Prica sa tri rijeci
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Prica sa tri rijeci
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula je da mu je belegija k'o teleca noga, ali
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula je da mu je belegija k'o teleca noga, ali mala ne vjeruje
1946
Daj starac uprati malo ovo, nije prica sa tri recenice...JackTheStripper je napisao/la:Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula je da mu je belegija k'o teleca noga, ali

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nek edituju postove, ovo je trebala biti moja osvetabega_afc je napisao/la:Daj starac uprati malo ovo, nije prica sa tri recenice...JackTheStripper je napisao/la:Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula je da mu je belegija k'o teleca noga, aliA taman se zakuhalo o tome da je Belmin gej.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gledaj Ganera i Skauzera što me hoce ocrniti, nea veze. Ja cu nastaviti niz.
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene
#Voajeroljupci na respiratorima.
Offside
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 09 jan 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Cautinho
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da
Keep walking.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane muskarce
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane muskarce. I dadnem broj
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane muskarce. I dadnem broj ali broj je
- EmirSioux89
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane muskarce. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku
Manchester United!
- Nerminovic
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- JackTheStripper
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao
- Goalgetter
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao
- Nerminovic
- Kontakt:
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi
Comeback brate, comeback
Comeback brate, comeback

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio
Tek vidim da je ovaj Nerminovic napisao Čurlika, a ne curlika.

Tek vidim da je ovaj Nerminovic napisao Čurlika, a ne curlika.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1 i 13 gostiju.