Navija se za Sarah sutra ibogami
RIO 2016 - Plivanje
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Plivanje
OR.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- branimir85
- Kontakt:
sutra pada svjetski rekordmessilla je napisao/la:OR.![]()
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
idemo Sun
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
kakvat trka
Horton
ameri bez medalje
1-horton,2-sun-zajebo ga ulaz na kraju,3-detti
1-horton,2-sun-zajebo ga ulaz na kraju,3-detti
- branimir85
- Kontakt:
sad Hozsu uzima što joj pripada,žena dominira a nema čak nijednu olim. medalju 
- branimir85
- Kontakt:
bravo mala
zlato uz Svjetski rekord
šta je ovo kakav je ovo rekord

šta je ovo kakav je ovo rekord
- branimir85
- Kontakt:
zar nitko ne gleda najbolje natjecanje na OI osim mene 
- DragonReborn
- Kontakt:
Gledam ja, Hosu izdominirala, čini mi se da je oborila rekord one male kineskinje što je plivala 100m brže od muškog rekorda.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- branimir85
- Kontakt:
šta oborila-razvalila na proste faktoreDragonReborn je napisao/la:Gledam ja, Hosu izdominirala, čini mi se da je oborila rekord one male kineskinje što je plivala 100m brže od muškog rekorda.
YE Shiwen,plivala je u q,ali je loša bila
- branimir85
- Kontakt:
Peaty lagano u finale,past će sutra opet svjetski 
edit; a sad na kraju šlag na tortu štafete
edit; a sad na kraju šlag na tortu štafete
- branimir85
- Kontakt:
kakav kraj 1.plivačkog dana još jedan SR
bravo Australija
1.AUS 2.USA 3.CAN
Ameri bez zlata prvi dan,Katinka i AUS štafeta
Sarah
ko što kažu:ne znate šta propuštate
1.AUS 2.USA 3.CAN
Ameri bez zlata prvi dan,Katinka i AUS štafeta
ko što kažu:ne znate šta propuštate
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano sve, ta australska štafeta sa sestrama Campbell je bila zicer prvenstva, čak i za WR, Hozsu je napkon ubrala plodove dobrog rada godinama iza, Horton isto najbolji cijelu god, samo potvrdili svoj kvalitet. Hagino isto tako, čak je i redoslijed medalja tu bio sigurica. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima li gdje da se pogleda pregled ovih utrka jer sam zaspao malo prije 3 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Slabo BHT prenosi plivanje a mrsko mi trazit streamove, dosta utrka je i kasno navecer pa se nema kad gledat.branimir85 je napisao/la:zar nitko ne gleda najbolje natjecanje na OI osim mene
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?
- branimir85
- Kontakt:
tu su još francuzi i naravno ameri,da australci su favoriti.Phelps je trebao plivati samo jednu štafetu ,ali pročita neki dan da bi mogao zaplivat u još kojojjestamaji je napisao/la:kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?
pitanje za profijebranimir85 je napisao/la:tu su još francuzi i naravno ameri,da australci su favoriti.Phelps je trebao plivati samo jednu štafetu ,ali pročita neki dan da bi mogao zaplivat u još kojojjestamaji je napisao/la:kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?
phelps pliva u 4x100 mješovito, to je jasno, tu ga ne mogu izostaviti. ali kako se inače kod amera određuje ko pliva u štafetama? na osnovu trialsa ili 'nako odoka?
trialsi, ulazi 6 plivaca, ova zadnja dva obicno plivaju u kvalama, ali ne i u finalujestamaji je napisao/la:pitanje za profijebranimir85 je napisao/la:tu su još francuzi i naravno ameri,da australci su favoriti.Phelps je trebao plivati samo jednu štafetu ,ali pročita neki dan da bi mogao zaplivat u još kojojjestamaji je napisao/la:kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?![]()
phelps pliva u 4x100 mješovito, to je jasno, tu ga ne mogu izostaviti. ali kako se inače kod amera određuje ko pliva u štafetama? na osnovu trialsa ili 'nako odoka?
po tome phelps može plivati samo mješovitu štafetusimicz je napisao/la:trialsi, ulazi 6 plivaca, ova zadnja dva obicno plivaju u kvalama, ali ne i u finalujestamaji je napisao/la:jestamaji je napisao/la:kakva je situacija na 4x100 za muškarce? po logici bi trebali australci dobiti bez problema, slično kao kod žena juče. nego je li pliva phelps za amere?
pitanje za profije![]()
tako bi trebalo, ne bi bilo fer prema ostalim momcima koji su izborili mjesto, ne znam otkud da informacija da se phelps moze "ubaciti"jestamaji je napisao/la:
po tome phelps može plivati samo mješovitu štafetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.