Velezova skola je to brato mora kvalitetan bitMortemHz je napisao/la:Pa do Sarajeva
FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
From father to son
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realno 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema potrebe za pjevanjem. Kad vidimo Duska Vahu Baku i ostale hoMe ide istim stopamaMortemHz je napisao/la:Realno
From father to son
Nek je on nama ziv i zdrav jos 100 godina.
A ne znam jeste li citali, kad je dosao kod nas u prvom intervju je rek'o da je Mostar njegov grad a Velez njegov klub i to ce tako ostati bez obzira sto je dosao u FKS, meni je tad jos vise porast'o u ocima jer se nije sluzio laznom demagogijom.
A ne znam jeste li citali, kad je dosao kod nas u prvom intervju je rek'o da je Mostar njegov grad a Velez njegov klub i to ce tako ostati bez obzira sto je dosao u FKS, meni je tad jos vise porast'o u ocima jer se nije sluzio laznom demagogijom.
1946
Dingospo vazda bio. Bez dlake na jeziku ali smirenim tonom. Meho je car i kao osoba i kao trener a o igrackoj legendi da ne govorimo. Pogodili ste "sridu" s njim sto bi rekli stari alkariHead je napisao/la:Nek je on nama ziv i zdrav jos 100 godina.
From father to son
ako niste znali Meho Kodro je oženjen iz Nevesinja, što će reći da je Nevesinjski zet. 
iz ljubuskog je ozenjen..
RAja da vas pozovem na memorijalni rukometni turnir u Nedjelju. Naime, turnir je za našeg rahmetli druga Koleta, koji nas je napustio prije 2 godine. Naletite, ispostujte prije svega Koleta, pa rad kluba i igrača. Inače ekipa je pojačana sa 3-4 nova igrača, neki su se oporavili od povreda tako da bi mogla ovo polusezona da bude odlična
Raspored turnira :
11:00 - 12:30 / RK "Velež" - RK "Turbina"
12:30 - 12:45 / Svečano otvaranje turnira
13:00 - 14:30 / RK "Sloga" - RK "Igman"
14:30 - 15:30 / Zajednički ručak svih učesnika turnira
16:00 - 17:30 / Utakmica za 3. Mjesto
17:30 - 19:00 / Finale
19:00 - Dodjela nagrada, priznanja i svečano zatvaranje turnira
Raspored turnira :
Vidim i RK Turbina učestvuje,lijepo branio je Kole za Turbinu jedno vrijeme a eto da se pohvalim meni je engleski predavao u srednjoj!R.I.P KOLEshaman7 je napisao/la:RAja da vas pozovem na memorijalni rukometni turnir u Nedjelju. Naime, turnir je za našeg rahmetli druga Koleta, koji nas je napustio prije 2 godine. Naletite, ispostujte prije svega Koleta, pa rad kluba i igrača. Inače ekipa je pojačana sa 3-4 nova igrača, neki su se oporavili od povreda tako da bi mogla ovo polusezona da bude odlična![]()
Raspored turnira :
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Da, zbog memorijalnosti turnira pozvali smo ekipe sa kojima je nekako vezan. Branio je i u Igmanu , a bio je saigrač skoro kompletnoj prvoj postavi Sloge. Očekuje se jedna fina, blaga atmosfera, naletiteemil02in je napisao/la:Vidim i RK Turbina učestvuje,lijepo branio je Kole za Turbinu jedno vrijeme a eto da se pohvalim meni je engleski predavao u srednjoj!R.I.P KOLEshaman7 je napisao/la:RAja da vas pozovem na memorijalni rukometni turnir u Nedjelju. Naime, turnir je za našeg rahmetli druga Koleta, koji nas je napustio prije 2 godine. Naletite, ispostujte prije svega Koleta, pa rad kluba i igrača. Inače ekipa je pojačana sa 3-4 nova igrača, neki su se oporavili od povreda tako da bi mogla ovo polusezona da bude odlična![]()
Raspored turnira :
"...na Rondou ljubavi, Rođeni su ostali..." pozdrav za Rođene ! 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Karamba i karambita sto bi Ciko rekaoZagor je napisao/la:"...na Rondou ljubavi, Rođeni su ostali..." pozdrav za Rođene !
From father to son
Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte 
- pravnik1981
- Kontakt:
KenoRob je napisao/la:Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte
Ovo je žalosno, vjeruj mi.KenoRob je napisao/la:Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte
Vidit ces ti brato kad ante stisne muda i odradi selfie na starom u 04 ujutroKenoRob je napisao/la:Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte
From father to son
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Cernica je napisao/la:Vidit ces ti brato kad ante stisne muda i odradi selfie na starom u 04 ujutroKenoRob je napisao/la:Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte![]()
![]()
Pricao sam sa Antom. Kaze King, sreo ga neki turista iz Japana i pitao kuda se ide na Stari ?!!!
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Brato salili Anti stravu i ispo stari most od olova

From father to son
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Ma brato Pastrmka, dobar je Ante momakCernica je napisao/la:Brato salili Anti stravu i ispo stari most od olova![]()
![]()
Sevap bi ga bilo odvest kod onih u Bokoharam da vidi kako se tamo "ljudi vole"
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Trenutno korisnika/ca: fks74, OldTownDistrict, zamirLaganini, zemuntrg i 47 gostiju.