FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sada je strašno bitno, obezbijediti kvalitetnog-iskusnog drugog štopera. To je investicija koja će se sigurno isplatiti.
Jbg sad bi onaj matorac iz Partizana legao kao budali šamar, neovisno o tome što se ne uklapa u klupsku(dobnu) koncepciju.
Protiv Škota spektakl, boriiti se(samo da nas ne ubije trema), pa šta bude bude. Lopta je okrugla.
Jbg sad bi onaj matorac iz Partizana legao kao budali šamar, neovisno o tome što se ne uklapa u klupsku(dobnu) koncepciju.
Protiv Škota spektakl, boriiti se(samo da nas ne ubije trema), pa šta bude bude. Lopta je okrugla.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Knežević?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@alacious ne laži ljude, gledali smo tekmu u Mahali, pušili shishu i pljuvali po Husrefu. Ja na stadionu bio samo protiv Atalante i na proslavi titule, objavio 742 slike i volim Sarajevo iz kuće na Kobiljoj Glavi. 
@joker90 šta ti znaš, ja imam najviše postova na forumu po utakmici! Šta sam puta prehladu fasov'o kad Sarajevo igra u novembru a meni radijator u sobi isključen, šta sam puta leđa iskrivio kucajući postove i prateći stream... Imam barem 14 KHSa! @Zuka, mijenjaj mi vrijednost tamo.
@joker90 šta ti znaš, ja imam najviše postova na forumu po utakmici! Šta sam puta prehladu fasov'o kad Sarajevo igra u novembru a meni radijator u sobi isključen, šta sam puta leđa iskrivio kucajući postove i prateći stream... Imam barem 14 KHSa! @Zuka, mijenjaj mi vrijednost tamo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Arsenal bi mogao pomoći Sarajevu: Topnici žele dovesti najboljeg fudbalera Celtica

Valjo bi, al tesko da ga mi mozemo dovesti pa i na posudbuMortemHz je napisao/la:Knežević?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bojanledesma je napisao/la:Valjo bi, al tesko da ga mi mozemo dovesti pa i na posudbuMortemHz je napisao/la:Knežević?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mislim da nije nemoguceMortemHz je napisao/la:Bojanledesma je napisao/la:Valjo bi, al tesko da ga mi mozemo dovesti pa i na posudbuMortemHz je napisao/la:Knežević?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Da Bojan K., i ja bih volio, pravo dobar igrac
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jucer sam vidio našeg Pidru hoda bez štaka, a i koliko sam vidio on vozi auto, tako da mi se cini da se koljeno oporavlja bolje nego ocekivano, makar ja laicki na to gledam, s obzirom da je operacija bila relativno skoro.
JURIŠ
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
nukleusmember
- Kontakt:
neka kako znaju i umiju dovedu bar 3 igrača klase lazića,imaju 2 sedmice,dovoljno vremena za dostojnu zamjenu,izgleda da ga pušimo za domaćinstva
VVVBK
VVVBK
Odlicno,prva tamo pa bos il hadzijanukleusmember je napisao/la:neka kako znaju i umiju dovedu bar 3 igrača klase lazića,imaju 2 sedmice,dovoljno vremena za dostojnu zamjenu,izgleda da ga pušimo za domaćinstva
VVVBK
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa ne znam bas Crepulja je level iznad.
Ovi mladi prerano odlaze. Veladzic, Hadzic, Smajlagic, Heric, Kadusic . Itd itd . Puno bolje su prosli Mujakic, Šabanovic, Kovačević, Pidro, Cimirot, pa i Resica bolje na posudbu nego u nepoznato. Jedino je Čatakovic dosad nesto uradio.
Ko hebe Kadusica zvalju nezahvalnog,sad propada dok Mujakic ode u dobar klub,i Pidro ce a on nek trune ko ga hebe smrad ljudskibordobijeli je napisao/la:Pa ne znam bas Crepulja je level iznad.
Ovi mladi prerano odlaze. Veladzic, Hadzic, Smajlagic, Heric, Kadusic . Itd itd . Puno bolje su prosli Mujakic, Šabanovic, Kovačević, Pidro, Cimirot, pa i Resica bolje na posudbu nego u nepoznato. Jedino je Čatakovic dosad nesto uradio.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još nema pojačanja 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ovog Tierniya trazi Arsenal,kad igram FM bude jedan od najboljih bekova svi ga traze hehe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1:1 na Celtic Parkuzagor1987 je napisao/la:Odlicno,prva tamo pa bos il hadzijanukleusmember je napisao/la:neka kako znaju i umiju dovedu bar 3 igrača klase lazića,imaju 2 sedmice,dovoljno vremena za dostojnu zamjenu,izgleda da ga pušimo za domaćinstva
VVVBK
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A što ne možemo dovesti igrača koji je u zadnjih 100 utakmica odigrao samo 4 i to ne cijele. Bar po statistici rezultata. Izvan sastava u svim gotovo utakmicama u Lokomotivi Zagreb.MortemHz je napisao/la:Bojanledesma je napisao/la:Valjo bi, al tesko da ga mi mozemo dovesti pa i na posudbuMortemHz je napisao/la:Knežević?
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.