Muhamed Subašić

BIHfan
Kontakt:

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la BIHfan » 26 nov 2010, 23:24

harishp je napisao/la:
Steve je napisao/la:meni se cini da onaj schmelzer igra na lijevom beku za borussiu, nece biti lahko muhamedu tamo da se probije al svakako bi ovo bio odlican transfer.
Haman,a taj je ''pobudalio''ove sezone.6-7 izabiran u timu kola. :roll:
Jos ima 22 godine. Za njeg se interesuju Barcelona i Juventus. Isto tako Dede je rezervni lijevi bek.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 26 nov 2010, 23:29

harishp je napisao/la:
Steve je napisao/la:meni se cini da onaj schmelzer igra na lijevom beku za borussiu, nece biti lahko muhamedu tamo da se probije al svakako bi ovo bio odlican transfer.
Haman,a taj je ''pobudalio''ove sezone.6-7 puta izabiran u timu kola. :roll:
Jedino ga safati negdje u mraku i dobro nalemati ,ili kakvu sihiru baciti.Ko' Begovic svojima. :lol:
moze i tako :D
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 nov 2010, 23:45

brzi21 je napisao/la:
Nebitno sta,ko,kao,Demila,Milan,Torabi itd kontas?

Ti ga gledao 15 min i zakljucio da ce biti nesto od njega?
Ja sam gledao najmanje 5-6 tekmi i zakljucio da je lik taraba.Zivi bili pa vidjeli...]
a da je ta taraba slucajno clan zelje, ti nebi tu pricu pricao ovdje..
Da su babi muda bila bi taxista,pa tako bi mozda i ja nesto drugo prico....
Pa ovo je smijesno cuj Subasic u Dortmundu :lol: isto kao i prosli prelazni rok kad je lafo Gracic zavrsio transfer negdje u Belgiju za 650 milja evra,i svi znamo kako je zavrsio...ovim lupetanjima samo mu Gracic dize cijenu.
Pa Antonio Rukavina isto bocni samo desni,nje uspio u Dortmundu...koji je bolji za dvije klase od plavusana,i ofanzivno i defanzivno na kraju zavrsio cini mi se u Munchenu 1860.
Subasic je prosjecan fudbaler od kojeg repka nece imati nikakve koristi u buducnocti i njegov vrhunac ce biti ekipa tipa Manisaspor,Trnava ili Teplice.
Veldin Muharemovic je bolji igrac za klasu od njega a igraju istu poziciju,jedino je Subasic mladji...
Ali dobro strucnjaci ocekuju njegov transfer u buduceg championa bundes lige :lol:
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2010, 23:52

Jedno pitanje @Esi kako je moguce da tako prosjecan igrac.Vecinu tekmi u mladoj repci odigra za svaku pohvalu.
I to ne samo protiv losih repki,nego recimo i protiv jedne Italije.
Da ne govorim da je onaj mec protiv Slovacke svojih pola sata odigrao vise nego korektno.Uzevsi u obzir da mu je to bio i debitanski mec.Znaci,trema koje i mnogo bolje igrace drma.
Mislim nema logike u prici.
Gracic mu moze dizati cijenu koliko hoce,ali ako u repci odigra kako treba.Tu se sva prica zavrsava.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 00:05

Pa je li moguće da se ozbiljno postovi pišu o transferu ovog dječaka u Dortmund? :o :lol:
Prvo su se Schalke i Leverkusen otimali za njega, pa je onda Lokeren ponudio 650.000 eura, ali je uprava Olimpica čekala bolju ponudu :mrgreen: I izgleda odbila i tu :mrgreen:
I ja sam ga gledao pooooomno nekih 5-6 utakmica i cvajta mu je san uz sve moguće menadžerske čarolije. Haris gled'o klip protiv Italije i naložio se :lol: Bilo je još njegovih utakmica za mladu, a ni u toj nije briljirao. Da rezimiramo, lik nema brzinu i nesposoban je da napravi prodor kako treba, i taman da je defanzivno savršen(daleko od toga, pogledati kikseve na Sarajevo-Olimpic) on NE MOŽE direktno iz naše lige u Bundesligu! Puno je realnije da Kerla završi u Bayernu. On se bar ističe koliko god je to moguće.
Protiv Slovačke je jednom Subašić odlično iznijeo loptu i zbog toga je supertalenat :lol: Želje su jedno, stvarnost drugo. Što se tiče pozicije lijevog beka, Marinko Mačkić je, recimo, čuda radio za Subašića, a i igrao za mladu. Pa se lansirao u Iran :P
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 00:13

harishp je napisao/la:Jedno pitanje @Esi kako je moguce da tako prosjecan igrac.Vecinu tekmi u mladoj repci odigra za svaku pohvalu.
I to ne samo protiv losih repki,nego recimo i protiv jedne Italije.
Da ne govorim da je onaj mec protiv Slovacke svojih pola sata odigrao vise nego korektno.Uzevsi u obzir da mu je to bio i debitanski mec.Znaci,trema koje i mnogo bolje igrace drma.
Mislim nema logike u prici.
Gracic mu moze dizati cijenu koliko hoce,ali ako u repci odigra kako treba.Tu se sva prica zavrsava.
Na kojim je to tekmama odigrao za pohvalu?
Jedino protiv Italije u gostima,kada je cijela ekipa odigrala poprilicno dobro,tacnije uspjeli su se odbraniti.Onda bi trebali cijelu tu mladu repku prekomandoivati u A tim,ako bi takav bio rezon.
Koliko je mlada repka igrala za pohvalu govori podatak da nas je tamburo i Luxemburg.
1921-2011

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 27 nov 2010, 00:17

Da ponovim ono sto sam vec negdje rekao. Zaobidju li ga povrede Muhamed Subasic ce biti lijevi bek reprezentacije BiH u sledecih desetak godina.
26/11/10.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 00:19

Saban je napisao/la:Da ponovim ono sto sam vec negdje rekao. Zaobidju li ga povrede Muhamed Subasic ce biti lijevi bek reprezentacije BiH u sledecih desetak godina.
26/11/10.
Hoce ali ove sto igra protiv Poljaka.On ako vidi jos par puta dres repke,nek se udari nogom u guzicu :lol:
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 00:25

Esii TM87 je napisao/la:
Saban je napisao/la:Da ponovim ono sto sam vec negdje rekao. Zaobidju li ga povrede Muhamed Subasic ce biti lijevi bek reprezentacije BiH u sledecih desetak godina.
26/11/10.
Hoce ali ove sto igra protiv Poljaka.On ako vidi jos par puta dres repke,nek se udari nogom u guzicu :lol:
Pa ne bi ni ovo vidio da nismo imali hronični nedostatak bilo kakvog igrača sa lijevom nogom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 00:29

Željovac je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
26/11/10.
Pa ne bi ni ovo vidio da nismo imali hronični nedostatak bilo kakvog igrača sa lijevom nogom.
Ja fakat ne mogu da vjerujem kako likovi opisuju ga,a siguran sam da ga nisu gledali vise od onih 15 min protiv Slovacke i tvrde igrace narednih 10 godina :roll: .Hoce za Čeljigovice :mrgreen:
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2010, 01:37

Ako neko udje u 62 minuti a utakmica traje 90.Da ebe rak raka,nemoze tu biti 15 minuta,nego duplo vise.
Da ne govorimo sto su vecina momka gledali i u mladoj repci,pogotovo je odlicnu utakmicu odograo protiv italijana.Za poraz protiv luxemburga,pa valjda tu postoji 11 igraca a ne samo on.Kao bogami i Tulic.
Kad ti navede tih 15 minuta,sve je onda jasno koliko objektivnosti kao i tacnosti ima u tvojim kritikama.
Uostalom totalno smijesno,kao i zalosno izgleda.kada neko ko kao biva navija za BIH repku,a gleda da omalovazi bilo sta u vezi potencionalnog reprezentativca.Da je mali,kojim slucajem to zasluzio.Pa bi se moglo progledati kroz prste,ali ovako.Sacuvaj boze kad nas svakakvih ima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 27 nov 2010, 02:27

Željovac je napisao/la:Pa je li moguće da se ozbiljno postovi pišu o transferu ovog dječaka u Dortmund? :o :lol:
Prvo su se Schalke i Leverkusen otimali za njega, pa je onda Lokeren ponudio 650.000 eura, ali je uprava Olimpica čekala bolju ponudu :mrgreen: I izgleda odbila i tu :mrgreen:
I ja sam ga gledao pooooomno nekih 5-6 utakmica i cvajta mu je san uz sve moguće menadžerske čarolije. Haris gled'o klip protiv Italije i naložio se :lol: Bilo je još njegovih utakmica za mladu, a ni u toj nije briljirao. Da rezimiramo, lik nema brzinu i nesposoban je da napravi prodor kako treba, i taman da je defanzivno savršen(daleko od toga, pogledati kikseve na Sarajevo-Olimpic) on NE MOŽE direktno iz naše lige u Bundesligu! Puno je realnije da Kerla završi u Bayernu. On se bar ističe koliko god je to moguće.
Protiv Slovačke je jednom Subašić odlično iznijeo loptu i zbog toga je supertalenat :lol: Želje su jedno, stvarnost drugo. Što se tiče pozicije lijevog beka, Marinko Mačkić je, recimo, čuda radio za Subašića, a i igrao za mladu. Pa se lansirao u Iran :P

Odmah ti uguraj tu Kerlu jer on skace 20m u zrak :D Ti samo da je iz Zelje,da je kojim slucajem ovaj momak igrac Zelje,od tebe se nebi moglo disat na ovoj temi.Ne kazem da je Subasic A.Cole ali ga ne treba ni ponizavat,vidjet cemo sta ce bit s njim,mlad je jos...nadam se da ce izrast u dobrog lijevog beka
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2010, 02:35

RKO je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pa je li moguće da se ozbiljno postovi pišu o transferu ovog dječaka u Dortmund? :o :lol:

Odmah ti uguraj tu Kerlu jer on skace 20m u zrak :D Ti samo da je iz Zelje,da je kojim slucajem ovaj momak igrac Zelje,od tebe se nebi moglo disat na ovoj temi.Ne kazem da je Subasic A.Cole ali ga ne treba ni ponizavat,vidjet cemo sta ce bit s njim,mlad je jos...nadam se da ce izrast u dobrog lijevog beka
Bi vala,isti igrac drugi klub treca prica.
Tu bi bas bilo stotine klipova i klipaca.snimaka usporenih ubrzanih.Tacno izmjerena brzina kretanja,radijus kao i koefcijent njegovog zalaganja,da ne govorimo o mjerenju njegovog odraza i leta u visine.Ali posto ne igra u Zelji,mali je osudjen na propast. :mrgreen:
Poenta se zove ,ako izbacimo Subasica postoji mogucnost za Kerlu i Cocalica.dobar plan,samo Pape rijetko ide na ovaj forum. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 27 nov 2010, 10:39

Vazno je da njihov Kerla moze u Bundesligu, a ne Subasic. zato sto je iz Olimpica. Da je Subasic slucajno vas igrac, proglasili bi ga novim Gareth Baleom.

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 27 nov 2010, 11:06

26/11/10.
27/11/10 Subasic-Dortmund,obezbijedjen lijevi bek repke nam u narednih 10 godina 100% ;) ...Pricajte vi ostali sta hocete

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 nov 2010, 11:58

Nemogu da vjerujem da neko moze biti ovako , da kazem , glup poput ovog esii i zeljovca. Mogu se kladiti , da je Subasic igrac Zelje , on bi mogao igrati i u Manchesteru , Realu , ali ovako on nemoze ni u Dortmund. NE kazem da je on klasa od igraca , ali je najbolji LB kojeg imamo sada , i bice odlicno ako ode u BuLi ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 13:44

Nerealna djeca preplavila forum. A i bezobrazna. Zaboli mene za ovog supertalenta. Niti bi Cocaliću uzeo mjesto, a niti Kerli. To nisu njihove pozicije. A ovaj intelekt što se drznuo da druge naziva glupanima: pa, intelektu, šta i da jeste najbolji lijevi bek što ga imamo?(Na toj poziciji je 1000 puta bolji Salihović, pa i Lulić) Je li to mora da znači da je dobar? I šta i ako bi super bilo da ode u Bundesligu? Je li to znači da može? :lol: :roll: Baš si intelekt. :lol:
Da, da, odigrao je pola sata protiv Slovačke i tu je pokazao da je rješenje na lijevoj strani za narednih 10 godina :lol:
A Harisov idol ga je gledao protiv mlade Turske, kad također nismo imali nikoga sa lijevom nogom i gledao ga je protiv Borca ili Širokog, maksuz. Nakon prve utakmice je Safet rekao da treba da sačekaju ti iz mlade :lol: A nakon druge da nije zadovoljan njime i nije ga ni pozvao. To što ga je konačno pozvao kada ni Mravac nije mogao :mrgreen: , Medunjanin nije htio :mrgreen: i Lulić nije znao, to ne znači da je ovaj neka veličina od igrača zbog tih dobivenih pola sata. Za 4 mjeseca će mu 23, nije ni u cvijetu mladosti.
A ovaj da igra za Želju, opet bih prije Stanića promovisao, a ni to ne radim, jer nije za reprezentaciju na toj poziciji.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 15:37

bavarian_bk je napisao/la:Nemogu da vjerujem da neko moze biti ovako , da kazem , glup poput ovog esii i zeljovca. Mogu se kladiti , da je Subasic igrac Zelje , on bi mogao igrati i u Manchesteru , Realu , ali ovako on nemoze ni u Dortmund. NE kazem da je on klasa od igraca , ali je najbolji LB kojeg imamo sada , i bice odlicno ako ode u BuLi ;)
Dobro pametni :o sve si rekao kad je on najbolji lijevi bek kojeg imamo.Puizigaca iz Borca je Lizarazu za njega :!:
1921-2011

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2010, 15:46

Ovog momka traži pola Evrope, a fakat ne znam kako. Gdje su ga toliko upratili?! Hoće ga Belgijanci, Nijemci, Turci...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2010, 15:47

MinistaR je napisao/la:Ovog momka traži pola Evrope, a fakat ne znam kako. Gdje su ga toliko upratili?! Hoće ga Belgijanci, Nijemci, Turci...
Pa naravno da klubovi prate igre u mladim reprezentacijama. Pogotovo kad se igra protiv Italije, Velsa, Turske itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Jugovina i 5 gostiju.