Yebiga igraci padaju ko muhe. Nece bit ni Ferdinanda na SP-u. A ovog japanca treba suspendovat sa SP-a. Koji divljak,Madafaka je napisao/la:Ovaj Tulio je retardiran. Samo zabija autogolove, a evo sada povrijedi jednog od najboljih napadaca svijeta.Nadam se da povreda nije toliko ozbiljna...
SP - Grupa G
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa G
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tulio Tanaka, inace brazilac 

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
BREAKING NEWS:
DROGBA WILL PLAY AGAINTS PORTUGAL 15 JUNE AFTER A SURGERY
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- moustapha
- Kontakt:
Jaka je ova grupa, ocekujem prolaz Portugala i Brazila. Portugal bi trebao biti prvi u ovoj grupi, nekako su mi ozbiljnija i u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Brazila.
#divovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da se šališ. Portugal neće biti ozbiljna ekipa dokle god ih vodi Quieroz.moustapha je napisao/la:Jaka je ova grupa, ocekujem prolaz Portugala i Brazila. Portugal bi trebao biti prvi u ovoj grupi, nekako su mi ozbiljnija i u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Brazila.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- moustapha
- Kontakt:
Koliko god Dunga imao opravdanja za nepozivanje nekih igraca, meni to ipak izgleda neozbiljno. Ovo je svjetsko prvenstvo i ovdje trebaju igrati samo najbolji, a kod Portugala su svi na okupu. O ozbiljnosti Portugala, prije svega mislim na osnovu baraza kojeg su odigrali protiv nase reprezentacije. Ozbiljan i profesionalan pristup donosi rezultat. Mada, iskreno, volio bih da grijesim, jer vise simpatisem Brazilce.
#divovi
Po meni u ovoj grupi S.Koreja nema sta da trazi.
Brazil je taj koji sigurno ide dalje.
A za drugo mjesto i prolaz se bore Portugal i Obala Slonovace.

Brazil je taj koji sigurno ide dalje.

A za drugo mjesto i prolaz se bore Portugal i Obala Slonovace.

Ova mi je grupa najaca i bice zanimljvio gledati Brazil,Portugal, i Obalu Slonovace, mislim da S.Koreja nema sta traziti u ovoj grupi ali dok im je Hiddink bio trener bili su jaki pravo mislim da sad nemogu ponoviti taj uspjeh pogotovo u ovakvoj grupi, bice jako zanimljivo gledati tu borbu za prvo i drugo mjesto, Brazilu kao favoritu dajem prvo mjesto a drugo ce biti jako zanimljivo izmedzu Portugala i Obale Slonovace.
Hiddink im nikada nije bio trener,ovo je S.Koreja a Juzna je u B grupi.FC BAYERN je napisao/la:Ova mi je grupa najaca i bice zanimljvio gledati Brazil,Portugal, i Obalu Slonovace, mislim da S.Koreja nema sta traziti u ovoj grupi ali dok im je Hiddink bio trener bili su jaki pravo mislim da sad nemogu ponoviti taj uspjeh pogotovo u ovakvoj grupi, bice jako zanimljivo gledati tu borbu za prvo i drugo mjesto, Brazilu kao favoritu dajem prvo mjesto a drugo ce biti jako zanimljivo izmedzu Portugala i Obale Slonovace.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Brazil i Portugal idu dalje. Portugal izbacio BiH to je dokaz da su među kandidatima za osvajanje, BiH je BiH
Namučili su se sa Ćirinim sinovima

-
- Kontakt:
brazil i slonovi 

po igracima Portugal mi djeluje najjaci ali ..posto ih vodi najveci moguci kloc,levat,papak, mogli bi ispasti vec u grupnoj fazi ja bi volio da prodju zajedno sa Brazilom koji mi ne djeluje nesto specijalno 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Do kada Nani ne igra, jel nikako ili samo prvu tekmu ??
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nisam znao gdje da napise al evo gledam na HRT-u neku emisiju o SP i spominje se Obala Slonovace i bivsi selektor Vahid Halihodic koji je prema ovom novinaru iz FRANCUSKE BOSANSKOG PORIJEKLA
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Danas u 16.00 ocekujem najbolju utakmicu u dosadasnjem dijelu prvenstva a veceras ocekujem da Brazil pokaze silu i uvali petardu onim levatima. U 16.00 Drogba vs Ronaldo, 20.30 Kaka vs citava Koreja.
Evo sad na tv-u slusam intervju sa ovim selektorom Koreje i kaze da su njegovi igraci na nivou najjacih reprezentacija i da ce uradit sve da bi obradovali velikog lidera Kim Jong Illa. Zato neka se brazilci cuvaju.A_d_0 je napisao/la:Danas u 16.00 ocekujem najbolju utakmicu u dosadasnjem dijelu prvenstva a veceras ocekujem da Brazil pokaze silu i uvali petardu onim levatima. U 16.00 Drogba vs Ronaldo, 20.30 Kaka vs citava Koreja.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Eriksson za FIFA.COM.Côte d’Ivoire did not lose a single game under your predecessor Vahid Halilhodzic, but it was rumoured that most of the players did not want him to take them to South Africa 2010. How important is the coach’s job in a team with so many stars?
I’m there mainly to lay the ground rules and set out the principles the players need to stick to. I decide how we defend, how we attack and everything to do with tactics. Coaching Côte d’Ivoire is no different to coaching any other side. It’s exactly the same, and the players are still the most important thing. Out on the pitch it’s all about them, but in the modern game you can’t just send them out and say, ‘Ok guys, sort it out for yourselves’. You have to put tactics, strategies and systems in place. It’s a bit like putting a jigsaw puzzle together.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da se brazilcima ledi krv u zilama. Kad ti takva imena zaprijete odmah nastaje panika.Cartman je napisao/la:Evo sad na tv-u slusam intervju sa ovim selektorom Koreje i kaze da su njegovi igraci na nivou najjacih reprezentacija i da ce uradit sve da bi obradovali velikog lidera Kim Jong Illa. Zato neka se brazilci cuvaju.A_d_0 je napisao/la:Danas u 16.00 ocekujem najbolju utakmicu u dosadasnjem dijelu prvenstva a veceras ocekujem da Brazil pokaze silu i uvali petardu onim levatima. U 16.00 Drogba vs Ronaldo, 20.30 Kaka vs citava Koreja.

-
- Kontakt:
drogba je ratnik,volim tog covjekaD1n0 je napisao/la:BREAKING NEWS:
Drogba je na klupi protiv Portugala. Možda uđe u drugom poluvremenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.