FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

pinoglavi
Kontakt:

Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Post Postao/la pinoglavi » 22 jan 2016, 16:25

Kakve ciljeve i luzerski mentalitet shvatite da su ovo DJECA i da nema potrebe da na njih pritisak stavljamo. Mislim da nijedna država na svijetu ne stavlja pritisak na DJECU. Već se počelo spominjati finale protiv Amerike i eventualno iznanedjenje u finalu, šta vam je ljudi. Budite sigurni da će momci dati sve od sebe, da će ići na pobjedu u svakoj utakmici, i stvarno nema potrebe da se pravi medijska buka(koju ćemo praviti, kao što smo je pravili kada su mediji, tamo negdje oko 1/4 finala shvatili da postoji ovo takmičenje) i nema potrebe da se priča o medaljama.
Ježim se od toga, kao što sam se ježio kada je jedan forumaš svaki dan pisao da smo europska Amerika, tokom cijelog EPa.

Idemo momci dati sve od sebe, za mene ste već heroji što ste tamo i svaki poen kojeg postignete samo mi rastete u očima. :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 22 jan 2016, 16:38

Campara je sam izjavio da idemo na zlato :mrgreen:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Nedo
Kontakt:

Post Postao/la Nedo » 22 jan 2016, 18:33

Bihac96 je napisao/la:Campara je sam izjavio da idemo na zlato :mrgreen:
pa nece izjaviti da idemo na 5 mjesto :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2016, 18:44

pinoglavi je napisao/la:Kakve ciljeve i luzerski mentalitet shvatite da su ovo DJECA i da nema potrebe da na njih pritisak stavljamo. Mislim da nijedna država na svijetu ne stavlja pritisak na DJECU. Već se počelo spominjati finale protiv Amerike i eventualno iznanedjenje u finalu, šta vam je ljudi. Budite sigurni da će momci dati sve od sebe, da će ići na pobjedu u svakoj utakmici, i stvarno nema potrebe da se pravi medijska buka(koju ćemo praviti, kao što smo je pravili kada su mediji, tamo negdje oko 1/4 finala shvatili da postoji ovo takmičenje) i nema potrebe da se priča o medaljama.
Ježim se od toga, kao što sam se ježio kada je jedan forumaš svaki dan pisao da smo europska Amerika, tokom cijelog EPa.

Idemo momci dati sve od sebe, za mene ste već heroji što ste tamo i svaki poen kojeg postignete samo mi rastete u očima. :bih:
Nije isto imati cilj i stvorit medijski linč ukoliko se to ne ostvari. Svakako da niko neće zamjerit, dobro možda neko i hoće, ako ne ostvarimo to što realno možemo. Cilj je medalja i to ne treba kriti. Već se moraju naviknuti da idu na najveće postolje. Ne trebamo se uvijek zadovoljavat samo plasmanom pa i ondje gdje imamo realno daleko veći kvalitet. Mi smo ipak prvaci Evrope. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 22 jan 2016, 23:51

kako je samo naivan onaj balavac sto je na sportnetu ovo ispisao(ovaj uvodni) i stalno nesto mrsimudi tamo...jadan se zada u pisanje, obuhvati sve moguce talente iz bih, sav zeljan neke pohvale, nekog respketa od susjeda...kao evo nas, i mi smo neki faktor u kosarci

i onda mu se na sve to posere random ujkan, rijecima

"tako je i Musu uzdizao"

kao Musa je prosjek :lol: :lol: ....dzaba Musa im je kost u grlu, najradije bi da se polomi...vecina njih.jedno vrijeme su lagali da je stariji nego sto jest, samo traze nacin da ga obezvrijede....fasistoidna sredina gdje citav satdion uzvikuje Za dom

ovi nasi mutavci nikad nece shvatit kakvi su to hinjavci. idu tamo i prostiru se, smaraju, kukaju, iznose prljav ves, blate talente...samo da budu prihvaceni

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jan 2016, 00:00

baglama je napisao/la:kako je samo naivan onaj balavac sto je na sportnetu ovo ispisao(ovaj uvodni) i stalno nesto mrsimudi tamo...jadan se zada u pisanje, obuhvati sve moguce talente iz bih, sav zeljan neke pohvale, nekog respketa od susjeda...kao evo nas, i mi smo neki faktor u kosarci

i onda mu se na sve to posere random ujkan, rijecima

"tako je i Musu uzdizao"

kao Musa je prosjek :lol: :lol: ....dzaba Musa im je kost u grlu, najradije bi da se polomi...vecina njih.jedno vrijeme su lagali da je stariji nego sto jest, samo traze nacin da ga obezvrijede....fasistoidna sredina gdje citav satdion uzvikuje Za dom

ovi nasi mutavci nikad nece shvatit kakvi su to hinjavci. idu tamo i prostiru se, smaraju, kukaju, iznose prljav ves, blate talente...samo da budu prihvaceni
Kakav je to tip haha odnosno forum/stranica? Moze i na pp :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 23 jan 2016, 00:34

Ima jedan dopisnik za Eurohopes iz Zagreba koji sastavlja te liste prospekata po godistima pa uvijek ''ugura'' neke Hrvate preko reda. Tako je nekog Jankovica iz Cibone stavio na prvo mjesto 2000.god., pa su pojedinci poslije rekli ''pa sta i Musu je gurao''.
Bolje na EP doci kao anonimus totalni pa iz sjene razvaliti sviju, nego da te hajpuju pa se osramotis.

@LBJ zna dosta o stanju u omladinskim kategorijama jer to dosta prati, tesko da ko na forumu moze napisati bolji uvod za neko under natjecanje od njega.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 jan 2016, 20:02

Nedo je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Campara je sam izjavio da idemo na zlato :mrgreen:
pa nece izjaviti da idemo na 5 mjesto :D
Ali je mogao izjaviti da cemo ici utakmicu po utakmicu i pokusati dogurati sto dalje, jel tako :?:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 feb 2016, 12:15

Kada je izvlačenje?
"We need to suffer. And we need to fight."

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 feb 2016, 12:41

Koliko znam krajem februara
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 feb 2016, 17:19

Ima li ista novo za Radoncica? Trebalo bi se uskoro znati za koga ce igrati,jbt. Kao da je Jordan pa toliko ceka.

Jedva cekam ovo prvenstvo, ova djeca su mi nekako posebno draga, jer imaju ono nesto pobjednicko u sebi.

Envoyé de mon GT-S7710 en utilisant Tapatalk

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 18 feb 2016, 21:49

Pa jel imas neku informaciju da je bio u procesu definitivnog odlucivanja? Mene na primjer ne bi iznenadilo da za sad ne odluci ni za koga, nego da saceka kako ce se stvari razvijat i onda kao Mirotic zajebe sve na Balkanu i zaigra za Spaniju... :D

Mada mi ona slika od prosle godine, sa Sikirasem, Musom i Muticem daje neku nadu, ako ista barem mozda mu Lazar govori kako je gotiva u ekipi... :)

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 mar 2016, 09:45

Kad je izvlacenje ovim nasim zlatnim kaderima? Sad sam gledao malo na youtube tekme protiv Spanije i Litvanije , mislim da je ovo prva generacija u sportu nasem bilo kojem kolektivnom da se ne boje nikog , da imaju onaj mentalitet velikih sila . Oni sa A tticem i jos par momaka iz starije generacije plus Buza Nurkic Vrabac Sulejmanovic to ce bit generacija za par godina koja ce imat sirinu i kvalitet. Usput da samo objavim da je moja opstina uplatila ( ne vlada vec raja skupila ) pare za zlatne kadete ( nije moje da objavim sumu i koja je opstina al vjerovatno ce se objavit brzo ) jer nismo hjeli ostavit ih na nemilost bagri politickoj . Ako se jos ko moze organizova da im pomogne za pripreme i ostalo ovim momcima treba obezbjedi vrhunske stvari .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 mar 2016, 10:15

paulus je napisao/la:Kad je izvlacenje ovim nasim zlatnim kaderima? Sad sam gledao malo na youtube tekme protiv Spanije i Litvanije , mislim da je ovo prva generacija u sportu nasem bilo kojem kolektivnom da se ne boje nikog , da imaju onaj mentalitet velikih sila . Oni sa A tticem i jos par momaka iz starije generacije plus Buza Nurkic Vrabac Sulejmanovic to ce bit generacija za par godina koja ce imat sirinu i kvalitet. Usput da samo objavim da je moja opstina uplatila ( ne vlada vec raja skupila ) pare za zlatne kadete ( nije moje da objavim sumu i koja je opstina al vjerovatno ce se objavit brzo ) jer nismo hjeli ostavit ih na nemilost bagri politickoj . Ako se jos ko moze organizova da im pomogne za pripreme i ostalo ovim momcima treba obezbjedi vrhunske stvari .
niko sretniji od mene da si u pravu
ali realnost je sljedeća
Atić ne dominira niti u BiH prvenstvu
Buza ima cc 5 poena u prosjeku u Belgiskoj ligi
Vrabac je tu negdje u nikada lošijem partizanu i sada je izvadio srpski pasoš kako bi mogao igrati u srpskoj ligi da ga nebi škartirali
Sulejmanović igra u 2 Španskoj ligi, da se razumijemo fina je to liga, ali delako od onoga što smo očekivali da će igrati sa 21 godinom

Od svih nabrojanih jedino musa sa skoro 17 godina igra tako da se možemo nadati da postane klasa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Tarik91
Kontakt:

Post Postao/la Tarik91 » 21 mar 2016, 14:39

Jedino Nedim Dedovic i Sulejmanovic koji su se zeznuli od ovih mladi igraca. Kao sto je "Neno" rekao da su osli u najgora kluba sto prije otidzu sto bolje. Moramo i mi popraviti nasu domacu ligu gdje trebaju igrati mladi BH igraci nemozmo ziviti da nam strane klubovi stalno razvijaju igrace.
Poslije one utakmice protiv Sloboda ste rekli da je atic mogao pobjediti Slobodu sam a sada kazete da je los..?Buza i Vrabac su tek osli vani igrati imaju citavu karijeru uz sebe...
Moramo stvoriti nekakvu privatnu ligu sa Turskom kao VTB liga. Igrali bih Spars i Sloboda tu mozda bih i Mostar imao ekipu zbog potencijala.

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 21 mar 2016, 19:25

" & " & $ " 1999.
$ ' " $ ствар. $ се појаве $ ? у & ", " % ¥ " ? ", ? & $ у & ' ? " " " $, / ' ? Стеф ", " $ је ' " $ $ - " % свог ? у ' сјају. ", не $ то &, $ " " " у ? " наговесте ?, " не остваре ", $ " се & $ то " тај ?, " " ? ($ ') " " % " за & ", & $ ' у развоју, $ " у ? $ ", " & у / ? 1/3 " ", " то је $ &. " је & " то &, зато / ? " " $ $ су ? у ".

Е $, $ " у " $, ? & у ? " $ сезону. " у $ те ?, ? ? " ?, ", $ је, ? ? " се " не $ та ?, ? у & $ ", " за ? ", " ? & " $ за развој $ ".
? " & $ & у ? ? & " % ? (" $ " ? ? ? $ & ?), " " ?, " ? $ - $ $ сезоне " & захтевну & ?.
" је " ? сезоне у &, $ се " у " у %.", " % &. $ је, " за њега '. & је важно $ - " " у " 2016/17. & у & " ? ".
& " & ". У ' $ (94.) је важно & - " " са ", " на & " се ? " " & ? у $, а ту - $ ' тога & - стање " са " ".

" се $ 1999. ' је " " ? АГНТ ?, & сав % ?, ? га је ? $ ?, а ? " $ на ? са " у $ (а зна се $ ? у ' узрасту " ") ?. ", Џанан $ ¥, зна " %.
У " су " ' " " ? $. " је & &, " ?, ? у ' узрасту " " & $ $ ' & " ЕП У-18 у $ 2000-е. " " ? " ?, ? & " ".
" - " $ " " у " ($, & ?), не % " ", ? " $ је ?.
& " " - $ $ " у " $, " то $ $ ".
" " % су ? пре пар $ на & " ( http://juniorskikosarkaskiturnir.com/ ) у ' узрасту у /. $ ' ". " је $ & $, ? зато " " " (" " ? $ " у ? У-16) те % " у " & $,
У ? " " & " са ', " је ? " са $, & ? је " " на АГНТ ?, " овај & за $ на ? ". $, $ $ / у &.
&, 3 су ' $ СП У-17, $ & - " ", ? $ " " ? $ $ на ' СП.
Zadnja izmjena: Divos, dana/u 21 mar 2016, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 mar 2016, 21:19

Divos, hvala na analizi, možeš li češće da pišeš?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 mar 2016, 11:16

7 dana odmora uzeta da u miru ispoštujem momke :)

DoctorWho
Kontakt:

Post Postao/la DoctorWho » 29 mar 2016, 11:51

kad pocinje ovo SP...
My name, my real name, that's not the point. The name i chose is the Doctor.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 mar 2016, 12:00

DoctorWho je napisao/la:kad pocinje ovo SP...
23.06

Zaključano

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.