Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Bijeli dres je los. Ovaj ljubicasto plavi malo bolji. Sve u svemu prema ocekivanjima. Ako zelis "ne"sablonski dres minimum je da se dogovoris 8 -12 mjeseci prije svjetskog. Kao i sve ostale repke. Mi smo to uradili u zadnji cas. I dobili smo neki obicni dres sa tri adidas crte.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
A zasto ovi svi lijepo stoje a nas ne moze stajati jer je pero laka? 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sto se prije pomiris sa realnoscu, bit ce ti lakse. Vec sam stavljao dresove Nigerije i Grcke sa SP 2010 u JAR-u. Nista cudno da se ide sa takvim dizajnom.BigBigBang je napisao/la:Dres je sranje i ovo sigurno nece biti dres na svejtskom, ako pogledate sve dresove adidasa za svjetsko svi imaju neki specifica moderni dizajn dok je ovo klasicni staromodni dres, boli me ku**c sto se ovo kao nalazilo na stranici saveza ovo nije dres. Ocekujte da pravi dres izace negdje sredinom aprila.

Don't believe the hype.
Ozbiljno pitanje sada. Sta je specificno sa spanskim gostujucim dresom? Imaju li oni kakvu simboliku sa crno-neon zelenom bojom?BigBigBang je napisao/la:Dres je sranje i ovo sigurno nece biti dres na svejtskom, ako pogledate sve dresove adidasa za svjetsko svi imaju neki specifica moderni dizajn dok je ovo klasicni staromodni dres, boli me ku**c sto se ovo kao nalazilo na stranici saveza ovo nije dres. Ocekujte da pravi dres izace negdje sredinom aprila.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Samo se ti tješiBigBigBang je napisao/la:Dres je sranje i ovo sigurno nece biti dres na svejtskom, ako pogledate sve dresove adidasa za svjetsko svi imaju neki specifica moderni dizajn dok je ovo klasicni staromodni dres, boli me ku**c sto se ovo kao nalazilo na stranici saveza ovo nije dres. Ocekujte da pravi dres izace negdje sredinom aprila.
Dobro ako nista. Bar su nam brojevi i slova identicni Argentini i Njemcima. Nazalost bas zbog identicnosti tih brojeva. Ovo su 99% nasi dresovi. Sumnjam da bi neko bez veze napravio dres. Stavio ga na internet. I onda skino za par minuta. A gdje su adidas linije na ljubicastom dresu ??Chuckie je napisao/la:Očito da su dresovi autentični, dovoljno je uporediti font sa drugim WC2014 adidas majicama:
A i liniju iznad imena igrača.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 mar 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Smiri se. Ovo je dres.BigBigBang je napisao/la:Dres je sranje i ovo sigurno nece biti dres na svejtskom, ako pogledate sve dresove adidasa za svjetsko svi imaju neki specifica moderni dizajn dok je ovo klasicni staromodni dres, boli me ku**c sto se ovo kao nalazilo na stranici saveza ovo nije dres. Ocekujte da pravi dres izace negdje sredinom aprila.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj ti molim te pacijenata vide dres Grcke iz 2010 i misli da ce jedan brend kao sto je adidas koji je najveci u fudbalu sebi dozvoliti to da starim modelom dresova ide na mundijal, nije to fazon sto nama prave vec sto je u pitanju njihov brend nije ti to neka bosanska mahalska firma gdje sve moRe...
Sto se tice tog treceg dresa Spanije, sta treba biti simbolike na trecem dresu, na tom dresu je dovoljno da se vidi da je novi dizajn i drugacije boje od tradicionalnih boja te zemlje kao sto su uvijek treci dresovi bili.
Sto se tice tog treceg dresa Spanije, sta treba biti simbolike na trecem dresu, na tom dresu je dovoljno da se vidi da je novi dizajn i drugacije boje od tradicionalnih boja te zemlje kao sto su uvijek treci dresovi bili.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
dzaba se tjesite, dres je bezveze, ako je stvarno ovo izgled !
Hahaha...kako je nekima drago sto je ovo dres,valjda vole sto je losiji,ko ce ga znati
Ne znam samo kako se uvuce u ovu raspravu,ovo je za modne gurue i sa igrom nema puno veze.
Ne znam samo kako se uvuce u ovu raspravu,ovo je za modne gurue i sa igrom nema puno veze.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 20 mar 2014, 17:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Pogledaj ime domena. http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;drummer je napisao/la:Halo ba,ovo ne moze biti originalan dres nikako,ovo je neka zaebancija.
Dakle sa sajta saveza. Slika je originalna. Vjerovatno je neki koncept dres, sto znaci da ce zvanicni liciti na ovaj.
Ne znam sto se uopce raspravljamo oko dresa... :S
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 20 mar 2014, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Momak ovaj dres je Spanija koristila u domacem dvoboju na Calderonu protiv Italije. Dakle ako ti stvarno mislis da je treci dres onda se grdno varas. Pito sam te licno jer si toliko samouvjeren bio u svom proslom postu da sam jednostavno morao da te ispitam. Po ocekivanju, odgovor nije zadovoljio.BigBigBang je napisao/la:Cuj ti molim te pacijenata vide dres Grcke iz 2010 i misli da ce jedan brend kao sto je adidas koji je najveci u fudbalu sebi dozvoliti to da starim modelom dresova ide na mundijal, nije to fazon sto nama prave vec sto je u pitanju njihov brend nije ti to neka bosanska mahalska firma gdje sve moRe...
sa fifine stranice: adidas Spain 2014 Away Soccer Jersey
Ovaj plavi dres mi je sumnjiv,sorc je od sintetike jbt ko oni od treninga za LEGEA 
1946
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ai ta prica kao slucajno stavili na stranicu saveza dres mi je malo reci sumnjiva ej ono objavis vijest da si potpisao ugovor sa adidasom i onda slucajno u jednom kliku otvoris folder sa slikama dresova sa lagera i onda opet slucajno to sve uploadujes na stranicu ma ja povjerovali smo mozes mislliti 
Ti sajo nisi normalan ocigledno, sta ako je spanija taj dres koristila u prijateljskoj utakmici to znaci da je prvi je li? To je bila samo promacija dresa zna se da je crveni home garnitura Spanije to svaka budala zna.
Ti sajo nisi normalan ocigledno, sta ako je spanija taj dres koristila u prijateljskoj utakmici to znaci da je prvi je li? To je bila samo promacija dresa zna se da je crveni home garnitura Spanije to svaka budala zna.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 mar 2014, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kakve su nam ovo crne crte jaro na rukavima ??Pirke je napisao/la:Pogledaj ime domena. http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/image/ ... /dres1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;drummer je napisao/la:Halo ba,ovo ne moze biti originalan dres nikako,ovo je neka zaebancija.
Dakle sa sajta saveza. Slika je originalna. Vjerovatno je neki koncept dres, sto znaci da ce zvanicni liciti na ovaj.
Ne znam sto se uopce raspravljamo oko dresa... :S
Nisu mogli napravit dosadniji dres da su probali. I ova plava boja je grozna.
To jest ako je ovo pravi dres.
To jest ako je ovo pravi dres.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je 100% naš novi dres, međutim također sam 100% siguran da igrači neće igrati u dresovima ove kvalitete, nego da će kvaliteta materijala biti bolja, ovo je vjerovatno probni dres, čisto da NSBIH bude upoznat sa dizajnom dresova.Ajax je napisao/la:Dobro ako nista. Bar su nam brojevi i slova identicni Argentini i Njemcima. Nazalost bas zbog identicnosti tih brojeva. Ovo su 99% nasi dresovi. Sumnjam da bi neko bez veze napravio dres. Stavio ga na internet. I onda skino za par minuta. A gdje su adidas linije na ljubicastom dresu ??Chuckie je napisao/la:Očito da su dresovi autentični, dovoljno je uporediti font sa drugim WC2014 adidas majicama:
A i liniju iznad imena igrača.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 20 mar 2014, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Haha ja sam jos gluplji sto pokusavam uspostaviti normalnu diskusiju sa ne normalnom osobom. Odma defanziva, psovka etc.BigBigBang je napisao/la:Ai ta prica kao slucajno stavili na stranicu saveza dres mi je malo reci sumnjiva ej ono objavis vijest da si potpisao ugovor sa adidasom i onda slucajno u jednom kliku otvoris folder sa slikama dresova sa lagera i onda opet slucajno to sve uploadujes na stranicu ma ja povjerovali smo mozes mislliti
Nista sacekaj kao i ostali ovi Legea-ljubimci
Jasta haha, samo mi je jos to palo napamet posle 9 sati radnje u fabrici hahah..Head je napisao/la:Safet hakovo stranicu pa malo trolla raju.
Nista vidjetcemo sa vremenom kako ce to sve izgledati.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 mar 2014, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
SORRY LEDJEA !!!!
Nismo htjeli izvinite. Jeli sve puklo izmedju nas ??
Nismo htjeli izvinite. Jeli sve puklo izmedju nas ??
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 11 gostiju.