Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
zao mi je ghane oni su me kupili za zivota proslim prvenstvom bojim se da su vec nakon prve tekme nokautirani , amerima velika tri boda rijecima opisat ne mogu kolko mi je reprezentacija amerike mrska
- Consigliere
- Kontakt:
GO USA! Samo zbog ovih hejtera Amerike i svega americkog 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva euforija po Americi nakon ove pobjede, gledam ESPN i na otvorenom puni trgovi i slavi se pobjeda
Odlično su Ameri odgovorili nakon izjednačenja, nisu pali, nastavili su sa odličnom odbranom i preko mladog Brooksa došli do osvete za one poraze sa dva prošla SP-a. Sad imaju lijepe šanse za napraviti pravi podvig i doći do 1/8 finala, protiv Portugalaca bi im i bod mogao odgovarati

Odlično su Ameri odgovorili nakon izjednačenja, nisu pali, nastavili su sa odličnom odbranom i preko mladog Brooksa došli do osvete za one poraze sa dva prošla SP-a. Sad imaju lijepe šanse za napraviti pravi podvig i doći do 1/8 finala, protiv Portugalaca bi im i bod mogao odgovarati

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bod protiv Portugala im ne bi samo mogao odgovarati, vec ih maltene vodi dalje
Portugalu bi se puno toga moralo poklopit u zadnjem kolu. Imali bi 5 bodova zaostatka za Amerima.
Ko to hejta Brazzers?Consigliere je napisao/la:GO USA! Samo zbog ovih hejtera Amerike i svega americkog
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sjajna tekma nakon one u 21h, imena repki neću ni da spominjem. FIFA neka je prokleta samo što su onakve jadove stavili u "elitni termin SP" kako kaže kolega Vugdalić.
Sjajna predstava Gane i SAD, Ameri u završnici se bolje snašli i zasluženo dobili. Igra nije lijepa za gledanje, ali piše se 3 boda i bliži su prolazu u odnosu na protivnike.
Sjajna predstava Gane i SAD, Ameri u završnici se bolje snašli i zasluženo dobili. Igra nije lijepa za gledanje, ali piše se 3 boda i bliži su prolazu u odnosu na protivnike.
Amerika zasluženo pobjedila? Jesmo mi gledali istu utakmicu ljudi dragi .. 
@Krokodil
Ako si igrao na Ganu keca žao mi je iskreno, igrao sam i ja i pao. Ali ljudi su pošteno zabili 2 gola, kakvom igrom to nije bitno, ali je pobjeda čista zato sam rekao zasluženo. Gana je puno više pokazala, ali Bože moj Ameri se snašli bolje i uzeli 3 boda.
Ako si igrao na Ganu keca žao mi je iskreno, igrao sam i ja i pao. Ali ljudi su pošteno zabili 2 gola, kakvom igrom to nije bitno, ali je pobjeda čista zato sam rekao zasluženo. Gana je puno više pokazala, ali Bože moj Ameri se snašli bolje i uzeli 3 boda.
Dje nadjde 5 bodova svijuti ?!Donnie Darko je napisao/la:Bod protiv Portugala im ne bi samo mogao odgovarati, vec ih maltene vodi daljePortugalu bi se puno toga moralo poklopit u zadnjem kolu. Imali bi 5 bodova zaostatka za Amerima.
Na 5 golova je mislioBABADZO je napisao/la:Dje nadjde 5 bodova svijuti ?!Donnie Darko je napisao/la:Bod protiv Portugala im ne bi samo mogao odgovarati, vec ih maltene vodi daljePortugalu bi se puno toga moralo poklopit u zadnjem kolu. Imali bi 5 bodova zaostatka za Amerima.
gol razliku
Pretpostavih,ali jasno pise bodova,kontam dje su uzeli xDalemsa je napisao/la:Na 5 golova je mislioBABADZO je napisao/la:Dje nadjde 5 bodova svijuti ?!Donnie Darko je napisao/la:Bod protiv Portugala im ne bi samo mogao odgovarati, vec ih maltene vodi daljePortugalu bi se puno toga moralo poklopit u zadnjem kolu. Imali bi 5 bodova zaostatka za Amerima.
gol razliku
Re: Sv: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
God bless the USA. Komunjare i islamisti na aparatima.Consigliere je napisao/la:GO USA! Samo zbog ovih hejtera Amerike i svega americkog
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nisam brate igrao 1. Nisam odigrao listić kako je počelo SP (jer imam 3-4 u igri još uvijek).Janez je napisao/la:@Krokodil
Znači ne govorim ovo iz nekog kladioničarskog afekta ali fakat mislim da je najrealnije bilo da utakmica završi neriješeno. U drugom poluvremenu Amerika nije 3-4 puta prešla centar kako treba. Kad to kažem mislim da stvore neku 100% priliku. Za razliku od Gane koja je napadala pa dobrih 30-35 minuta (aktivne igre). Kada su stigli do izjednačenja mislio sam (kao što Spaho reče) da mogu do čitavog plijena tj. do sva 3 boda jer su bili u strašnom naletu.
Nisam ja rek'o da Amerika nije zaslužila da pobjedi ali da Gana nije zaslužila da izgubi, to stoji.
Re: Sv: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Consigliere je napisao/la:GO USA! Samo zbog ovih hejtera Amerike i svega americkog
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbg dug dan je bio, ne znam kako sam ista bio u stanju napisatBABADZO je napisao/la:Dje nadjde 5 bodova svijuti ?!Donnie Darko je napisao/la:Bod protiv Portugala im ne bi samo mogao odgovarati, vec ih maltene vodi daljePortugalu bi se puno toga moralo poklopit u zadnjem kolu. Imali bi 5 bodova zaostatka za Amerima.
ma oproshteno je bracaDonnie Darko je napisao/la:Jbg dug dan je bio, ne znam kako sam ista bio u stanju napisatBABADZO je napisao/la:Dje nadjde 5 bodova svijuti ?!Donnie Darko je napisao/la:Bod protiv Portugala im ne bi samo mogao odgovarati, vec ih maltene vodi daljePortugalu bi se puno toga moralo poklopit u zadnjem kolu. Imali bi 5 bodova zaostatka za Amerima.
-
Evil Genius II

'murica, fuck yeah!
Kako samo Panzeri natamburaše portugalske cuce...
Rokaj brate... Mulla...

Rokaj brate... Mulla...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakva zhal shto nisi mogao da im se pridruzhish u tom slavlju...rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva euforija po Americi nakon ove pobjede, gledam ESPN i na otvorenom puni trgovi i slavi se pobjeda![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
Aaaa ma dajjjj.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.