BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2025
Prije ce Biberogluu Turci srediti ovo, nego nasi za Garzu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako Turci riješe Sandžu da igra bez statusa naturalizovanog, a naši ne uspiju Garzu....
Fiba je kriminalna organizacija,turci imaju para,a mi nemamo

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ma duplo jeftinije ti je sam sebi da zavrsis sve, karte kupis, rent a car €20-€25 na dan . Kipar cijeli predjes za sat i pol
Kakve ba agencije, ako ti se bacaju pare , bacaj .
Ako imas malo pameti, sve ces sam i ustedit dobre dobre pare
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 16:59Ma duplo jeftinije ti je sam sebi da zavrsis sve, karte kupis, rent a car €20-€25 na dan . Kipar cijeli predjes za sat i pol
Btw Ja cekam da mi pare legnu sljedece sedmice, 10 dana normala smjestaj + karte + auto rent €1000
-
- Kontakt:
I upravo u ovome vjerovatno i leži sva mudrost...
Biberović igrao za U16 BiH, turski pasoš nije ni u mislima bio do njegove šesnaeste, da ne spominjem da nikakve porodične povezanosti nema sa Turskom.
Dakle sigurno teži i gori slučaj, nego mi s Garzom.
Ako doista uspije zaigrati za Tusku kao nenaturalizovani (što mu od srca ne želim, nego da se kiseli zbog njihovog primata kojem su dali Nunnu), znači da nema šta biti drugo nego ovo što si naveo.
Pa, ovdje su prisutni nekakvi insajderi u vezi desavanja u i oko saveza. Al, sto se slucaja Garze tice, niko decidno pare kao nacin rijesavanja nije spomenuo.TripleThreat je napisao/la: ↑06 apr 2025, 17:59I upravo u ovome vjerovatno i leži sva mudrost...
Biberović igrao za U16 BiH, turski pasoš nije ni u mislima bio do njegove šesnaeste, da ne spominjem da nikakve porodične povezanosti nema sa Turskom.
Ako doista uspije zaigrati za Tusku kao nenaturalizovani (što mu od srca ne želim, nego da se kiseli zbog njihovog primata kojem su dali Nunnu), znači da nema šta biti drugo nego ovo što si naveo.
Isto tako, jel ono Garza rodbinski vezan sa Teomanom? A isti preko Slovenaca i Talijana valjda moze doci do info da li su pare solucija.
Neka je savez u go..nima sto se para tice, al postoji X nacina kako do potrebnog iznosa za Garzu. Te pare bi se nasle od danas do sutra, koliki god iznos bio u pitanju.
Nije valjda da nemamo pristup ni do lopina koji uzimaju pare.
Mi imamo Bosu kada je Preldzica samo tako uzeti. Teletovica da Matkovic samo tako zaigra za Hrv. Ko god je odgovoran za Biberovica.
Da ne spominjemo onog Dzonlagica i godine provedene u Fibi, a da nemamo koristi od toga.
Nakon Mrsica i Sulejmanovica, cudo bozije da za Alibegovica nisu rekli da mora jos 5 godina pauzirati.
Al ce sutra biti uobicajna vijest kako je onaj Bugarin nakon godina nastupa za Bugarsku, postao reprezentativac Kipra.
O Armeniji i hrpi Amera nema smisla pricati.
Mislim da se slucaj Garze vec davnih dana trebao predati na arbitrazu sportskom sudu-CAS.
I uvjeren sam da bi slucaj bio u nasu korist.
Problem novac? Novac bi narod obezbijedio u 24h.
Pare u bjeloj koverti su solucija za sve bjelosvjetske sheme i dileme ... pokreni narod i obezbjedite 200.000 dolara i FIBA ce utefterit' Garzi da je izvadio pasos '91e ...Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 19:06Isto tako, jel ono Garza rodbinski vezan sa Teomanom? A isti preko Slovenaca i Talijana valjda moze doci do info da li su pare solucija.TripleThreat je napisao/la: ↑06 apr 2025, 17:59I upravo u ovome vjerovatno i leži sva mudrost...
Neka je savez u go..nima sto se para tice, al postoji X nacina kako do potrebnog iznosa za Garzu. Te pare bi se nasle od danas do sutra, koliki god iznos bio u pitanju.
Problem novac? Novac bi narod obezbijedio u 24h.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kolega, upratio sam ih insajdera na ovoj temi. Eto, neka se raspitaju da li su stvarno pare problem, ali i rijesenje. Jer ovo sa Garzom predugo traje.DaVinci je napisao/la: ↑07 apr 2025, 01:17Pare u bjeloj koverti su solucija za sve bjelosvjetske sheme i dileme ... pokreni narod i obezbjedite 200.000 dolara i FIBA ce utefterit' Garzi da je izvadio pasos '91e ...Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 19:06Isto tako, jel ono Garza rodbinski vezan sa Teomanom? A isti preko Slovenaca i Talijana valjda moze doci do info da li su pare solucija.TripleThreat je napisao/la: ↑06 apr 2025, 17:59
I upravo u ovome vjerovatno i leži sva mudrost...
Problem novac? Novac bi narod obezbijedio u 24h.![]()
Ako je slucaj kod Fibe vec neko vrijeme, zasto se razvlaci sa odlukom?
Neka me neko popravi, njegov i Alibegovicev slucaj se desavaju u isto vrijeme. A i po pitanju samog statusa nije bilo ne znam kakve razlike, da bi se sapunica razvukla kada je Garza u pitanju.
Eto, ko je upuceniji, neka nam kaze zasto se u ovo vremena nije pokusalo preko CAS ganjati pravdu.
-
- Kontakt:
Drum je napisao/la: ↑07 apr 2025, 21:25A i po pitanju samog statusa nije bilo ne znam kakve razlike, da bi se sapunica razvukla kada je Garza u pitanju.DaVinci je napisao/la: ↑07 apr 2025, 01:17Pare u bjeloj koverti su solucija za sve bjelosvjetske sheme i dileme ... pokreni narod i obezbjedite 200.000 dolara i FIBA ce utefterit' Garzi da je izvadio pasos '91e ...Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 19:06
Isto tako, jel ono Garza rodbinski vezan sa Teomanom? A isti preko Slovenaca i Talijana valjda moze doci do info da li su pare solucija.
Problem novac? Novac bi narod obezbijedio u 24h.![]()
Jeste bilo razlike u smislu da je Alibegović igrao za U20 za razliku od Garze, po čemu bi se dalo nagovijestiti da je imao BiH pasoš i prije šesnaeste.
Istina. Ali, ako cemo se voditi pukim pravilima, zasto Fibu ne suociti sa slucajem Matkovic?TripleThreat je napisao/la: ↑07 apr 2025, 22:10
Jeste bilo razlike u smislu da je Alibegović igrao za U20 za razliku od Garze, po čemu bi se dalo nagovijestiti da je imao BiH pasoš i prije šesnaeste.
Ok cinjenica da Garza nije imao pasosa. Al Garza nije opterecen nastupima za drugu drzavu. Bio Bosanac ili stranac, pa da je u tome problem bez presedana.
Ponavljam. Ako je vec Fiba kvarna i pogoduje kako kome, davno se preko CAS-a trebalo pokusati.
Fiba je nebrojeno puta donosila fakat nebulozne odluke. A bude li takva u slucaju Vezenkova nakon godina nastupanja za Bugarsku i ubuduce za Kipar, covjek bi se zapitao, da li je samo do Fibe. Ili je mozda i do nase volje.
Malo onako za tvrditi, al meni je sve to i vise od slucaja postalo ...
-
- Kontakt:
Mislim da je Matković imao hrvatsku putovnicu pa je FIBI to odmah izgovor više.Drum je napisao/la: ↑07 apr 2025, 22:34Istina. Ali, ako cemo se voditi pukim pravilima, zasto Fibu ne suociti sa slucajem Matkovic?TripleThreat je napisao/la: ↑07 apr 2025, 22:10
Ma nije da se ja ne slažem s tobom, nego mi je čudno da najmanje dvije garniture UO KSBiH nisu u stanju da makar transparentnije kažu gdje škripi. Iznenađenje mi je da ni ona garnitura sa Mirzom nije nešto konkretnije obrazložila.Ok cinjenica da Garza nije imao pasosa. Al Garza nije opterecen nastupima za drugu drzavu. Bio Bosanac ili stranac, pa da je u tome problem bez presedana.
Ponavljam. Ako je vec Fiba kvarna i pogoduje kako kome, davno se preko CAS-a trebalo pokusati.
Fiba je nebrojeno puta donosila fakat nebulozne odluke. A bude li takva u slucaju Vezenkova nakon godina nastupanja za Bugarsku i ubuduce za Kipar, covjek bi se zapitao, da li je samo do Fibe. Ili je mozda i do nase volje.
Puno se to vuče, a cijeli proces je započeo isto kada i Alibegovićev.
Teoman je napravio kratki osvrt jednom prilikom i naveo da je napravljena bila greška oko administrativnih stvari ovdje kod nas.
Agencija upravo spustila putovanje sa 3500 na 3000 KM
Iskreno mislim da previse analizirate stvar koja je vrlo prosta. FIBA ce dopustiti sta im je qurcu cejf, sta nije nece i tu prica zavrsava. Njihova pravila su smijesna i ni oni ih se ne drze. Beciragic je vec rekao da su zajedno gurali Garzu i Alibegovica i da su im rekli bosanci dosta vam je jedan, ne mozete obojicu.Drum je napisao/la: ↑07 apr 2025, 22:34
Istina. Ali, ako cemo se voditi pukim pravilima, zasto Fibu ne suociti sa slucajem Matkovic?
Ok cinjenica da Garza nije imao pasosa. Al Garza nije opterecen nastupima za drugu drzavu. Bio Bosanac ili stranac, pa da je u tome problem bez presedana.
Sad je najskorija izjava da su rekli da je neki dio dokumentacije nepotpun. To meni smrdi da nema nista od toga jer da zele da puste, s obzirom na njihova fleksibilna pravila, pustili bi ga do sad. Realno itekako se imaju za sta uhvatiti u Garzinom slucaju da mu daju zeleno svjetlo, narocito kad uporedimo sta su sve u proslosti pustali.
Mozemo se ganjati s CASom pa cak i dobiti ali vjerovatno bi naljutili FIBAu da bi nam slicne slucajeve s gustom odbijali u buducnosti sto nama sigurno ne ide u korist.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
S rogatim se nije bost ... pogotovo ako si sam beznorog ...Madal je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:51Mozemo se ganjati s CASom pa cak i dobiti ali vjerovatno bi naljutili FIBAu da bi nam slicne slucajeve s gustom odbijali u buducnosti sto nama sigurno ne ide u korist.Drum je napisao/la: ↑07 apr 2025, 22:34Fiba je nebrojeno puta donosila fakat nebulozne odluke. A bude li takva u slucaju Vezenkova nakon godina nastupanja za Bugarsku i ubuduce za Kipar, covjek bi se zapitao, da li je samo do Fibe. Ili je mozda i do nase volje.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Jedna interesantna rečenica iz kolumne Darka Dželetovića:
Značilo bi nam njegovo odsustvo u utakmici protiv Italije."A moguće da će i bivši perspektivni fudbaler Donte Divinćenzo zaigrati za reprezentaciju Italije na Eurobasketu, mada mi je rekao da je još rano da donese odluku da li će žrtvovati ljeto nauštrb vremena sa sinom koji uskoro treba da prohoda."
Mislim da sam skoro negdje pročitao da će biti na raspolaganju Italiji 100%,TripleThreat je napisao/la: ↑10 apr 2025, 19:12Jedna interesantna rečenica iz kolumne Darka Dželetovića:
Značilo bi nam njegovo odsustvo u utakmici protiv Italije."A moguće da će i bivši perspektivni fudbaler Donte Divinćenzo zaigrati za reprezentaciju Italije na Eurobasketu, mada mi je rekao da je još rano da donese odluku da li će žrtvovati ljeto nauštrb vremena sa sinom koji uskoro treba da prohoda."
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- Shategabri
- Kontakt:
NBA igrač, igra za Minnesotu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.