NK Borac Tetovo - Zenica

The Reds
Kontakt:

Re: nk. Borac Tetovo Zenica

Post Postao/la The Reds » 13 avg 2011, 00:58

bilinopolje je napisao/la:lasanje ko je po vamo do sada najbolji igrac borca AMEL KOBIC, ISAKOVIC SUMEDIN, CUCE,ABDULAH SISIC,ROBIJA, MUJEZINOVIC MIRZA,ALIC NARIS,AMEL NEMELJAKOVIC,ANEL SKOMORAC,KOBIC REDZIB REDZO, ANES DZAFIC,PIRI ,CERIMOVIC BENJAMIN,SAMID JASAREVIC ITD GLASANJE JE OTVORENO
hehe ima dosta dobri ali po meni odskače onaj štoper sume ( isaković sumedin je li ) sjajno momak igra odbranu, dobar je odbrambeni svaka mu čast.
YNWA !

MrCuzna
Kontakt:

Post Postao/la MrCuzna » 13 avg 2011, 02:58

ja sam gledao prvu utakmicu u Tetovu,i jako mi se dopalo kako je odigrao onaj stoper Isakovic,momak stvarno ima smisla...nekako mi je on medju najboljima,a dobar je i Jasarevic oni su uz Pirija sjajna odbrana­­

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 14 avg 2011, 11:46

Ne znam zasto ali imam osjecaj Isakovicu da imas vise nick-ova i da hvalis sam sebe ;)
Nema vise :P

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 14 avg 2011, 15:08

flash je napisao/la:Ne znam zasto ali imam osjecaj Isakovicu da imas vise nick-ova i da hvalis sam sebe ;)
moram da te razocaram,imam samo jedan nick...uostalom probaj ti s jednog kompa tacnije na jednu e-mail adresu registrovat vise nick-ova, a da mi se sad pravi vise mailova samo zbog toga da bi sebe proglasio najboljim,vjeruj da mi se ne da....a da ti pravo kazem ne mislim za sebe da sam najbolji,sigurno tu ima momaka koji su i bolji i spremniji od mene,evo po mome misljenju u nasem klubu je najbolji Anel Skomorac...e ti sad mi vjeruj ili ne vjeruj :D
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 14 avg 2011, 16:42

placas ljudima da glasaju za tebe hahhahaha lopuzo
razocara me likce po ko zna koji put .....al

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 14 avg 2011, 20:28

bilinopolje je napisao/la:placas ljudima da glasaju za tebe hahhahaha lopuzo
nikad u zivotu,uostalom pokazem ja na terenu sta umijem nisam ja kao "neki" sto su dali lovu da igraju...necu rec koji naci ce se sami :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 14 avg 2011, 21:18

Robijas007 je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:placas ljudima da glasaju za tebe hahhahaha lopuzo
nikad u zivotu,uostalom pokazem ja na terenu sta umijem nisam ja kao "neki" sto su dali lovu da igraju...necu rec koji naci ce se sami :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
reci jasno i glasno ko je davo kes a ko srce na terenu pa nek prokomentarisu igru ovi sto su bili na tekmam ove dvije ili jednoj nije frka kupuj glasove a u ostalom evo i moj glas ide PIRIJU

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 14 avg 2011, 21:45

flash je napisao/la:Ne znam zasto ali imam osjecaj Isakovicu da imas vise nick-ova i da hvalis sam sebe ;)
detektiv si flash otkrio si ga svaka cast respekt :o :o :o :o :o :o :o :o

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 15 avg 2011, 00:23

bilinopolje je napisao/la:
detektiv si flash otkrio si ga svaka cast respekt :o :o :o :o :o :o :o :o
aj dobro zvijezdo...ja se sepurim ko paun na terenu i samo se pokazujem onako raji da me vidi na terenu,uostalom procitaj za koga sam ja reko da je najbolji,ali ruku na srce tvoj izbor je tu negdje s mojim....aj sad svi nek me napadnu da sam sebe hvalim,kao da ja imam nesto od toga....pffffff bas me briga hoce li neko reci da sam najbolji ili ne...ja sam u Borac dosao da igram a ne da najbolji budem...ja i nisam neka igracina ali ja volim tu igru

KANTU NAM DAJ!!

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 16 avg 2011, 00:39

u srijedu 17.8. NK Borac-OFK Zenica najvjerovatnije u 18:00 sati...
edit: srijeda u 18:00 sati je utakmica

KANTU NAM DAJ!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 avg 2011, 22:37

i šta bi? je li se odigra ta utakmica? kako je to uopće izgledalo ako jeste, kad nema ograde i lopta letiiii?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 17 avg 2011, 23:16

jest odigrana je tekma dobili smo ih 1 :0 ZASLUZENO

Robijas007
Kontakt:

Re: FK Borac Tetovo - Zenica

Post Postao/la Robijas007 » 25 avg 2011, 22:11

u nedjelju 28.08.2011 FK Borac ce odigrati svoju prvu ligasku utakmicu nakon 10 godina...domacin ekipi Borca ce biti zenicki Rudar,utakmica je zakazana za 16:30 h....u redovima Tetovskog ligasa vlada optimizam,opravdan ili ne,ostaje da se vidi...pozivamo sve koji su mogucnosti da dodju pogledati komsijski derbi...

KANTU NAM DAJ!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 avg 2011, 22:26

objektivno, izgubit ćete bar 2-3 razlike. al' eto zbog vas bih volio da se varam. uostalom vidjet ćemo u nedjelju.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 avg 2011, 00:36

Samo pripazite na Elmana Muratovića i sve će biti uredu. Mali je stroj, par puta je igrao i u Čeliku, neverovatan napadač.
Uglavnom srećno, doću malo da gledam, ne igram protiv vas, nažalost...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 avg 2011, 09:15

anonymousHD je napisao/la:Samo pripazite na Elmana Muratovića i sve će biti uredu. Mali je stroj, par puta je igrao i u Čeliku, neverovatan napadač.
Uglavnom srećno, doću malo da gledam, ne igram protiv vas, nažalost...
oojj Elman :roll:

trut mrtvi, ja ga okreto ko budalu u mahali 8-)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 avg 2011, 02:08

Ma pusti se ti ba mahale. Poredit mahalu sa velikim terenom. Elman je odličan, ovo govorim čisto realno i obektivno.. ;)
Zadnju utakmicu protiv Jedinistva je postigao hattrick, pa ti sad gledaj, jel trut ili nije..

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 28 avg 2011, 19:28

nije ovo danas loše izgledalo.

vidjelo se da je ekipa Rudara uigranija i bolje kondiciono spremna. dok su imali snage igrači Borca su se kvalitetno nosili. malo su sudije pogurali Rudar, al' ništa značajno.

morali bi i napadači Borca povesti računa da "ne spavaju" u offside-u. ovaj 11-ka iako je dao gol, brate ili ne gleda ili ne zna kad je u offside-u. a ni 9-ka nije puno bolji. 8-ca je najbolje odigrao, samo mora se ipak malo brže rješavati lopte. odbrana je večinom dobro odigrala, a najviše je škripalo kad je ušao ovaj 15-ka. on je i penal potpuno nepotrebno napravio, koji je doduše golman odbranio.

brojka od nekih 300-njak ljudi je više nego dobra za ovaj rng takmičenja. i NK Čelik neke utakmice je igrao pred manje gledalaca.

i moram da se osvrnem na opremu FK Borca. ja znam da kombinacija crvene i plave čine ljubičastu, al' ono je katastrofa. :oops:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 avg 2011, 11:34

Dobra utakmica pravo bila. Borac je prvo poluvreme apsolutno bio bolji, što je pokazao i rezultat. Drugo poluvreme su pali, nisu imali kondicije, što je Rudar iskoristio... Za nekih mesec dana koliko Borac trenira ovo je odlično, za svaku pohvalu...
Anel Skomorac i onaj mali broj 8 ako se ne varam su stvarno dobri, najbolji pojedinci na utakmici sigurno! ;)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 avg 2011, 14:02

Pratio sam utakmicu , ovo je bilo na rangu prve lige federacije. Sve sam time rekao .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.