Njih treba pokrenuti,de malo trzni na pdf-u pričom o mafiji i trećoj ligi paš vidit jedinstveno-udruženog-odgovora čoporaTheVerminator je napisao/la:Čudi me što je Juventinima ovako mala izlaznost.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Njih treba pokrenuti,de malo trzni na pdf-u pričom o mafiji i trećoj ligi paš vidit jedinstveno-udruženog-odgovora čoporaTheVerminator je napisao/la:Čudi me što je Juventinima ovako mala izlaznost.
Haha, sta je ovo? To vas tretiraju kao Albance na Kosovu za vrijeme Slobe?Hypnose je napisao/la:Kako ce biti velika izlaznost kad je barem 70% Juventina ako ne i vise banovano i preslo na dr.portal odnosno dr. forum.... Samo su neki kao sto sam ja ostali odnosno tamo smo presli samo za vrijeme bojkota od 15-tak dana i onda se vamo vratili.....TheVerminator je napisao/la:Čudi me što je Juventinima ovako mala izlaznost.
Nije forum kao sto je bio bez nas intelektualnih Juventina....
.
zaboravio si menechily-rz je napisao/la:Ipak ce se Gunneri naci na popisu,dominacija![]()
vedofeelgood
AA23
nedim1993
Profesor
AllGunsBlazing
Sheyi
Harun93
BigBangBang
franqqqqq
Arnelinho
Gunner4
Faraon iz Visokog
Orion87
Marsal
ado899
Chuckie
TheVerminator
HighburyHigh
Rosicky
Edin
cala
Marley
arminarsenal
Invincibles
chily-rz
Otkako je ona ubleha dosla za moderatora nema mjesta vise za Juventine pod ovim forumskim suncem....Cartman je napisao/la:Haha, sta je ovo? To vas tretiraju kao Albance na Kosovu za vrijeme Slobe?Hypnose je napisao/la:Kako ce biti velika izlaznost kad je barem 70% Juventina ako ne i vise banovano i preslo na dr.portal odnosno dr. forum.... Samo su neki kao sto sam ja ostali odnosno tamo smo presli samo za vrijeme bojkota od 15-tak dana i onda se vamo vratili.....TheVerminator je napisao/la:Čudi me što je Juventinima ovako mala izlaznost.
Nije forum kao sto je bio bez nas intelektualnih Juventina....
.
Jesi smišanmadridist je napisao/la:Njih treba pokrenuti,de malo trzni na pdf-u pričom o mafiji i trećoj ligi paš vidit jedinstveno-udruženog-odgovora čoporaTheVerminator je napisao/la:Čudi me što je Juventinima ovako mala izlaznost.
upravu siHypnose je napisao/la:@chily_rz fali vam osnivac @guners mada msm da je on prestao sa pisanjem prije 5-6 mjeseci.... Al' nisam siguran....
ne praštamchily-rz je napisao/la:@ Anonimni Ma ni sam ne znam kako tebe nema na spisku,nije majke mi zato sto si strumf
dakako sam potpuno bio u pravu,još je gore kada simpatizer koji sebe zove navijačem počne kenjat o navijaču kluba,pazi paradoksa osim što nije navijač stranog kluba vrijeđa navijača domaćeg kluba.neo je napisao/la:A mozes biti navijac Zelje, Sarajeva, Borca ili Sirokog (i ostalih hercegovackih klubovaDubravko je napisao/la:Ne možeš biti navijač Barce,Juvea,Arsenala,možeš biti simpatizer,da bi bio navijač moraš barem nekada otići na te stadione, navijač nije onaj koji sve i jednu utakmicu putem teletexta prati...![]()
), gdje cess mrziti onu drugu stranu iz dna duse, pjevati nacionalisticke pjesme, unistavati stadione i ostale stvari, te paliti i bacati baklje.
Je li to pravi navijac ?
Limun (nešto tako), cala i RogerFanonimni je napisao/la:zaboravio si menechily-rz je napisao/la:Ipak ce se Gunneri naci na popisu,dominacija![]()
vedofeelgood
AA23
nedim1993
Profesor
AllGunsBlazing
Sheyi
Harun93
BigBangBang
franqqqqq
Arnelinho
Gunner4
Faraon iz Visokog
Orion87
Marsal
ado899
Chuckie
TheVerminator
HighburyHigh
Rosicky
Edin
cala
Marley
arminarsenal
Invincibles
chily-rzsamo ja ne pišem na Arsenalovoj temi jer nisam tol'ko kompetentan za raspravu
brat bratu,da samo u anketi bili bi u top4,to bi nam bilo dovoljnoCartman je napisao/la:Znaci Juventusovci su Albanci za vrijeme Slobe (ugrozeni), a Arsenalovci zidovi u BiH (nema ih ni na mapi, moraju pod "ostale").
U Beogradu! Zvezda je nekad bila veliki klub !Sjecam se magle i ponsitene tekme !Klubovi sa ovih prostora su bili teski protivnici onim sa zapada al sada nazalost kanta za nabijanje.Devil je napisao/la:Gde je Crvena zvezda ?
Vi i topnici ste u istoj korpi, pozdravi Paju.Devil je napisao/la:Gde je Crvena zvezda ?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.