Haha, boze moj, kad nestane uvreda prelazi se na nekretnineMortemHz je napisao/la:Postat ce vrlo nesiguran kada ti naletis, budi u to siguran a i ponosan sam sto nismo fasisti zatrovani mrznjom bez ijedne zgrade i slicnih stvari
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se sjebe kada vidi zgradurigotina je napisao/la:koji ce kura* u sarajevu. u pancirkama po kruh ideteAdo76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski
@Evolve, reci svom prijatelju jer kad god dodje ovdje on samo vrijedja jer je zatrovan, koja komedija svakako...
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 dec 2015, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kad prestane biti divlji zapad rado cu svratitBeduin je napisao/la:Kakav god da je, glavni je grad nase zemlje i ja ga volim kao takvog i ponosim se njime.
goveđigulašmajka
De bola komsija ili izvali nesto ili šuti. Bolje vam se u Jarama izvaljuju kad pečete rakijurigotina je napisao/la:koji ce kura* u sarajevu. u pancirkama po kruh ideteAdo76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski
Zajasi magarca i donesi malo vode za ukucanerigotina je napisao/la:kad prestane biti divlji zapad rado cu svratitBeduin je napisao/la:Kakav god da je, glavni je grad nase zemlje i ja ga volim kao takvog i ponosim se njime.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- molotovljev
Škripari će na gostovanje kad kolektivno ugrade silikonske implantate u kesu sa testisima.
F.K.SARAJEVO
- Evolve
- Kontakt:
Ma sve 5 ja sve ovo citam i nadjem tu tamo koji post pa se zasmijem onako, pošteno.MortemHz je napisao/la:Da se sjebe kada vidi zgradurigotina je napisao/la:koji ce kura* u sarajevu. u pancirkama po kruh ideteAdo76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski
@Evolve, reci svom prijatelju jer kad god dodje ovdje on samo vrijedja jer je zatrovan, koja komedija svakako...
NK Široki Brijeg
Registruj magarca i uradi mu tehnickiAdo76 je napisao/la:
Zajasi magarca i donesi malo vode za ukucanerigotina je napisao/la:kad prestane biti divlji zapad rado cu svratitBeduin je napisao/la:Kakav god da je, glavni je grad nase zemlje i ja ga volim kao takvog i ponosim se njime.![]()
-
Sunderland
- Kontakt:
Djesi pastrmka bog ti Velezu dao.Cocaine je napisao/la:De bola komsija ili izvali nesto ili šuti. Bolje vam se u Jarama izvaljuju kad pečete rakijurigotina je napisao/la:koji ce kura* u sarajevu. u pancirkama po kruh ideteAdo76 je napisao/la:Nismo te prepoznali stanovnice metopole kamenjarske.Vidi se da ti nisi nikada krocio u Sarajevo bogalju kamenjarski![]()
De bolan obavjesti raju sta je to s Veleza pusti ove sto se pale i gase ko naizmjenicni prekidac,po potrebi.
Sloboda je moja nacija
@Evolve ex @ŠBFidelis 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj to ovi iz Posusja misle takorigotina je napisao/la:kad prestane biti divlji zapad rado cu svratitBeduin je napisao/la:Kakav god da je, glavni je grad nase zemlje i ja ga volim kao takvog i ponosim se njime.
sklonost zoofiliji si trebao ostaviti na trebeviću prije nego što si se spustio dragiAdo76 je napisao/la:
Zajasi magarca i donesi malo vode za ukucanerigotina je napisao/la:kad prestane biti divlji zapad rado cu svratitBeduin je napisao/la:Kakav god da je, glavni je grad nase zemlje i ja ga volim kao takvog i ponosim se njime.![]()
goveđigulašmajka
Ovo je za plakat,malogradjani se digli,bit ce belaja izgleda,nezzzz koji k.u.r.a.c raspravljate sa seljacima,i da nas oni prozz,da se svi sastave nema ih kao nas Sarajlija,i ne treba se spustati na nivo seoski,grad im kao MZ Sirokaca,pusti ih da uzivaju u svojoj sigurnosti i cistoci 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ima ona slika prije rata isječak iz novina... Sarajevo na pripremama u selu listića traži mir pred nastavak sezone ...
Toliko o metropolaama
Toliko o metropolaama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno, ih kad smo mi imali vise stanovnika nego New YorkPantelija je napisao/la:Ima ona slika prije rata isječak iz novina... Sarajevo na pripremama u selu listića traži mir pred nastavak sezone ...
Toliko o metropolaama
Dođi malo da vidis kako normalno zive hrvati, bosnjaci i srbi, a ne da budes ogranicen kao balkon u svom malom mjestu gdje vam pune glavu mrznjom i uce vas da mrzite sve sto nije hrvatsko i katolicko.rigotina je napisao/la:kad prestane biti divlji zapad rado cu svratitBeduin je napisao/la:Kakav god da je, glavni je grad nase zemlje i ja ga volim kao takvog i ponosim se njime.
Pa onda ces razmislit hoces li psovati Bosnu cijelu i u glavi biti umisljen da si ugrozen, kao da si endemska vrsta ili kao oni mjamuni u Afrcikim prasumama i slicne gluposti koje vam plasiraju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@goveđi gutaš
osedlaj magarca i po vodu.Nisam mislio da ga naguzis
jeste cudni vi kamenjari
Svi u napad jedan je Hase!!
zamjenio si me. u mostaru ima i jednih i drugih i trecih, ne moram ic do sarajeva da to vidimElegant je napisao/la:rigotina je napisao/la: Dođi malo da vidis kako normalno zive hrvati, bosnjaci i srbi, a ne da budes ogranicen kao balkon u svom malom mjestu gdje vam pune glavu mrznjom i uce vas da mrzite sve sto nije hrvatsko i katolicko.
Pa onda ces razmislit hoces li psovati Bosnu cijelu i u glavi biti umisljen da si ugrozen, kao da si endemska vrsta ili kao oni mjamuni u Afrcikim prasumama i slicne gluposti koje vam plasiraju.
goveđigulašmajka
- Evolve
- Kontakt:
Nisam, taj je nekad ranije momak bio koliko se sjecam.Cocaine je napisao/la:@Evolve ex @ŠBFidelis
NK Široki Brijeg
Jbt citam i kontam sta je Sarajevo i sta su Sarajlije za ove divljake. Koliko su samo zavidni. Najljepsi na dunjaluku, nas seher

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.