Nece vam to valjati kada vam buduci protivnik u EL sazna da ste zeljeli samo opstanak
Vitez ima sve prednosti nad Olimpicom. Zasto bi onda u prednosti bio Olimpic?jovanmaksimovic je napisao/la:ako olimpik ispadne, to znaci i gasenje kluba... jer nece gracic da igra drugu ligu s parama s kojim raspolaze... prije ce vitez ispasti nego olimpik...
Zapamti sta si napisao,pa da se čujemo na kraju sezone sto se ovog tičejovanmaksimovic je napisao/la:ako olimpik ispadne, to znaci i gasenje kluba... jer nece gracic da igra drugu ligu s parama s kojim raspolaze... prije ce vitez ispasti nego olimpik...
finansijski su jaci, medjutim to treba i dokazazi na terenu... kao sto rekoh... tesko da ce olimpik ispasti... gracic bi se ubio zbog para koje je ulozio u klub...Probisvjet je napisao/la:Vitez ima sve prednosti nad Olimpicom. Zasto bi onda u prednosti bio Olimpic?jovanmaksimovic je napisao/la:ako olimpik ispadne, to znaci i gasenje kluba... jer nece gracic da igra drugu ligu s parama s kojim raspolaze... prije ce vitez ispasti nego olimpik...
Meni svejedno ali mislim da bi ti bolje bilo da ideš djeliti karte za Galatu nego što se glupiraš sa ovom anketomMCMXLVI je napisao/la:@firefirefirely, pogresno sam shvatio halali.
![]()
![]()
Zasto objasni mi? Jel ti mozda smeta sto se i tvoj klub nalazi na glasanju?narodniheroj je napisao/la:
Meni svejedno ali mislim da bi ti bolje bilo da ideš djeliti karte za Galatu nego što se glupiraš sa ovom anketom
Nisam glasao za vas. Ne volim da budete prvi cak ni u ovoj anketi.Ajzea je napisao/la:Ja glasam za Zelju
Probisvjet je napisao/la:Nisam glasao za vas. Ne volim da budete prvi cak ni u ovoj anketi.Ajzea je napisao/la:Ja glasam za Zelju
.Probisvjet je napisao/la:Nisam glasao za vas. Ne volim da budete prvi cak ni u ovoj anketi.Ajzea je napisao/la:Ja glasam za Zelju
.Ajzea je napisao/la:.Probisvjet je napisao/la:Nisam glasao za vas. Ne volim da budete prvi cak ni u ovoj anketi.Ajzea je napisao/la:Ja glasam za Zelju
MuhamedTM je napisao/la:Ispada :
Željo
Željezničar
FkŽ
Plavi
Golemi
Ebaci divova
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 31 gost.