Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zagor je napisao/la:Nemoj da je neuđem u ekipu jes da sam u slaboj formi , ali mogu proraditi kad treba...
obzirom da se igra na terenima "BihNetovih servera" igraćemo sa dosta prekida, tako da će nam trebati bar 3-4 solidna izvodžača slobodnih udaraca.alan_cardec je napisao/la:E a ko će izvoditi prekide ?![]()
Predlažem da slobodnjake izvodi Calcio pošto se loži čovjek na Roberta Bađa,tako da ne sumnjam da će na gostovanju u Zimbabveu biti evrogolova.![]()
Obannon je opasan nakon kornera,ima strašan odraz pošto je ranije bio košarkaš.
Ma vjeruješ bilo bi mi drago odigrati makar 20-tak minuta, jer evo spremaju se dva autobusa navijača iz Darkwood-a. Pa onako lijepo bi bilo da uskočim u igrualan_cardec je napisao/la:Zagor je napisao/la:Nemoj da je neuđem u ekipu jes da sam u slaboj formi , ali mogu proraditi kad treba...
Ti ćeš ući u prvi tim ako Čiko bude u stručnom štabu.Koje mjesto bi najviše volio da igraš?
Ja sam nezadovoljan s minutazom, hehehhe,dobro je ovam temo pravo hehheLovac je napisao/la:Ma kakvi oni, svabama cemo skalp da skinemo s glave hehe.
@alan_cardec: Ma selektor je ionako pred otkazom ako nastavi igrat ovu formaciju, i ja sam za to da se nesto malo promijeni
Ma nema veze,ja cu bit ko Ibisevic sviju cu iznenadit,cekat cu priliku,hehehheCheGuevara je napisao/la:Ova moja pozicija mi se nikako nesvidza...sigurno da bi bilo interesantno u napdau sa sukijem, ali ja inace ispunjavam ulogu genijalcaLovac je napisao/la:Evo mog sastava:
--------------------Lovac------------------
alan_cardec----obannon----csh----tarik14
bistrikboy----starmo76---calcio----ribery
----------sukisp----CheGuevara-----------
Zamjena:
1. Com_ultras_MARSEILLE
2. seldo
3. Zagor
4. nerminh74
5. GunnerS
Selektor: admin (al ce uskoro dobit otkaz)![]()
Pomocnici: Mr Plummer, vucko
Sa ovim timom udaramo na sve moguce forume heheto znaci da sam ja rodzen za poziciju iza napadaca...(Miske je ucio od mene!) ...Ukoliko se nepopravi ovaj sastav, moracu da bojkotujem repku!
I jos nesto..mozel popricati u 3 oka?? Ako moze da ubacimo seldu ikako u pocetni sastav..znas ono, preko stele malo..kao u nasoj repki!
Potpisujem,samo dobro si me na stopera stavio,inace mi je krilo omiljena pozicija,ali ovako mogu odigran na stoperu na rutinu hehhe.....i mozda jos da nadzes mjesto za CHE....a admina bih smjenuo s gola posto imam osjecaj da bih stimao utakmice hehhehe,moramo se malo salit
Hvala KAPITENU, sto imas povjerenja u mene, siguran sam da se neces razocarati u mene, stavio si me nazad i to mi pase ali ja se ponekad priklkjucim napadu, neces galamiti zar ne ?.
amir je napisao/la:Hvala KAPITENU, sto imas povjerenja u mene, siguran sam da se neces razocarati u mene, stavio si me nazad i to mi pase ali ja se ponekad priklkjucim napadu, neces galamiti zar ne ?.
(igram kao Maldini kad jeimao 5 godina, znaci da se nebrines.)
Jbg uvjek smo imali problema sa lijevim bekom..dokazi seTarik14 je napisao/la:Nebi ja sebe stavio na ljevog beka, HE HE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.