_dreamer_ je napisao/la:bistar si ko jala, ne mogu da vjerujem kako iznova pravi idiotske faulove
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Izdržati, to je temelj vrline!
Vedator spava
Polako ljudi njegova je iduca sezona,jos on nije svjestan gdje je dosao i gdje igra.Jos je zelen.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Obec'o sam covjeku da ce bit dosta pregleda iz Bosne.

Obec'o sam covjeku da ce bit dosta pregleda iz Bosne.
Puno je napredovao u NBA, vidi se kako sada bolje cita igru protivnika.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
koliko je samo puta Hardena zalijepio
kada je u low postu tesko ga je izgurati..Takav slican je bio Ermin Jazvin prije povreda.
Druže slično sam reagovao kao i ti na prvu, ali sam poslije shvatio da smo nešto slično i kod Mirze gledali kao rookie-a. Još MT nije centar i nema previše guranja i borbe za poziciju pa je kod običnih preuzimanja igrača kod blok-a na ispruženu ruku sviran mu faul. Mora i Jusuf zaraditi malo respekta kod sudija, treba vremena tek mu je prva sezona dok se navikne sve je ovo još novo za njega. Dok se slegne biti će on zvijer ne sumnjamo mi u njega._dreamer_ je napisao/la:bistar si ko jala, ne mogu da vjerujem kako iznova pravi idiotske faulove
Šteta samo što nas je @vedator izradio za video nije to to bez njega.
To haman prodali Mozgova i ostale pa Juka dobio minutažu
,
Ovo je naravno za one koji se 'razumiju' u NBA
a što se tiče Juke sve najbolje i da što više igra i da bude što ozbiljniji i NBA je njegova ako Bog da
a što se tiče Juke sve najbolje i da što više igra i da bude što ozbiljniji i NBA je njegova ako Bog da
Haman Juka izgleda preko noci prestao gestikluirat
Isto kao sto je Teletovic u prvoj sezoni bio zakovan za klupu, jer je gestikulirao i bacao nadmene poglede
McGee je opet povrijedjen, a Mozgov brzo nakupio licne, otud i veca minutaza....Nije igrao 5 tekmi prije Miamia, mora i on nekad dobit minuze, da ne uvene. Nadat se da ce igrat i veceras.
McGee je opet povrijedjen, a Mozgov brzo nakupio licne, otud i veca minutaza....Nije igrao 5 tekmi prije Miamia, mora i on nekad dobit minuze, da ne uvene. Nadat se da ce igrat i veceras.
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 14 dec 2014, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pričao je sa sucima i sinoć.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Znaci bice kazne od ShawaVanBasten je napisao/la:Pričao je sa sucima i sinoć.
iznenadilo me kad sam vidio da je igrao, otkud sad ta nagla promjena?
povrede, umor, ili loše igre Mozgova i onog šabana?
Igrao je sinoc jer se pokazao dobro na treningu u petorci s Fariedom, sad OPET Shaw nesta eksperimentise, sa Hicksonom kao starterom na 4, a Fariedom s klupe, pa na treningu kad su igrali 5na5, izmjene se dobro pokazale...
hvala
valjda mu nastavi davat' minutažu
valjda mu nastavi davat' minutažu

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
ma ono je lijepo imat masu ali problem je biti samo strvina bez mozga takvi začas se opterete faulovima jer idu smao na snagu ili pak ne vjezbaju dovoljno šut i onda uvijek imaju slabu statistiku..Po meni najbolji centar dosad je bio Haris Mujezinović efikasan u svakom segmentulumani je napisao/la:koliko je samo puta Hardena zalijepio![]()
kada je u low postu tesko ga je izgurati..Takav slican je bio Ermin Jazvin prije povreda.
Ne nego su se drugi povrijedili što i dalje pokazuje tvoje ne poznavanjesave je napisao/la:To haman prodali Mozgova i ostale pa Juka dobio minutažu,
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da li ce Nurkic veceras da igra, nije los termin utakmice moglo bi se pogledati 
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
zgembo89 je napisao/la:ma ono je lijepo imat masu ali problem je biti samo strvina bez mozga takvi začas se opterete faulovima jer idu smao na snagu ili pak ne vjezbaju dovoljno šut i onda uvijek imaju slabu statistiku..Po meni najbolji centar dosad je bio Haris Mujezinović efikasan u svakom segmentulumani je napisao/la:koliko je samo puta Hardena zalijepio![]()
pa ima on sve sto je potrebno centru,brzina,skok,shut
p.s Haris je bio 4 a njega cesto spominjem jer je obavljao prljavi posao,kao Andrija sada.
Igra li McGee? Ako ne igra, nadati se nekim minutama.