NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Zaje.bi to to zapeli, nego ti je ovo preview onoga sta se desi kad igras protiv vrhunske odbrane, a nemas kreatora.
Barnes zakljuco Duranta u kljucnim momentima
Tjerao ga u turnover iz turnovera
Tjerao ga u turnover iz turnovera
dobre guzove ima Belma
Jeste to ima veze sa kljucnim ofanzivnim skovima, iz kojih su Spursi poentirali svaki put (dvije trice prvenstveno kod rezultata -3), zapeli nego sta. Real Madrid jebga moram se navikavati, znas ti to sa Zeljom, kad LjoZe gostuje u nekoj manjoj sredini, zapnu kao da im se o zivotu radi, sta cesNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 nov 2025, 04:09Zaje.bi to to zapeli, nego ti je ovo preview onoga sta se desi kad igras protiv vrhunske odbrane, a nemas kreatora.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ispade Rakete aktuelni prvaci pa drugi timovi protiv njih zapinju, a ne razočarenje prve runde sa prošlosezonskog drugog seeda 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Cestitke svakako, @nezalaganja znam preko slova 15 godina skoro, bez obzira ovo ono postujem covjeka, i cestitam mu.
Ali lijepo je biti Real Madrid, nesto sto Knicksi nikad osjetiti nece

Ali lijepo je biti Real Madrid, nesto sto Knicksi nikad osjetiti nece
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ofanzivni skokovi su ti zbog zone koju ste igrali.Mana zone je upravo ofanzivni skok protivnika, a zonu ste igrali kako bi sakrili eksploataciju Shepparda, Senguna i Adamsa u piku.
Hvala na cestitkama i sretno.
Hvala na cestitkama i sretno.
Ma ima i do zone i do Ime-a i do KD (8 TOs koji nije mogao simple pass napraviti iz flastera/duplanja), sto se kaznjava (licno on , zato je Amen zadnje dvije tekme imao preko 25 jer su duplali KD), pa i Barnes puca kao da je 2014a a ne 25a (lik 10 poena igrac). Helem nejse, jedna tekma od 82NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 nov 2025, 04:40Ofanzivni skokovi su ti zbog zone koju ste igrali.Mana zone je upravo ofanzivni skok protivnika, a zonu ste igrali kako bi sakrili eksploataciju Shepparda, Senguna i Adamsa u piku.
Hvala na cestitkama i sretno.![]()
Aleme,izgleda da ste druga ekipa u Texasu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Kakav ba Real Madrid ljudi vas omlatise bez 2 igraca iz petorke. A isti taj SAS izgubi prije toga tri za redom.
Samo mi nije jasno kako je SaS izgubio 3 zaredom, a imaju skor 6-2??
Moj aleme bice da ste vec druga ekipa texasa, lagano vas otresli i to bez dva startna igraca.
Moj aleme bice da ste vec druga ekipa texasa, lagano vas otresli i to bez dva startna igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.