Mensur Bajramovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

neno#4
Kontakt:

Re: Smjena Bajramovića?

Post Postao/la neno#4 » 10 avg 2009, 00:30

neno#4 je napisao/la:kao da me sve nesto vuce da je mirza igrao u turbini ali ne znam zasto....valjda grijesim.......
ja ocigledno nisam ovdje nista pogrijesio nema kolektivne odgovornosti :D :D :D :D .......
rodjen je u jablanici pa vjerovatno bi trebao da igra za turbinu.....

@Pasha,jao kako je to odlicna generacija bila,ali **** ga onda me ustopase dole pravo....ali smo zato hrvatskoj dva puta presudili i litvaniji jednom gore..jest da me je sabonis ovdje razbio ali **** ga znalo se i barci nekada u blaugrani ubaciti puno koseva...ali markovic markovic kakvu ruku taj covjek ima....uvijek se toga sjetim i prve tekme u skenderiji....

NENO JE BIO I OSTAO LEGENDA,MADA JE SVOJEDOBNO KAO JUNIOR SA ABAZOM ZAPALIO HOTEL U TURSKOJ :) :) :) :) .........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 avg 2009, 00:37

neno#4 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:kao da me sve nesto vuce da je mirza igrao u turbini ali ne znam zasto....valjda grijesim.......
ja ocigledno nisam ovdje nista pogrijesio nema kolektivne odgovornosti :D :D :D :D .......
rodjen je u jablanici pa vjerovatno bi trebao da igra za turbinu.....

@Pasha,jao kako je to odlicna generacija bila,ali **** ga onda me ustopase dole pravo....ali smo zato hrvatskoj dva puta presudili i litvaniji jednom gore..jest da me je sabonis ovdje razbio ali **** ga znalo se i barci nekada u blaugrani ubaciti puno koseva...ali markovic markovic kakvu ruku taj covjek ima....uvijek se toga sjetim i prve tekme u skenderiji....

NENO JE BIO I OSTAO LEGENDA,MADA JE SVOJEDOBNO KAO JUNIOR SA ABAZOM ZAPALIO HOTEL U TURSKOJ :) :) :) :) .........
Iako napisah da se necu vise javljati - moram!

MIRZA TELETOVIC JE RODJEN U MOSTARU!

svi smo grijesni :oops:
Bosno moja poharana....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 avg 2009, 00:47

MIRZA TELETOVIC JE RODJEN U MOSTARU!

svi smo grijesni :oops:[/quote]

Odakle ti ta info. momak rodjeni Jablanicanin ....
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 avg 2009, 09:30

TaRgEt_ je napisao/la:MIRZA TELETOVIC JE RODJEN U MOSTARU!

Odakle ti ta info. momak rodjeni Jablanicanin ....[/quote]

pa nema u jablanici porodiliste, radjalo se u mostaru
Cuva Bog Zelju svog!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 avg 2009, 11:08

mirzza je napisao/la:

pa nema u jablanici porodiliste, radjalo se u mostaru[/quote]

http://teletovic-mirza.com/content/view/15/26/
:roll:
Bosno moja poharana....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 avg 2009, 11:56

pa naravno da nije mogao biti rodjen u jablanici nego u mostaru,isto kao da ljude s ilidze pitas gdje su rodjeni u sarajevu naravno,odrastao je u jablanici i kao sto sam napisao da je poceo u turbini u svom rodnom gradu.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 avg 2009, 11:59

neno#4 je napisao/la:pa naravno da nije mogao biti rodjen u jablanici nego u mostaru,isto kao da ljude s ilidze pitas gdje su rodjeni u sarajevu naravno,odrastao je u jablanici i kao sto sam napisao da je poceo u turbini u svom rodnom gradu.......
mirza je iz jablanice i tu se nama sta raspravljati. a normalno je da ce dijete iz jablanice prve korake napraviti u turbini.
You are someone else I am still right here

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 10 avg 2009, 15:01

Utakmicu protiv Belgije nisam mogao da gledam, ne mogu vise da se zivciram da onakve gluposti koje radi Menso. Bolje sto nisam gledao, opet Kikanovic na klupi dok Axel Hervelle ubacuje 33 poena, bruka. Sta ocekivati u Belgiji, mozda je i bolje izgubiti od Belgije nego se brukati pred citavom Evropom od Francuza?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 10 avg 2009, 15:54

@ Trigger
svojim postom nisam mislio ni da provociram niti da nipodistavam ni tvoje znanje, ni tebe kao osobu.
nisam sveznalica, mada posljednjih 2 mjeseca iz hobija posebno pratim sve vezano za bh. kosarku. vjerovatno 95 % svih informacija koje su se pojavile u medijima, iz svih oblasti kosarke(kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke, veterani) sam procitao, a mnoge sam saznao i prije nego su objavljene u medijima. pratio sam kosarku i ranije, ali u zadnje vrijeme pravo.
zasto sam ono napisao? pa jednostavno, dosao si i pokusao se predstaviti kao znalac(to ne sporim, jer si pokazao zavidno znanje) i kao osoba koja fanaticno brani Mirzu Teletovica(momak je jako kvalitetan igrac da se razumijemo i tu nema spora). e sad ako kao znalac i osoba koja je pro-Mirza, ne zna gdje je Mirza poceo to mi je bilo cudno.

sad konacno da nesto i ja napisem ontopic.
tema je zapocela ovim postom:
aldin-8 je napisao/la:Poraz od Mađarske, porazi od Crne Gora nisu nam uzburkali strasti jer nismo mogli da gledamo al sinoćna katastrofa protiv Portugala je pokazala da imamo najgoreg selektora košarkaške reprezentacije na svijetu. Protiv ''cirkus reprezentacije'' onako da se odigra, sramota. Držati na klupi Kikakovića a ne može se napravit nijedan defanzivni skok to može da uradi samo Menso. Očigledno ima nešto protiv Tuzlaka, otjerao je Hukića, Teletović koji ima ponajveći minutažu u Tau i koji važi za jednog od najboljih trenutno igrača Evrope u kvalifikacijama je igrao po par minuta, sada je došao Kikanović da se makne iz reprezentacije. Šta će biti protiv Belgije? Belgija ima igrače više od 204cm, ako izgubimo do 20 poena to je uspjeh. ODMAH treba Mensu otjerati nek bilo kod uzme reprezentaciju, više ovako ne može. Ova je tema, kao posebna, nužna na forumu da se ukaže da više on ne može da bude selektor.
ovakav post moze proci kao jedan od postova na temu, ali kao uvodni ne.
gdje su ti neki konkretni prijedlozi, ko i kako da zamjeni. nista!
ovo si napisao poslije POBJEDE, vjerovatno podosta iziritiran i prosipanjem vodjstva od 24, ali nismo mi bas toliko u ovom sastavu bolji od te "cirkus reprezentacije". zaboravljas da nas je ta "cirkus reprezentacija" pobjedila u Skenderiji, kad smo bili u mnogo jacem sastavu.
a primjera prosipanja vodjstva ima koliko hoces, koliko god ti mozda bilo glupo porediti, evo dva primjera. koliko je Sloboda vodila protiv Bosne u polufinalu play-offa i izgubila. znas li koliko je u ovogodisnjem finalu Eurolige Panathinaikos vodio protiv CSKA na poluvremenu. 20 razlike, a na kraju je zavrsilo samo +2.

eh da, daj nas podsjeti kako zavrsi ova ztakmica protiv Belgije. ti rece da cemo izgubiti 20 razlike.

ko god je citao moje postove na podforumu o kosarkaskoj reprezentaciji mogao je primjetiti da sam prilicno kontraverzan po pitanju Mensura Bajramovica.

1. uvijek sam tvrdio da je Menso los trener.
2. medjutim za stanje kakvo je u reprezentaciji dijelom su krivi i igraci i koji su dosli ili nisu dosli, a Savez pogotovo.
3. nece Vam niko raditi za ovoliku platu, ona za nas obicne gradjane moze izgledati poprilicno visoka, ali za ozbiljnog trenera je mizerija. sta mislite zasto je Mensi odobreno da moze uporedo voditi i klub i reprezentaciju. ima takvih primjera iz naseg okruzenja Repesa, Vujosevic, ali ti ljudi rade takoreci iza coska, a Menso na drugom kontinentu.
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 10 avg 2009, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 10 avg 2009, 15:56

Mensur Bajramovic

Limitiran trener, koji nije pokazao ni milimetar napretka od preuzimanja Bosne.
Samo cu reci - uporediti trenera Vladu Vukoicica i trenera Mensura Bajramovica - ne treba dalje ici.
Nama treba selektor repke, a on tome nije dorastao.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 avg 2009, 16:16

Trigger je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

pa nema u jablanici porodiliste, radjalo se u mostaru

http://teletovic-mirza.com/content/view/15/26/
:roll:[/quote]

ne kontam taj :roll: na citat mog posta, rekao sam da je rodjen u mostaru a da je dijete jablanice sto i pise tamo ?!
Cuva Bog Zelju svog!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 10 avg 2009, 16:24

@ Mirzza. ljudi cesto ne pobrisu dobro ono sto ne zele da citiraju, ako ga neko drugi citira, onda cesto se ne zna ko je sta napisao. to je slucaj kod tvog posta. ;)

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 10 avg 2009, 22:41

Kao i većina ljudi koji pišu na ovom forumu i ja nisam ljubitelj lika i djela dragog nam selektora (pisao sam čak i poduži spisak razloga na temi "baraž" pa sada da se ne ponavljam). Ali nisam zaista da mu se odmah daje noga - imamo još max. 3 utakmice do kraja kvalifikacija od kojih ionako ne očekujem ništa, pa zašto onda skidati čovjeka, neka odradi posao do kraja. Da ne znam koga sada da dovedeš, ne bi ih mogao natjerati da igraju ni bolje ni lošije, a sa tom smjenom bi samo ispali presmješni. Jednostavno, igrači su borbeni , zalaganju se ništa prigovoriti ne može, ali jednostavno, ekipa je loše pripremljena, vođena, ali to se ne može popraviti u rasponu od jedne sedmice kada se ustvari i odlučuje o plasmanu.
Koga dovesti, pa neću izmisliti toplu vodu ako kažem da meni VV izgleda kao "materijal" za selektora. Čovjek zna, umije, posložio je osrednji sastav Bosne prošle sezone i načinio ga takvim da je izgledao daleko bolje na terenu nego onda kada su za njega igrali na papiru daleko jači igrači. Vođenje KK Bosna za mene nije prepreka, i Menso ima ugovor sa kojim može voditi i tim i repku, pa pogotovo VV-u neće biti problem, s obzirom da je, kako neko reče "odmah iza ćoška".
Meni još jedan tip pada na pamet a to je Sveto Pešić, jer imam osjećaj da bi njegov angažman imao onaj "Ćiro Blažević feel" na reprezentaciju, glede elana, atmosfere u javnosti i angažmana samih igrača. Drugim riječima, zaista mi je teško zamisliti situaciju u kojoj bi se jedan Vasiljević usudio bacati bombe Pešiću tipa "imam neke privatne stvari", "boli me zanoktica" i sl. Bar bi bili pošteđeni te šupljifikacije od jedne grupe igrača koji su jedva čekali da otkažu, ovako bi prostor za njihove jeftine argumente bio potpuno ukinut. Treba shvatiti da su naši igrači fakini, koji su shvatili da je u savezu rasulo i da nema nikoga ko bi stao iza selektora koji je sam od sebe tanjež, i da je jedini način da ih natjeraš da daju sve od sebe taj da im postaviš lika kojeg ne mogu farbati.
Znam da će mnogima ovo zvučati kao "preskupo", pogotovo pri tome misleći na pešićev angažman, i šta još sve ne, ali to je jedini način da se povjerenje i vjera u reprezentaciju, jer ako će alternativa Mensuru biti opet neki Draško prodanović, onda stvarno...

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 avg 2009, 10:04

Mensur neka odradi ove kvalifikacije do kraja.
Realno ostale su nam još 2 utakmice. Kod kuće s Portugalom i neminovan poraz preko 20 razlike od prejakih Belgijanaca. Odučivaće bolji omjer i Mensin uobičajeni gostujući šmek pobjedivosti.

Sve u svemu kad se rezimira:
Mensur je dobio najviše prilike kao trener. Iživljavao se u Bosni, pa u repki i ovaj put mu je opet pružena ta prilika.
Taktičar - nedovršen
Motivator - nikad nije ni bio
Selektor - nema ni referenci, ni kvaliteta

Realno, da se gurao ovako Neno Marković - ako ne bi bio bolji, ne bi bio ni gori.

Za trenera treba neko ko ima šmeka i autoritet. Motivator. Kad je Menso bio motivator??? Tužno je reći - bolji bi Ćiro bio na toj poziciji od Mense. On umjesto da kaže: Ma kakav Hervele, mi imamo Djedovica - taj vec sad jede malu djecu, a onaj Mbenga - pa taj je tek poceo igrati u NBA, za njega je Ratko izmislio kosarku - kad je Ratko igrao u NBA ovaj je jos ganjao osnovnu skolu. A Gordic - to je plej buducnosti - nezaustavljiv, a da vidim ko ce Ivana i Kenana zaustaviti - moje zenicane.... Pa kad ih nalozi - a ovi izadju narfajcani na teren pa ih pojedu kao nekad rusi sto su sve gutali po 40 razlike... a ovaj nas se izgubi jel vodi 15.

Menso je prvi trener koji ne zna sacuvati visok rezultat. Cim vidim da vodimo 10, samo cekam kad ce se rezultat poceti topiti i panika nas hvatati, a kad vidim da je egal, samo cekam kad ce nas nabiti.
Selektor mora imati i karizmu, da mu ne mogu otkazati jedan Teletovic, Vasiljevic, Bremer i sl. a on to nema. Kako ce i imati kad ne znaju sta on uopste hoce. Mirza se razigra udje u seriju a ovaj ga vadi i rezultat pada - pa i ja bih mu se zahvalio poslije kvalifikacija.

Da rezimiramo.
Treba nam selektor, a treba i kesu odrijesiti. Po meni, treba kontaktirati sljedece ljude i ponuditi im iste uslove, pa ko prihvati nek vodi, al i napravi plan za 4god ciklus.

Prijedlog:
Aleksandar Aco Petrović
Tomo Mahorič
Dragan Šakota
Velimir Perasović
Svetislav Pešić

Najviše bih voli vidjeti Acu.
Neko će reći ne možemo mi takve trenere zaposliti.
Normalno da ne možemo, kad pojedinci ne vide dalje od nosa. Upravo ovakva imena trebamo ganjati, jer ako imaš perspektivnu repku, onda ti treba i odličan pedagog. Za veće rezultate treba i jači selektor.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 11 avg 2009, 11:39

Mislim da bi se taj prvi mogao dovesti uz malo truda i da bi bio dobro rješenje.
Što se tiče Mensura mora se priznati da reprezentacija djeluje ozbiljnije nego kod prethognog selektora koji je perspektivniji trener al eto nije ga išlo.Primjetio sam da su sudjenja do sada bila izrazito domaćinska tako da je šteta što Belgija ne gostuje u ovom kolu jer sam siguran da bi izgubili.Vjerovatno će o prvom mjestu odlučivati utakmica u Belgiji.

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 11 avg 2009, 16:32

Pasha je napisao/la:@ Trigger
svojim postom nisam mislio ni da provociram niti da nipodistavam ni tvoje znanje, ni tebe kao osobu.
nisam sveznalica, mada posljednjih 2 mjeseca iz hobija posebno pratim sve vezano za bh. kosarku. vjerovatno 95 % svih informacija koje su se pojavile u medijima, iz svih oblasti kosarke(kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke, veterani) sam procitao, a mnoge sam saznao i prije nego su objavljene u medijima. pratio sam kosarku i ranije, ali u zadnje vrijeme pravo.
zasto sam ono napisao? pa jednostavno, dosao si i pokusao se predstaviti kao znalac(to ne sporim, jer si pokazao zavidno znanje) i kao osoba koja fanaticno brani Mirzu Teletovica(momak je jako kvalitetan igrac da se razumijemo i tu nema spora). e sad ako kao znalac i osoba koja je pro-Mirza, ne zna gdje je Mirza poceo to mi je bilo cudno.

sad konacno da nesto i ja napisem ontopic.
tema je zapocela ovim postom:
aldin-8 je napisao/la:Poraz od Mađarske, porazi od Crne Gora nisu nam uzburkali strasti jer nismo mogli da gledamo al sinoćna katastrofa protiv Portugala je pokazala da imamo najgoreg selektora košarkaške reprezentacije na svijetu. Protiv ''cirkus reprezentacije'' onako da se odigra, sramota. Držati na klupi Kikakovića a ne može se napravit nijedan defanzivni skok to može da uradi samo Menso. Očigledno ima nešto protiv Tuzlaka, otjerao je Hukića, Teletović koji ima ponajveći minutažu u Tau i koji važi za jednog od najboljih trenutno igrača Evrope u kvalifikacijama je igrao po par minuta, sada je došao Kikanović da se makne iz reprezentacije. Šta će biti protiv Belgije? Belgija ima igrače više od 204cm, ako izgubimo do 20 poena to je uspjeh. ODMAH treba Mensu otjerati nek bilo kod uzme reprezentaciju, više ovako ne može. Ova je tema, kao posebna, nužna na forumu da se ukaže da više on ne može da bude selektor.
ovakav post moze proci kao jedan od postova na temu, ali kao uvodni ne.
gdje su ti neki konkretni prijedlozi, ko i kako da zamjeni. nista!
ovo si napisao poslije POBJEDE, vjerovatno podosta iziritiran i prosipanjem vodjstva od 24, ali nismo mi bas toliko u ovom sastavu bolji od te "cirkus reprezentacije". zaboravljas da nas je ta "cirkus reprezentacija" pobjedila u Skenderiji, kad smo bili u mnogo jacem sastavu.
a primjera prosipanja vodjstva ima koliko hoces, koliko god ti mozda bilo glupo porediti, evo dva primjera. koliko je Sloboda vodila protiv Bosne u polufinalu play-offa i izgubila. znas li koliko je u ovogodisnjem finalu Eurolige Panathinaikos vodio protiv CSKA na poluvremenu. 20 razlike, a na kraju je zavrsilo samo +2.

eh da, daj nas podsjeti kako zavrsi ova ztakmica protiv Belgije. ti rece da cemo izgubiti 20 razlike.

ko god je citao moje postove na podforumu o kosarkaskoj reprezentaciji mogao je primjetiti da sam prilicno kontraverzan po pitanju Mensura Bajramovica.

1. uvijek sam tvrdio da je Menso los trener.
2. medjutim za stanje kakvo je u reprezentaciji dijelom su krivi i igraci i koji su dosli ili nisu dosli, a Savez pogotovo.
3. nece Vam niko raditi za ovoliku platu, ona za nas obicne gradjane moze izgledati poprilicno visoka, ali za ozbiljnog trenera je mizerija. sta mislite zasto je Mensi odobreno da moze uporedo voditi i klub i reprezentaciju. ima takvih primjera iz naseg okruzenja Repesa, Vujosevic, ali ti ljudi rade takoreci iza coska, a Menso na drugom kontinentu.
Kada pričamo već o plaći onda trener treba biti svjestan da je trener BiH i da u skladu s tim ima primanja, može da bude trener nekog kluba uz ovaj posao, Menso je trener u Siriji tako da priča oko novca ne prolazi. Zamjena je tu, samo sa čovjekom treba razgovarat, Vlada Vukoičič veliki stručnjak, idelano rješenje za trenera. On bi napravio veliki tim, Menso je već otjerao četiri velila košarkaša, Hukić, Teletović, Vasiljević sada Kikaković, ko je sljedeći?

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 avg 2009, 16:56

hz1987 je napisao/la: Da rezimiramo.
Treba nam selektor, a treba i kesu odrijesiti. Po meni, treba kontaktirati sljedece ljude i ponuditi im iste uslove, pa ko prihvati nek vodi, al i napravi plan za 4god ciklus.

Prijedlog:
Aleksandar Aco Petrović
Tomo Mahorič
Dragan Šakota
Velimir Perasović
Svetislav Pešić

Najviše bih voli vidjeti Acu.
Neko će reći ne možemo mi takve trenere zaposliti.
Normalno da ne možemo, kad pojedinci ne vide dalje od nosa. Upravo ovakva imena trebamo ganjati, jer ako imaš perspektivnu repku, onda ti treba i odličan pedagog. Za veće rezultate treba i jači selektor.
Ja bi najvise volio vidjeti Vladu, ali je on zapoceo jedan projekat sa Bosnom tako da vjerovatno sada ne bi prihvatio, a od ovih tvojih ponudjenih ili Sakotu ili Karija, jer ja mislim da samo kod njih ne bi bilo onih opravdanja i izvlacenja tipa "boli me zanoktica" i sl. kao sto je neko prije napisao.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 avg 2009, 17:05

Evo danas veliki MB u novinama hvali Belgijance i nase igrace ubija u pojam kao da se radi o SAD-u a ne o hebenoj Belgiji. Menso odlazi sto prije, kako te ne grize savijest kad je skoro cijela nacija protiv tebe, pa na ovom forumu 90 % ljudi je protiv njega, a takodjer i na drugim forumima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 avg 2009, 17:13

aldin-8 je napisao/la: Kada pričamo već o plaći onda trener treba biti svjestan da je trener BiH i da u skladu s tim ima primanja, može da bude trener nekog kluba uz ovaj posao, Menso je trener u Siriji tako da priča oko novca ne prolazi. Zamjena je tu, samo sa čovjekom treba razgovarat, Vlada Vukoičič veliki stručnjak, idelano rješenje za trenera. On bi napravio veliki tim, Menso je već otjerao četiri velila košarkaša, Hukić, Teletović, Vasiljević sada Kikaković, ko je sljedeći?
ovo mi je najbolje razmisljanje do sada. :mrgreen:
imal' iko da stvarno moze da dodje do nekog iz Saveza.
onda da neko od njih ode do meni licno najboljeg trenera Mike Krzyzewski-og i kaze mu nesto u fazonu: "Coach K mi bismo volili da nam Vi budete selektor. znate bili bi ste slektor BiH, nije to mala stvar. posto Vam mi nemozemo ponuditi neke novce, mozete usput da vodite i neki klub u Jordanu. i to cemo Vam mi srediti, imamo dobre veze"

pa normalno da ce taj trener biti svjestan da nemoze dobiti puno, ali koji ozbiljan trener ce pristati na to, pa makar da usput, ako moze vodi i Pao.

Evo svi spominju Vladu Vukoicica, moze i on, ali ja bih radije vidio Emira Mutapcica(mora bolan kod mene da bude zenicak, pa makar se kozama oralo :mrgreen: ).
rezultati i sa Albom i Braunschweigom i sa juniorskom reprezentacijom Njemacke.
vjerovatno je i ovo samo utopija, ali kad se daju poprilicno nerealni prijedlozi(Peras pogotovo) da dam i ja neki.
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 11 avg 2009, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 avg 2009, 17:17

Pasha je napisao/la:
aldin-8 je napisao/la: Kada pričamo već o plaći onda trener treba biti svjestan da je trener BiH i da u skladu s tim ima primanja, može da bude trener nekog kluba uz ovaj posao, Menso je trener u Siriji tako da priča oko novca ne prolazi. Zamjena je tu, samo sa čovjekom treba razgovarat, Vlada Vukoičič veliki stručnjak, idelano rješenje za trenera. On bi napravio veliki tim, Menso je već otjerao četiri velila košarkaša, Hukić, Teletović, Vasiljević sada Kikaković, ko je sljedeći?
ovo mi je najbolje razmisljanje do sada. :mrgreen:
imal' iko da stvarno moze da dodje do nekog iz Saveza.
onda da neko od njih ode do meni licno najboljeg trenera Mike Krzykowski-og i kaze mu nesto u fazonu: "Coach K mi bismo volili da nam Vi budete selektor. znate bili bi ste slektor BiH, nije to mala stvar. posto Vam mi nemozemo ponuditi neke novce, mozete usput da vodite i neki klub u Jordanu. i to cemo Vam mi srediti, imamo dobre veze"

pa normalno da ce taj trener biti svjestan da nemoze dobiti puno, ali koji ozbiljan trener ce pristati na to, pa makar da usput, ako moze vodi i Pao.

Evo svi spominju Vladu Vukoicica, moze i on, ali ja bih radije vidio Emira Mutapcica(mora bolan kod mene da bude zenicak, pa makar se kozama oralo :mrgreen: ).
rezultati i sa Albom i Braunschweigom i sa juniorskom reprezentacijom Njemacke.
vjerovatno je i ovo samo utopija, ali kad se daju poprilicno nerealni prijedlozi(Peras pogotovo) da dam i ja neki.
Pa dobro Mutapcic i nije bas nerealan prijedlog, pogotovo sto je trenutno bez posla ja mislim, ali vjerovatno ni i kod njega bilo onih glupih opravdanja, ali on je barem bolji trener od MB-a.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.