Prica sa tri rijeci

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Prica sa tri rijeci

Post Postao/la JackTheStripper » 09 jan 2015, 22:50

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula je da mu je belegija k'o teleca noga, ali
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 jan 2015, 22:51

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula je da mu je belegija k'o teleca noga, ali mala ne vjeruje
1946

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 jan 2015, 22:55

JackTheStripper je napisao/la:Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula je da mu je belegija k'o teleca noga, ali
Daj starac uprati malo ovo, nije prica sa tri recenice... :mrgreen: A taman se zakuhalo o tome da je Belmin gej. :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jan 2015, 22:55

bega_afc je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula je da mu je belegija k'o teleca noga, ali
Daj starac uprati malo ovo, nije prica sa tri recenice... :mrgreen: A taman se zakuhalo o tome da je Belmin gej. :mrgreen:
Nek edituju postove, ovo je trebala biti moja osveta :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 jan 2015, 22:58

Gledaj Ganera i Skauzera što me hoce ocrniti, nea veze. Ja cu nastaviti niz. :mrgreen:

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 jan 2015, 23:02

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 jan 2015, 23:03

Offside
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 09 jan 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 09 jan 2015, 23:03

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da
Keep walking.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 jan 2015, 23:18

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane muskarce
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 jan 2015, 23:21

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane muskarce. I dadnem broj
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 09 jan 2015, 23:22

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane muskarce. I dadnem broj ali broj je

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 09 jan 2015, 23:34

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane muskarce. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku
Manchester United!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jan 2015, 23:41

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jan 2015, 23:48

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 09 jan 2015, 23:55

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 jan 2015, 00:00

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jan 2015, 00:35

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 10 jan 2015, 00:37

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 01:07

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi

Comeback brate, comeback :cool:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jan 2015, 01:08

Počeli mi opet pit pive umjesto onog likera i naleti ona mala od 150 kg koju karindja Cartman.Kaze daj mi Belminov broj, cula da je gay iako je prije volio i zene i znao je da voli nastrane. I dadnem broj ali broj je na arapskom jeziku. Čurlika me pita zasto Belmin pusi Marlboro, a ne mota duhan kao njegov jaran Nerminovic. Danac pijan kao Goalgetter na maturi kada je poljubio

Tek vidim da je ovaj Nerminovic napisao Čurlika, a ne curlika. :rol: :tralala:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1 i 13 gostiju.