Samo jedan profil, pošto mi je stari nick banovanlegenda reala je napisao/la:Pa isti si on šta god se novo pojavi na forumu ti kažeš ne valjaizzo je napisao/la:Iza, jellegenda reala je napisao/la:Pa ova država nikad neće naprijed ,dok je Dodika i Iza ,pa sve što drugi napišu njemu ne valja ,pa napiši ti uvod **** te uvod bolje ako umiješ šta odma sereš kako nevaljati mene sa Dodikom stavi u isti koš
![]()
e svašta ce covjek procitati ovdje.
Bezveze spamate temu nepotrebnim piskaranjima i prepucavanjima kad se odlicno zna da je Xavi "El Prof" Hernandez najveci španski fudbaler, da su igraci Barce (iz najboljeg tima svih vremena u klupskom fudbalu, po mišljenju vecine svjetskih strucnjaka) donijeli Španiji toliko željene titule prvaka Evrope i Svijeta...to je sasvim i logicno, ali nekima je to izgleda viša matematika da shvateizgleda da treba crtati neke stvari
![]()
samo miniraš ovaj forum
![]()
Nikad niko nije osporio da su Barsini igrači najzaslužniji za titule Španije ,dok ti i tvoji idolopoklonici od Raula pravite prosječnog igrača i kako po vama više nije legenda jer ga je Vila prestigao po golovima (smješno stvarno)![]()
A ja znam da i ti znaš da je Raul najveći Španac ikadPortilo će kasnije postaviti klipove kako navijači dočekuju Raula širom Španije
![]()
I sad nešto iskreno da mi odgovoriš kolko imaš ovdje profila ,jer nemoguće da 5-6 forumaša ima baš isto mišljenje o svemu kao i ti![]()
Izo budi mi pozdravljen ,znam ja da si ti dobar čovjek ,samo što uvijek tražiš dlaku u jajetu

Kakvi idolopoklonici

Ništa ja ne miniram, vec iznosim opšte poznate cinjenice...to što je vama Portillo napricao price o Raulu kao najveceg igracu, pa to je smiješno...ljudi moji, uozbiljimo se...on jest velika legenda, veliki igrac i niko od njega ne pravi prosjecnog fubalera, ali on je legenda prije svega Reala i veliki KLUPSKI igrac- najveci...na to je mislio Pep.
Gdje ce on biti najveci španski igrac kad nikad ništa sa Španijom nije osvojio?? kako ce biti?? nema logike definitivno.