Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

ahmic
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la ahmic » 01 okt 2012, 16:30

sto prije uz Dinama vece sanse za nas ....Ja sumnjam da ce igrat za nas....

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 01 okt 2012, 16:32

Mislim da su šanse da zaigra za našu repku veoma male. Malo sam pobliže upoznat sa situacijom. Poznajem neku njegovu bližu rodbinu i, koliko ja znam, šanse da zaigra za nas su minimalne. Šteta, jer je očito da se radi o velikom potencijalu. Morali bi se ovi iz našeg saveza dobro potrudit oko ovog momka, a lično mislim da bi se moglo isplatit. Trebalo bi već sad krenut u akciju ako misle nešto. Nećemo još jednog Ibrahimovića (npr.). Mada, bojim se da je već sada kasno, ali sve dok ne zaigra za A-reprezentaciju Hrvatske, treba pokušavat momka privući nama. To bi vjerovatno bila krađa, s obzirom da je momak tamo odrast'o i razvijao se, ali koliko smo mi puta pokradeni kad su u pitanju ti igrači, bilo bi fer da i mi nekog ukrademo. To i ne bi bila tolika krađa, jer mu je otac iz BiH i igr'o je za našu repku. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 01 okt 2012, 16:34

ahmic je napisao/la:sto prije uz Dinama vece sanse za nas ....Ja sumnjam da ce igrat za nas....
Neće on iz Dinama još sigurno pet, šest sezona. Mamić rijetko prodaje igrača mlađeg od 21 godinu, a ovome je tek 16. Mi moramo odmah reagirati, kakvo čekanje da ode iz Dinama, nemojte pisati nebuloze.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 01 okt 2012, 16:39

ahmic je napisao/la:sto prije uz Dinama vece sanse za nas ....Ja sumnjam da ce igrat za nas....
Mamić:" 20 miliona eura, molim lijepo! Hvala, doviđenja!" :)

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 01 okt 2012, 16:40

Sanse da zaigra za nasu reprezentaciju su od 0.1-0.8%. Stari mu je izjavljivao neke nebuloze kako mali prati nasu repku, navija za nas u vrijeme kada je bio suspendovan od HNS-a zbog nekih tajnih pregovora sa Realom, cini mi se. U trenutku kada je potpisao za Dinamo, on je postao Mamicev covjek, i kao takav zaigrace za reprezentaciju Hrvatske (Sammir!), mozda cak dobije koji minut i u ovom ciklusu. Jedini nacin, je da ode u neki veliki evropski klub prije debija za Hrvatsku, a mi budemo u Brazilu a hrvati kuci. :D Inace, mali je talenat vanserijski. Trebao je sutati u onoj zadnjoj akciji, to bi bio debi iz snova.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2012, 16:50

Mulder je napisao/la:Stari mu je izjavljivao neke nebuloze kako mali prati nasu repku, navija za nas...
Nebuloze? :D

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 01 okt 2012, 16:53

Principatus je napisao/la:
Mulder je napisao/la:Stari mu je izjavljivao neke nebuloze kako mali prati nasu repku, navija za nas...
Ma, ne u smislu da je neistina, vec se sjetio u pravo vrijeme. Vjeruj, volio bi kao niko da ga vidim u nasoj repki ali mislim da je to sve , samo ne realno, nazalost.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 okt 2012, 16:57

slika
fotka govori vise nego tisucu rijeci:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 01 okt 2012, 17:00

slika
To je to! :D
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 okt 2012, 17:04

Ja nakon što sam vidio Emira Preldžića u ovakvoj majici
slika
nikom više ne vjerujem :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 okt 2012, 17:06

Dylan Dog je napisao/la:Ja nakon što sam vidio Emira Preldžića u ovakvoj majici
Ne spominji tog izroda

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 01 okt 2012, 17:07

Dylan Dog je napisao/la:Ja nakon što sam vidio Emira Preldžića u ovakvoj majici
slika
nikom više ne vjerujem :mrgreen:
:lol: :lol:

Momci, sve je to divno i krasno ali ovo ce se pikati:

slika
- Nick Hornby

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 01 okt 2012, 17:21

Ja se uzdam da ce Sejad imati zadnju rijec,ako je on talent kako se tvrdi,ni 100 mamica njemu nista ne mogu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2012, 17:30

Pape je na potezu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 01 okt 2012, 17:47

Znam da mozda pretjerujem ali mislim da bi trebali dizati transparent "Pozovi Alena Halilovica" ili "Alene, igraj za majku Bosnu" ama u svaku i jednu utakmicu A-selekcije. Pa ovaj momak je novi Messi, probudite se p!cka vam, svako to kaze i van Bosne/Hrvatske.. samo je 16 godina a vec se lici na pravog igraca.. PRIORITET #1. Boli me **** sto je 16, momak je bolji od Vrancica i to koliko hoces.. pa Alispahic je igrao za repku a ni on nije standardan u Dinamo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2012, 17:50

redarmy0 je napisao/la:Znam da mozda pretjerujem ali mislim da bi trebali dizati transparent "Pozovi Alena Halilovica" ili "Alene, igraj za majku Bosnu" ama u svaku i jednu utakmicu A-selekcije. Pa ovaj momak je novi Messi, probudite se p!cka vam, svako to kaze i van Bosne/Hrvatske.. samo je 16 godina a vec se lici na pravog igraca.. PRIORITET #1. Boli me **** sto je 16, momak je bolji od Vrancica i to koliko hoces.. pa Alispahic je igrao za repku a ni on nije standardan u Dinamo.
Bas tako doslovice. :!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 okt 2012, 17:52

redarmy0 je napisao/la:Znam da mozda pretjerujem ali mislim da bi trebali dizati transparent "Pozovi Alena Halilovica" ili "Alene, igraj za majku Bosnu" ama u svaku i jednu utakmicu A-selekcije. Pa ovaj momak je novi Messi, probudite se p!cka vam, svako to kaze i van Bosne/Hrvatske.. samo je 16 godina a vec se lici na pravog igraca.. PRIORITET #1. Boli me **** sto je 16, momak je bolji od Vrancica i to koliko hoces.. pa Alispahic je igrao za repku a ni on nije standardan u Dinamo.
Bas tako doslovice. :!:
Veoma dobra ideja, kada bi se to na neki način moglo pokrenuti :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

stampy

Post Postao/la stampy » 01 okt 2012, 17:55

NEVJEROJATAN INTERES
Engleski mediji: Ferguson kreće u borbu s Realom za Halilovića

slika

Englezi pišu kako 16-godišnji Dinamov 'wunderkind' Alen Halilović ima više potencijala od Lea Messija, te da je već sad izvjesno da će glavni protagonisti borbe za njega biti madridski Real i Manchester United.

Činjenica da ga je trener Ante Čačić iz juniorskog pogona doveo u prvu momčad Dinama, ponovno je aktualizirala interese europskih velikana za Alena Halilovića.

Strani mediji raspisali su se kako 'novog Luku Modrića' žele Manchester United i Real Madrid.

'Dinamov 16-godišnjak proglašen je najvećom nadom hrvatskog nogometa, a neki vjeruju da ima više potencijala od Lionela Messija', pišu engleski portali.

Daily Mirror tvrdi kako je trener Uniteda Alex Ferguson spreman na borbu s Realom da u Manchester dovede Halilovića te podsjećaju da su se ta dva kluba ovog ljeta borili za Modrića.

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/217 ... GdCWq4-nih
Like the Luka him! Man United are tracking teen who could be the new Modric

slika
Tomorrow's world: Fergie has Croatian teen Halilovic on his radar

Manchester United boss Sir Alex Ferguson is battling it out with Real Madrid for Dinamo Zagreb midfielder Alen Halilovic.

The Croatian 16-year-old is already being compared to Luka Modric - who was a United target this summer before moving from Tottenham to Real Madrid - and is being scouted by Europe’s top clubs.

[youtube][/youtube]

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... en-1349568

stampy

Post Postao/la stampy » 01 okt 2012, 17:57

23.01.2010.
Sejad Halilović: "Moj sin Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine"

slika

U Hrvatskoj se ne stišava bura, oko Alena Halilovića (13), najvećeg fudbalskog talenta u Hrvatskoj.
Radi se o pioniru Dinama i sinu bivšeg veznog igrača bh. reprezentacije.

Hrvatski su mediji "provalili" kako je talentovani Halilović bio na probi u madridskom Realu, bez znanja Dinama. U Maksimiru je nastala prava uzbuna, jer "mali" nema ugovora, pa se boje da će ostati bez miliona eura.

Evo što je za San rekao Alenov otac, i sam trener mlađih kategorija u Dinamu.

"Moj Alen nije bio na probi u Realu. Moguće je da su ga skauti Reala pratili, gledali na nekim turnirima, ali da je bio u Madridu, valjda bi ja znao. Godi mi što takav klub pokazuje zanimanje, ali ne želim publicitet, niti da se dijete opterećuje novinskim natpisima. Neću ništa raditi bez dozvole Dinama, u kojem Alen igra i gdje sam i ja trener. Znam jedino da Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine", izjavio je Sejad Halilović, koji je za bh. reprezentaciju igrao sa Barbarezom, Bolićem, Kodrom, Baljićem, Salihamidžićem, Konjićem, Hibićem...

http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ovine.html

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 01 okt 2012, 17:58

BRAVO! Bas ovo.

BHF idemooooo

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.