Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Dzemidzic je ko Vucic, sta god ga pitas on ce rec ono sto je planiro prije emisije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- crvenocrni
- Kontakt:
Rijetko odvratna marioneta...
Glavas legenda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Glavaš institucija!
Ovaj Meša debil pravi
Dzemidzic gov.no uvlakacko
Ovaj Meša debil pravi
Dzemidzic gov.no uvlakacko
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- crvenocrni
- Kontakt:
Evo izgleda da je dobra atmosfera u reprezentaciji, dobro je 

- Goalgetter
- Kontakt:
Svako zna nesto, a niko ne zeli nista konkretno da kaze. Zato smo i ovdje gdje jesmo.
Je li receno ista konkretno ili je samo suplja prica bila? Vidim ljigavci Begovic i Barbarez se nisu pojavili. Ovim "legendama" smeta sto opet nije jedan od njih na klupi. Napokon imamo strucnog selektora i reprezentacija nikad nije bolje izgledala, pa to pokusavaju da uniste.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da ce protiv Kazakhstana Petev izvesti drugog centarfora. Mozda probati sa Kodrom umjesto Dzeke ili cak Bajic, ali Kodro je bolji u skoku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Gdje je to ko napisao...da pročitam.
A vidi, nema potrebe to ni pisati. To je jasno kao dan.
Vrancic da moze fizicki igrati u oba pravca on se ne bi vucarao po Championshipu gdje je vise bio klupa nego starter, već bi igrao u Premiershipu ili Bundesligi.
Tehnički veoma jak igrač (nesto slabiji od Medunjanina) i to ga je izvlacilo kroz karijeru...
Da nije superspor i da je trkač, imao bi mnogo bolju karijeru.
To sto spominješ Premiership i 626 minuta u ekipi koja je ispala u niži rang vec nakon 10 kola je jedan veoma dobar VIC.
Kako si to napisao ja sam pomislio da je bar 3,4 sezone spavao u Premiershipu.

Sad šalu na stranu...fin igrač i trebao bi biti medju 23.
Edit: znaci nisam ništa propustio ne pogledavsi emisiju...očekivano. Sve šuplja priča, ništa konkretno. Standardno.
Zasyo ne Koljica zvati ponovo igraDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 sep 2021, 22:31Nadam se da ce protiv Kazakhstana Petev izvesti drugog centarfora. Mozda probati sa Kodrom umjesto Dzeke ili cak Bajic, ali Kodro je bolji u skoku.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Mjesecima se to pise, a i ti aludiras na to. Da je super spor i los trkac ne bi godinama igrao na vrhunskom nivou.hurem je napisao/la: ↑14 sep 2021, 06:17![]()
Gdje je to ko napisao...da pročitam.
A vidi, nema potrebe to ni pisati. To je jasno kao dan.
Vrancic da moze fizicki igrati u oba pravca on se ne bi vucarao po Championshipu gdje je vise bio klupa nego starter, već bi igrao u Premiershipu ili Bundesligi.
Tehnički veoma jak igrač (nesto slabiji od Medunjanina) i to ga je izvlacilo kroz karijeru...
Da nije superspor i da je trkač, imao bi mnogo bolju karijeru.
To sto spominješ Premiership i 626 minuta u ekipi koja je ispala u niži rang vec nakon 10 kola je jedan veoma dobar VIC.
Kako si to napisao ja sam pomislio da je bar 3,4 sezone spavao u Premiershipu.
Sad šalu na stranu...fin igrač i trebao bi biti medju 23.
Edit: znaci nisam ništa propustio ne pogledavsi emisiju...očekivano. Sve šuplja priča, ništa konkretno. Standardno.
Vrancic je u Premiershipu pruzao odlicne partije, pogotovo protiv Tottenhama i Uniteda, problem je bio sto je trener Njemac gurao svoje sunarodnjake naustrb igraca koji mu je donio plasman u PL.
Slažem se da je imao dobrih utakmica...sjećam se i utakmice protiv Chelsija u kupu ja mislim, gdje je vrhunski odigrao.
Ali to su uglavnom utakmice gdje se brane, manji radijus kretanja, pa do izražaja dodje njegova mirnoća i tehnika jer je odličan na lopti.
Bez sumnje, fali mu trke i zbog toga je najviše ispastao...brzina manje vise jer je i Pjanic recimo spor ali trkom sve nadomjesti. Njemu nije strano 12km pretrcati.
Opet kažem, da je Vrancic mogao vise trčati on bi sigurno imao dosta bolju karijeru, isto kao i Medunjanin.
U svakom slučaju bi trebao dobiti poziv za oktobar jer je baraz dostizan...zovi najbolje što imaš.
Ali to su uglavnom utakmice gdje se brane, manji radijus kretanja, pa do izražaja dodje njegova mirnoća i tehnika jer je odličan na lopti.
Bez sumnje, fali mu trke i zbog toga je najviše ispastao...brzina manje vise jer je i Pjanic recimo spor ali trkom sve nadomjesti. Njemu nije strano 12km pretrcati.
Opet kažem, da je Vrancic mogao vise trčati on bi sigurno imao dosta bolju karijeru, isto kao i Medunjanin.
U svakom slučaju bi trebao dobiti poziv za oktobar jer je baraz dostizan...zovi najbolje što imaš.
Treba zvati Vrancica ili Rahmanovica.
-
- Kontakt:
Mi se uvijek vrtimo oko četiri-pet igrača, činjenica je da ni vrančić ni Rahmanović ne mogu igrati u prvih 11
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
@dinodino...
Cinjenica je i da je vrlo važno ko ce ti uci s klupe.
Evo sada malo da banaliziram - kad god je zdrav, Đurić bi se kod mene našao na spisku. Idealan za posljednih 10-15 minuta kada si u zaostatku a posjedom ne možeš probiti odbranu...ovako preskakanjem igre na njega (199cm) i Dzeku uvijek možeš probleme napraviti protivničkoj odbrani, biti opasan iz centarsuteva, prekida, izboriti prekrsaj u opasnoj zoni i sl.
Ovako kad ubacis Prevljaka dobiješ jednu veliku sipcinu.
Pri tome ne mislim da ovaj treba ostati bez poziva vec govorim o doprinosu pojedinih igrača posljednih 15 minuta kada te ne ide. Tada ti treba neko ko moze napraviti bitnu razliku u onome u čemu je dobar.
Đurić je suho zlato za posljednih 15 minuta u nekim utakmicama.
Ako ce Vrancic biti bolja opcija za sigurniji posjed lopte s više rješenja u napadu protiv Kazahstana, onda uvodis njega zadnjih pola sata a ne Loncara ili Gojaka, nebitno.
Evo sada malo da banaliziram - kad god je zdrav, Đurić bi se kod mene našao na spisku. Idealan za posljednih 10-15 minuta kada si u zaostatku a posjedom ne možeš probiti odbranu...ovako preskakanjem igre na njega (199cm) i Dzeku uvijek možeš probleme napraviti protivničkoj odbrani, biti opasan iz centarsuteva, prekida, izboriti prekrsaj u opasnoj zoni i sl.
Pri tome ne mislim da ovaj treba ostati bez poziva vec govorim o doprinosu pojedinih igrača posljednih 15 minuta kada te ne ide. Tada ti treba neko ko moze napraviti bitnu razliku u onome u čemu je dobar.
Ako ce Vrancic biti bolja opcija za sigurniji posjed lopte s više rješenja u napadu protiv Kazahstana, onda uvodis njega zadnjih pola sata a ne Loncara ili Gojaka, nebitno.
-
- Kontakt:
Nama gori desno, tu imamo rijesenja za narednih 10 godina u vidu Gazibegovica i malog Dedica iz mlade repke. Prema naprijed imas Dzeku, Demira, Pljevljaka i eto Đurića. Imamo problem i sa krilnim igracima, koliko god mozda i los bio u reprezentaciji fali nam taj Visca posebno u gostima
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Odlicno napisano !hurem je napisao/la: ↑15 sep 2021, 12:26@dinodino...
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Reprezentacija više ne igra s krilima.dinodino2019 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 13:20Nama gori desno, tu imamo rijesenja za narednih 10 godina u vidu Gazibegovica i malog Dedica iz mlade repke. Prema naprijed imas Dzeku, Demira, Pljevljaka i eto Đurića. Imamo problem i sa krilnim igracima, koliko god mozda i los bio u reprezentaciji fali nam taj Visca posebno u gostima
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- ASD
- Kontakt:
Pa i Vrančić je skoro Nijemac. Nihova škola.Wanderson je napisao/la: ↑14 sep 2021, 15:35
Mjesecima se to pise, a i ti aludiras na to. Da je super spor i los trkac ne bi godinama igrao na vrhunskom nivou.
Vrancic je u Premiershipu pruzao odlicne partije, pogotovo protiv Tottenhama i Uniteda, problem je bio sto je trener Njemac gurao svoje sunarodnjake naustrb igraca koji mu je donio plasman u PL.
Neko će eto rizikovati trenerski posao radi toga kako se neko zove.
p.s. on naravno treba biti na spisku.
Da će donijeti neki kvalitet, neće. Donijeti će malo veću širinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.