Streaming sporta (PC i Android)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Streaming sporta (PC i Android)
E jbg nadat se da ce rusi vratit SK kanale, možda vidjeti za Euroligu one njihove ruske za košarku možda prenose 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Gledao sam ja par puta da oni sta ne prenose ali i to sto prenose od EL to budu neke lijeve utakmice njihovih predstavnikaJoseMourinho je napisao/la:E jbg nadat se da ce rusi vratit SK kanale, možda vidjeti za Euroligu one njihove ruske za košarku možda prenose
1946
ntv + basketbol i hd sports prenosi neke utakmice euroligeBitiSrcemVezan je napisao/la:Ovo jeste super sve sto se fudbala tice, ali ko nema SK-ove a voli kosarku donji je. Euroligu se mozda i nadje neki strim preko browsera jer ga na torentu nema garant', ali ABA ligu ko prati a nema SK-ove ko ja donji je.JoseMourinho je napisao/la:Ma beton slila ja maksuz na LCD prikopcam pa gledam kad hoću
Ma ja vjeruj gledam ponekad italijane i NBA, tako da većinom sam gledo btsport(NBA) i talijane na skyu(sad cu na areni), za ostalo imam SK kuci, al ko nema ovo mu je najbolja opcija za sav sport
na arenavision na canal + imas isto utakmice eurolige ,oni bas prenose euroligu puno
uvijek se moze sastavit polijepo utakmica eurolige od rusa i spanaca

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Re: Streaming sporta (PC i Android)
Upravo instalirao i isprobao aplikaciju na svom android tv boxu i fantastična je. Radi k'o mlijeko.
Tnx @JoseMourinho.
Imam samo pitanje: Vidim da ima dosta sportskih kanala, ali je pitanje kako naći (i dali postoji među njima) onaj koji će npr. sutra prenositi Chelsea-Burnley? Pretpostavljam da ovi kanali prenose samo "glavne" utakmice, a ne i one manje interesantne širem auditorijumu (ili se varam?).
Tnx @JoseMourinho.
Imam samo pitanje: Vidim da ima dosta sportskih kanala, ali je pitanje kako naći (i dali postoji među njima) onaj koji će npr. sutra prenositi Chelsea-Burnley? Pretpostavljam da ovi kanali prenose samo "glavne" utakmice, a ne i one manje interesantne širem auditorijumu (ili se varam?).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jbg traži po pregledima program kanala da vidiš prenose li sta, nema druge 
Imaš na arenavision4, tamo imaš ko pregled programa i evo Pise za sutra tekma

Imaš na arenavision4, tamo imaš ko pregled programa i evo Pise za sutra tekma

Nisam ja nista prikopčav'o, ne mogu ni na laptopu kamoli da po tv-u se bakćem.JoseMourinho je napisao/la:Ma beton slila ja maksuz na LCD prikopcam pa gledam kad hoću
Ma ja vjeruj gledam ponekad italijane i NBA, tako da većinom sam gledo btsport(NBA) i talijane na skyu(sad cu na areni), za ostalo imam SK kuci, al ko nema ovo mu je najbolja opcija za sav sport
- JoseMourinho
- Kontakt:
Provjeri ti brzinu neta, to je jedini razlog da ne bi radilo (ili da nema dovoljno seedera, a uvijek ih ima kad su tekme) 

Ma ne znam šta da ti kažem.
Našao sam neku našu stranicu sa domaćim kanalima i radi ekstra, opet ovi ruski kanali rade ekstra al skajsport i sl ni da pokrene ili krene al' bufering strašan
Našao sam neku našu stranicu sa domaćim kanalima i radi ekstra, opet ovi ruski kanali rade ekstra al skajsport i sl ni da pokrene ili krene al' bufering strašan

http://www.ntvplus.ru/tv/#genre=3495&ch ... 5&time=day" onclick="window.open(this.href);return false;jose je napisao/la:Upravo instalirao i isprobao aplikaciju na svom android tv boxu i fantastična je. Radi k'o mlijeko.
Tnx @JoseMourinho.
ev ti pregled programa za ruse ,obiljezis kanale odaberes dan i eto vidis sta se prenosi ,stavi na chromu da prevodi auto.sa ruskog na engleski
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Evo strim od Sport Kluba 1, slika jeste pomutna ali je pozitivna stvar sto nimalo ne stopa. Kosarka se definitivno moze gledati, pogotovo kada se ne gleda strim preko cijelog ekrana. Samo da potraje...
http://uzivotelevizija.net/index.php/tv-sport-klub-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://uzivotelevizija.net/index.php/tv-sport-klub-1" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Onaj link za SK sto gore postavih vec ne radi.
Stigle opet sve 4 arene na torrrent, a na moderaciji sad vidjoh i 2 sport kluba.
Stigle opet sve 4 arene na torrrent, a na moderaciji sad vidjoh i 2 sport kluba.
1946
Odlična tema, ovaj za android je predobar

http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
-
- Kontakt:
Jel zna neko koji kanali osim nova sport prenose nba na ovom programu za android?? Hvala..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zar ne prenosi NBA tv?jasko_juve je napisao/la:Jel zna neko koji kanali osim nova sport prenose nba na ovom programu za android?? Hvala..
Jučer popodne sam gledao na još jednom NBA popodne (neki snimci), ali se ne mogu sjetiti imena (uglavnom neki od onih programa što imaju 4-5 kanala - NBA je bila na jedinici).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Mene zanima je l' ima za Acestream neka stranica sa streamovima sa nižim kbps rate? Prije je to bio wiziwig dok ga nisu ugasili. Znam za onu njihovu novu stranicu, ali nema sada u ponudi Sopcasta i Acestreama. 2mbps mi neće funkcionisati kako treba, štopa mi. Laptop koji imam je jako spor, pa mi treba alternativa.
od 800-1000kbps.
od 800-1000kbps.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
BT sport 1, bude 7-8 tekmi sedmicno, u moderaciji trenutno radi ponekadjasko_juve je napisao/la:Jel zna neko koji kanali osim nova sport prenose nba na ovom programu za android?? Hvala..

Ja iskreno ne znam, probak arenavision manji kbps čini mi se da oni imaju, a ne vjerujem da je toliko ti los laptop kad na pentiumu 4 2,6 pokrene bez problemazizu1991 je napisao/la:Mene zanima je l' ima za Acestream neka stranica sa streamovima sa nižim kbps rate? Prije je to bio wiziwig dok ga nisu ugasili. Znam za onu njihovu novu stranicu, ali nema sada u ponudi Sopcasta i Acestreama. 2mbps mi neće funkcionisati kako treba, štopa mi. Laptop koji imam je jako spor, pa mi treba alternativa.
od 800-1000kbps.

Za 10-15 maraka na piku možete kupiti VLC listu kanala koja vam traje 1 mjesec. Onda sa tom listom možete da ih gledate na računaru ili nekom uređaju sa androidom. Ili da npr laptop spojite sa TV.
Sve radi uredno nikakvih trzanja, gledate sve ove kanale kako treba.
Nije reklama, koga zanima lako će naći, ali eto po meni se isplati dati ovaj novac i gledati sve kao regularnu televiziju, a ne da zavisiš od nekih trećih stvari hoće biti strima ili neće. Ovi programi u plavom obuhvataju mahom sve šta prosječan ljubitelj sporta hoće..
Ja sam zadovoljan.
Evo ovo je spisak kanala koje dobiješ:
Sve radi uredno nikakvih trzanja, gledate sve ove kanale kako treba.
Nije reklama, koga zanima lako će naći, ali eto po meni se isplati dati ovaj novac i gledati sve kao regularnu televiziju, a ne da zavisiš od nekih trećih stvari hoće biti strima ili neće. Ovi programi u plavom obuhvataju mahom sve šta prosječan ljubitelj sporta hoće..
Ja sam zadovoljan.
Evo ovo je spisak kanala koje dobiješ:
BHT
FTV
HAYAT
HAYAT FOLK
HAYAT PLUS
TK TUZLA
OBN
FACE TV
HRT 1
HRT 2
HRT 3
RTL
NOVA TV
DOMA TV
RTL 2
RTL KOCKICA
TV 1
NOVA RS
24 KITCHEN
K 3
CMC MUSIC
BOOMERANG -TEST
KIDS MIX 1 - TEST
KIDS MIX 2 - TEST
KIDS
MINI TV
NICKELODEON
HISTORY
DISCOVERY
ANIMAL PLANET
NATIONAL GEOGRAPHIC
CRIME & INVESTIGATION
M1 FILM
AXN ADRIA
AXN SPIN
HBO ADRIA
HBO COMEDY
CINESTAR TV
FILM-TEST
CINESTAR PREMIERE 1
CINESTAR PREMIERE 2
CINEMAX 1
CINEMAX 2
FOX
FOX CRIME
FOX LIFE
FOX MOVIES
ARENA HD 1
ARENA HD 2
ARENA HD 3
ARENA HD 4
SPORTKLUB 1
SPORTKLUB 2
SPORTKLUB 3
SPORTKLUB HD
SPORTKLUB 1 HD
SPORTKLUB 2 HD
SPORTKLUB 3 HD
ARENA 1 SRB
ARENA 2 SRB
ARENA 3 SRB
ARENA 4 SRB
ARENA 5 SRB
EUROSPORT
EUROSPORT 2
FIGHT CHANNEL
ATV
AL JAZEERA
RTRS
RADIO KAFIC - TEST
RTS 1
RTS 2
B92
SOS
HAPPY TV
DUGA TV
MTV IGMAN
DM SAT
OTV VALENTINOVO-TEST
BN SAT
BN MUSIC
LOV I RIBOLOV
GRAND TV
MTV ADRIA
E !
N1 BOSNA
PRVA
PRVA PLUS
PINK
PINK 2
PINK 3
PINK BIH
PINK SOAP
PINK PLUS
PINK KIDS
PINK FILM
PINK FOLK 2
PINK EXTRA
PINK MUSIC
PINK WORLD
PINK ZABAVA
PINK COMEDY
PINK REALITY
PINK WESTERN
PINK MOVIES 2
PINK ACTION
PINK ACTION 2
PINK ACTION 3
PINK HORROR
PINK PREMIUM
PINK MOVIES 3
KLASIK TV
SKY PREMIERE UK
SKY COMEDY UK
SKY FAMILY UK
SKY ACTION UK
SKY COMEDY DE
SKY ACTION DE
SKY CINEMA DE
SKY CINEMA +24 DE
SKY EMOTION DE
SKY HITS DE
SKY ATLANTIC DE
NAT GEO DE
NAT GEO WILD DE
BEIN SPORT 1 HD
BEIN SPORT 2 HD
BEIN SPORT 3 HD
BEIN SPORT MAX 4
BEIN SPORT MAX 5
CANAL+SPORT
SPORT+
SKY SPORT 1 UK
SKY SPORT 2 UK
SKY SPORT 3 UK
SKY SPORT 4 UK
SKY SPORT 5 UK
SKY SPORT F1 UK
SKY BUNDESLIGA 1 DE
SKY SPORT 1 HD DE
SKY SPORT 2 HD DE
OTE CINEMA 1 HD
OTE CINEMA 2
OTE CINEMA 3
OTE SPORT 1 HD
OTE SPORT 2 HD
OTE SPORT 3 HD
OTE SPORT 4 HD
OTE SPORT 5 HD
OTE SPORT 6 HD
LIG TV 1
LIG TV 2
LIG TV 3
MA CHAINE SPORT
SUPER SPORT 1 ALB
SUPER SPORT 2 ALB
SUPER SPORT 3 ALB
SUPER SPORT 4 ALB
BT SPORT 1
BT SPORT 2
XXX 1
XXX 2
PINK EROTIC 1
PINK EROTIC 2
PINK EROTIC 3
PINK EROTIC 4
PENTHOUSE HD
DISCOVERY DE
Nisam siguran smije li se ovdje ostaviti poslao sam ti na PP.
Dugo sam vremena koristio obične strimove, onda kasnije i ove zasnovane na torent protokolu, gdje je obično slika bolja, tipa Sopcast i slično. Ali nikad ne znaš kad će trznuti, za lige petice, LŠ i sl lako je naći HD stream, za bilo koji drugi događaj, dosta teže. O domaćem sportu da ne govorim. Gledati sa raznoraznih strimova po internetu je muka živa..
Ovo radi jako dobro...
Dugo sam vremena koristio obične strimove, onda kasnije i ove zasnovane na torent protokolu, gdje je obično slika bolja, tipa Sopcast i slično. Ali nikad ne znaš kad će trznuti, za lige petice, LŠ i sl lako je naći HD stream, za bilo koji drugi događaj, dosta teže. O domaćem sportu da ne govorim. Gledati sa raznoraznih strimova po internetu je muka živa..
Ovo radi jako dobro...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ti koristis? Nešto mi čudno da mu je ovo uspjelo, još ovoliki broj domaćih kanala, a još da ne procuri na net kad neko kupi da objavi?
EV bgm ja nadjoh na netu te iptv liste dok ufatim vremena bas da vidim radel
EV bgm ja nadjoh na netu te iptv liste dok ufatim vremena bas da vidim radel

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 02 mar 2015, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.